- 2 Ocak 2016
- 46
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Amin canım sen nezaman başlıyosun
inşallah canım ya nelere dikkat ettin neler yapmalıyız? transfer sonrası sen neler yaptın? bilgilendirir misin bizi? tedavin hangi hastanedeydi? 5. gün dü sanırım embriyolar geçen defa benim 3. gündü bu kez doktor ne olursa olsun 5. güne gitcez dedi.Ayy canim sağlasın. İnşallah hepimiz için bukez güzel sonlar olur
Canim inan bise yapmadım desem.. Evet 5 gün embriosu benimkiler donmuştu İstanbul tup bebekte Aret beye yaptirdiminşallah canım ya nelere dikkat ettin neler yapmalıyız? transfer sonrası sen neler yaptın? bilgilendirir misin bizi? tedavin hangi hastanedeydi? 5. gün dü sanırım embriyolar geçen defa benim 3. gündü bu kez doktor ne olursa olsun 5. güne gitcez dedi.
Amin canım inşallah hep imiz güzel sonuçlar alırızhayırlı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsın...bizde haftaya başlıcaz inşallahhh...
yaa sanda hayırlı olsun inş canımBasladm cnm ben 3.gunumdeyim
Canim inan bise yapmadım desem.. Evet 5 gün embriosu benimkiler donmuştu İstanbul tup bebekte Aret beye yaptirdim
ne kadar dinlendin peki?:)Canim inan bise yapmadım desem.. Evet 5 gün embriosu benimkiler donmuştu İstanbul tup bebekte Aret beye yaptirdim
inşallah tarih belli mi canım benm adet günüm çarşamba gecikme olmazsa çarşamba başlıcaz iğneyeAmin canım inşallah hep imiz güzel sonuçlar alırız
ne kadar dinlendin peki?:)
Merhaba arkadaşlar dün ttranferim yapıldı. 5. Gün 2 embriyo transfer edildi. Transferden sonra 4 saat yolculuk yapıp eve geldim yatıyorum arada tuvalet ve yemek için kalkıyorum...en ufacık bir belirti yok özellikle kasiklarimda hiç bir şey hissetmiyorum. ..çok endişeliyim..
Bilmiyorum dr 24 saat içinde tutunma olur deyince küçük te olsa bişeyler aradım. ..seninde hamileliğin hayırlı olsun canım. Rabbim bizlere de nasip etsinbismillah canım ne gibi belirti arıyorsun ki ? Belirti olmıcak bir iki gün sanra kasıklarında agrı olcak sonra durucak sonra adet agrıları gıbı olucak. belirtiye takılma belirtti die birşey bu donemd eolmaz bız ılacların etkısı ıle agrı yasıyoruz.
canım çok erken değil mi daha? en az 2 hafta sonra başlar beliritler şu an yaşayacağın herşeyi tedavisi nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın herkes yaşarMerhaba arkadaşlar dün ttranferim yapıldı. 5. Gün 2 embriyo transfer edildi. Transferden sonra 4 saat yolculuk yapıp eve geldim yatıyorum arada tuvalet ve yemek için kalkıyorum...en ufacık bir belirti yok özellikle kasiklarimda hiç bir şey hissetmiyorum. ..çok endişeliyim..
bende daha tedaviye başlamadan mı yapsam kiiGebelik takvimi uğur getirir inşallah :))
Canim sana moral olacaksa herseyi yap valla inanmak cok onemli bende tedaviye baslayinca acicam takvimiDr 24 saat içinde tutunur deyince ne bileyim hissedermiyim diye düşündüm. .bu günde yatıp artık normal hayata dönmek lazım düşünmek çok yoruyor. Gebelik takvimini bi arkadaş transfer sonrası yapmıştı sonucu pozitif olunca belki uğur getirir diye düşündüm ...
Canım ya anlamadım ne tarihi belli miinşallah tarih belli mi canım benm adet günüm çarşamba gecikme olmazsa çarşamba başlıcaz iğneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?