- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #4.281
esımın haberı yok bı duysa kızacak :) dun bıle ıdrar testıne soylendı ya sılık cıkmasaydı uzulcektın beklesen olmuyomu falan bakalım ınan bende cok heyecanlıyım yaaaa
Ben umutsuz ve megatif biri değilim aslında yapı olarak ama embiryologun umutsuz oluşu canımı çok sıktı ikinci tedavim tatlım ilki en iyi embşryoydu hamile kaldım ama düşük yaptım..
canım bizimkiler çok umutluydu da ne oldu sankimerak etme meleğinin geleceği varsa beklemez annesi.
İnşallah canım sen de tez zamanda kavuşursun meleğine..
Güzel haberlerini heycanla bekliyoruz,İnşallah pozitiftir sonucun.esımın haberı yok bı duysa kızacak :) dun bıle ıdrar testıne soylendı ya sılık cıkmasaydı uzulcektın beklesen olmuyomu falan bakalım ınan bende cok heyecanlıyım yaaaa
Uygun tabiki canım benim. Tebriklerrr inşallah kat kat artar değerlerimizBeta HCG mIU/mL Örnek çift çalışıldı.48 saat sonra yeni numune ile tekrarı uygundur. * 39.94
8. gun ıcın ıyımı bılmıyorum ama sonuc bu
Şimdiden hayırlı olsun bebişin,senin adına çok sevindim,İnşallah değerlerin kat kat artar.Beta HCG mIU/mL Örnek çift çalışıldı.48 saat sonra yeni numune ile tekrarı uygundur. * 39.94
Canim degerin cok iyi 8. Gun icin hayirli olsun .cok sevindim ...Beta HCG mIU/mL Örnek çift çalışıldı.48 saat sonra yeni numune ile tekrarı uygundur. * 39.94
hiç belli olmaz o içini ferah tutmaya calis.kaç gün yat dedi drun?Benim 3. Gün embriyosu o yuzden biraz içim buruk tutacak mi diye bende yatıyorum sürekli
Canim degerin cok iyi 8. Gun icin hayirli olsun .cok sevindim ...
Maşallahdatse022 ne sevindim ya senin adına .... Allah im bizlere de güzel sonuçları nasip etsin . Bundan sonra kendi gününü bekle tatlım bol dikkatle .
amin cnmm hepımıze bızım derdımızı bızden ıyı anlayan olmaz :)Hayirli olsundatse022 darısı başımıza inşallah :))
transfer sırasında 7fatiha oku ve strese sokma kendini, iyi düşün iyi olsun canım hayırlısıylaKızlar cuma transferim var çok heyecanlıyım
İlk 3 gün çok dikkat et dedi tatlım sonrasında normal hayata dön ama iş güç yapma dedi . Ben hala yatıyorum annem geldi biraz simariklik yapıyorum ama oturuyorum arada Dolaniyorum ama geneli yatıyorumhiç belli olmaz o içini ferah tutmaya calis.kaç gün yat dedi drun?
sağol canım hakkımda hayırlısı artık ama diş gebelik galiba yaaCan'ım benim hayırlı olsun bebişimiz bize el sallamış çok şükür. Benimde testim böyleydi 8. Günde
Ümidini yitirme canısı ve mutlaka başka bir doktora görün bu günlere kolay gelmiyoruz.
İnşallah Can'ım. Rabbim gönlüne göre versin. Bende de oldu adet sancıları. Meğer bebeğimin yerleşme sancılarıymış. Seninde öyledir. İçini ferah tut ve pozitif düşün.
