- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #4.541
sağol canım inşallah hepimiz hamile kalırız1.23 canım benimde rezerv azlıgı na bi çözüm yok heralde canım her ay biraz daha azalıyo
Sende haklısın canım hayırlısı olsun inşallah 3. Deneme dé hamile kalırsın
1.23 canım benimde rezerv azlıgı na bi çözüm yok heralde canım her ay biraz daha azalıyo
senın daha iyi canım. benım nerdeyse 0 yani değerim. senin yine 1,5a yakın. arı sütü bal polen kullananların forumunu okudum,hiç yumurtası oluşmayanlar bile bunları tükettikten sonra 5. güne kadar giden 7-8-9 yumurta elde etmişler. demekki var faydası.
1.23 canım benimde rezerv azlıgı na bi çözüm yok heralde canım her ay biraz daha azalıyo
Canim ankarda yida düşündünmu
Inşallah canım kalp atışını duyamayinca gelişmedi mi diyorlar adı varmı yani peki ikinci denemende test yaptırdın mi senin ne sorun vardı canım benimde 2 nciye başladık şimdi dr genetik kan ve bu ayda ofis yapacakbenim ikinci denemem ilk denememde senin gibi kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum bunda da dış gebelik canım maalesef allah 3. kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Hmm canım evet benimde ankarda eşimin ailesi orda bende orda kalıyorum senin gibi bizim durumdaıstanbulda kardeşim var,onda kalacağız canım. ankarada kalacak kimsemiz yok. eşim çalıştığı için sadece örnek verme günü geleceği için ben kardeşimle kalırım diye düşündüm yumurta toplama gününe kadar. ankarada o yüzden olmaz.
Maşallah nekadar pozitif var ilk denemede tutan çok olmuş benimde ilk denemem olacak transfer bekliyorum. inşallah benimde pozitif olur ve isteyen tüm arkadaşlar pozitif görür.canım listen uğurlu geliyor heralde.beni de ekler misin.sebepsiz infertite,izmir ege tüp bebek merkezinde tedavim.1.denememiz.ilaçlarım gonal f,Cetrotide.transferim henüz yapılmadı.pzt günü yumurta toplanacak.
Hmm canım evet benimde ankarda eşimin ailesi orda bende orda kalıyorum senin gibi bizim durumda
Onu bende merak ediyorum,doktoruma bu sefer sormayı düşünüyorum.İki sefer negatif olunca ister istemez sebebini öğrenmek istiyorum.arkadaşlar negatif sonuçlardan sonra yeni tedavi öncesi testler uygulandı mı neden olmadığına dair?
Evet canım ailemiz sağolsun zor bi süreçten geçiyoruz iyiki onlar yanımızda yoksa kim kimin derdini çeker öyle deyilmiailemiz sağolsun:)
Onu bende merak ediyorum,doktoruma bu sefer sormayı düşünüyorum.İki sefer negatif olunca ister istemez sebebini öğrenmek istiyorum.
Evet canım ailemiz sağolsun zor bi süreçten geçiyoruz iyiki onlar yanımızda yoksa kim kimin derdini çeker öyle deyilmi
evet canım gelişmedi diyorlar biz test yaptırmadık bende pko var eşimde sorun yok ama 3.ye başlamadan yaptırcam bende test bakalım dr gerek duymuyor ama ben yaptırırım yine de ofis ne oluyor canımInşallah canım kalp atışını duyamayinca gelişmedi mi diyorlar adı varmı yani peki ikinci denemende test yaptırdın mi senin ne sorun vardı canım benimde 2 nciye başladık şimdi dr genetik kan ve bu ayda ofis yapacak
Ofis rahim filmi canım ben 2 defa kürtaj olduğum ilk düşük yaptım 2 de kalp atışını duymadık canım benim esimde sperm düşüklüğü var sperm test yaptı dr eşim sperm çok kötü dedi çok üzüldüm ya birazda kafamda l takiyom ilaçlar verdi eşimde 1 araya kadar toparlar dedi ama olmasa hamaliyat dedi öyle bu dr test ler imi yapıyo bakalım canim gelismeyimce bizden kaynaklaniyo demi bebek yani niyeevet canım gelişmedi diyorlar biz test yaptırmadık bende pko var eşimde sorun yok ama 3.ye başlamadan yaptırcam bende test bakalım dr gerek duymuyor ama ben yaptırırım yine de ofis ne oluyor canım
Evet canım ya allah bu süreçte hepimize yardımcısı olsuniğne tedavisi 10-12 gün sürüyor. kimin yanında kalabilirsin rahatça o kadar süre. ama ailen olunca rahatça kalıyorsun. kimsesi olmayıp da başka şehirde yaptırmak zorunda kalanlara da allah yardım etsin. tedavi zaten pahalı,bir de gidip gelme kalma paraları derken,kolay değil.
Evet canım ya allah bu süreçte hepimize yardımcısı olsun
Ayyy inşallah canım ya sen kaç yaşı namin inşallah. bu çabalarımızın karşılığını alalım hep beraber.
martta 33 olacağımAyyy inşallah canım ya sen kaç yaşı n
Çok geçmiş olsun. Bebek olmadan değer nasıl yükseliyor anlamadım. Hakkında hayırlısı olsun. Bu süreç seni çok yıpratmıştır eminim. Ben bile çok umutlandım. Herşey geçiyor zamanla. Hepimiz bu veya benzer süreçleri yaşıyoruz. Bundan sonra Allah vicdanlı ve doğru doktorlara denk getirir inşallah. Tez vakitte de kucağını çifter çifter doldurur inşallah.canım benim değer dün 2228 di dr göremedi keseyi tüplerde de görülmedi dış gebelik dendi maalesef hastanede yatışım yapıldı iğne yapıldı 4 saat sonra eve gönderdiler salı günü gidicem tekrar kan vercen değer inşallah düşer de bir daha iğne olmaya gerek kalmaz inşallah ya çok yıprandım
Ayyy inşallah canım ya sen kaç yaşı n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?