evet canım bende dr a sinir oluyorum kendisini dün görmedim yardımcısı baktı benim dr sadece opu ve transferde gördüm yumurta gelişmelerinde bile kendisi bakmadı çok şaşırmıştım...Benim değer 790 olmuş dr değer güzel dedi dünkü dr un aynılarını söyledi biyopsi önerdi kesin tanı için ben istemedimcanım benim inşallah kolay atlatırsın bugünleri. doktorlara artık çok kızıyorum. bu nasıl bir ilgisizlik ve belirsizlik. hem ilacını kes diyor hem ne olduğunu anlamıyor. biz mi anlıcaz hastalığımızı. bir işlem yapıyorlarsa bunun tüm komplikasyonlarını araştırmaları lazım. birine gidiyorsun diğerini kötülüyor. esnaflar bile daha insiyatifli. bence 2. bir fikir al canım. çok geçmiş olsun atlatıcaz bugünleri de.
evet canım ben embriyolarımı çöpe atamam bu kadar çaba boşa gider sora sil baştan aynı stresler amann7 embriyo çok değerli. Ne yazık ki çoğu hekim öyle benim dondurulmuş yok diye degistiriyorum.Yazık o kadar bebise doktoruna anlat bence kafanı kurcalayanlari.seni dinlemek ve çözüm neyse ona yönlendirmesi gerek cnm.Dualarim seninle.
canım 790 na çıkmış değer güzel yükselmiş dr güzel ama dedi 1500 olmadan hiç bir şey yapamıyoruz ama büyük ihtimal dış gebelik dedi cuma tekrar kan vericem kesinleşirse yatış yapılacak iğne tedavisi falan filan kafam çok karışık çokgünaydın canım.367 den düşmeye başladı mı canım değerin. inşallah dış gebelik değildir.hayırlısı neyse senın ıcın o olsun.son gelişmeleri yaz canım bıze.
evet canım ya bir şeyler netleşmedi ya sinir oldum artık. Seninde tedavin hayırlı olsun inş yumların sağlıklı şekilde döllenir canımGünaydın kızlar, birkaç gündür yapamadim ama heyecanla takip ediyorum sizi. 1 saattir bütün yazılanları okudum. Elos canım ne kadar çok git gel yaşadın, hayır olsun inşallah. Vardır bunun da bir hikmeti.
Ben de tüm ignelerimi bitirdim. Akşam 21 de catlatma iğnesini de vurdum. Yarın sabah 9 da opu var. İlk tecrübe olduğu için ne olacak çok merak ediyorum. İnşallah güzel sağlıklı yumoslarim vardır, sağlıklı bir şekilde gelişirler de transfer sürecinde bir aksilik olmaz. Şimdiye kadar rutin takibe gidiyor gibiydim ama yavaş yavaş heyecan sarıyor gibi. Goguslerim sismeye basladi catlatma ignesinden sonra. Arada sulu akıntı geliyor. Tartıda da 1 kiloya yakın artış var. Bunların hepsi ilaçlardan kaynaklı normal tepkiler herhalde.
sağol canım yüzde doksan dış gebelik benimkisi hakkımda hayırlısı artık inşallah çok yatmam hastanede bunu atlatsam 3-4 ay kadar dinlenicem sonra artık tekrar tedavi başlar Allah nasip ederse psikolojim bozuldu iyiceCanım bu değerde doktorun keseyi görememesi çok normal. Çünkü keseyimgörebilmek için bhcg değerinin en az 1500 Olmalı. Eğer rahim duvarın ince ise değerlerinde bu kadar yüksek olduğuna göre dış gebelik olma ihtimalin var. Doktorunun seni devlet hastanesine yönlendirme nedenide yatırıp takip edebileceği yataklı servisinin olmayışı ve acil bi durum karşısında gece nöbetçi doktorun olmayışındandır. 7 tane dondurulmuş embriyon varmış onları değerlendir derim, çünkü dondurulmuşlarla tedavi daha kolay ve rahat. Ayrıca tutma ihtimali daha yüksek. Hastaneyi Değiştirme başka hastanede başka dr varsa ona başla derim. O kadar emek vermişşin . Allah yardımcımız olsun.... Moralini yüksek tut Umarım bu belirsizlik bir an önce çözülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?