- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Insallah canim insallah sende pozitifi gorursun tatlim insallah bende bi dahaki ay gorurum her ne kadar moralim.bozuk herseyden bikmis olsamda bebgim icin umut doluyumkesinlikle ye bıtanem soncuta zararı olucka bırsey değil ben şifa buldum inşallah baskalarına da sebep olurum
Canımmmm hadi gözün aydın rabbim kucagına almayıda nasip etsin topigimizin ilk bebeği geldi darısı bizim başımıza ayyy çok sevindimmmyok bıtanem yaaa ben bugun yapıcam öğleden sonra ınsallah dun kar dolayısı ıle yapamadım
Canim bende transfer sonrasi 4 saat yol geldim doktor cikabilirsin bisi olmaz demisti ordaki hemsirede cikmasan ii olur demisti..benim negatif oldu onucum ilgisi varmi bilmiyorum ama birdaha denedigimde cikmicam yola ne kaar olsada sarsilion yol hali bence bir gece cikmamaya calis yaa aklinda kalmasin bnm gibiKızlar Merhaba yarın transferim var 3 te ...5. Gün 2 tane donrulmus..kafama çok takılan bişey var transferden sonra 4 saatlik araba yolculuğu yapacağım yolda bişey olur korkusu var. ..transfer sonrası araba yolculuğu yapan oldumu. .
Teşekkür ederim arkadaşım benimde içime sinmiyor ama bakalim Dr konuşup ona göre karar verelim. ..bi akşam kalsam ertesi gün yine yolculuk yapicam offff çok korkuyorumCanim bende transfer sonrasi 4 saat yol geldim doktor cikabilirsin bisi olmaz demisti ordaki hemsirede cikmasan ii olur demisti..benim negatif oldu onucum ilgisi varmi bilmiyorum ama birdaha denedigimde cikmicam yola ne kaar olsada sarsilion yol hali bence bir gece cikmamaya calis yaa aklinda kalmasin bnm gibi
Valla gözlerim doldu canım okudum çok sevindim darısı benim dondurulmuşların başına :) inşallah 9 ayın sağlıklı sıhhatli geçer de bebeklerini kucağına alırsın..
Hep iyi düşün canım kötü düşünme hiç güzel olur her şey inşallah benim 2 tane dondurulmuşların bakalım hangisi sağlıklı çözünecek.. İnşallah senin gibi şanslı olurum canım :)inşallah canım tek isteğimmm .. rabbim senınde buz bebekelrıne can versın benımkılerınde keselerını kalp atıslarını dumayı kucagıma almayı nasip etsın bu kez yarım klamasın sveınclerım
Hep iyi düşün canım kötü düşünme hiç güzel olur her şey inşallah benim 2 tane dondurulmuşların bakalım hangisi sağlıklı çözünecek.. İnşallah senin gibi şanslı olurum canım :)
İnşallah canım bana 1 tane konulacak .. Gelişmelerden bizi haberdar et bırakma yazmayı da bize moral olsun :)2side sağlıkla çözüülür zaten cok enderdır sıkıntılı cozum % 99 garantısı var % 1 lik kısma takılma
Canim gozunnn aydiiinnnnnnninşallah canım tek isteğimmm .. rabbim senınde buz bebekelrıne can versın benımkılerınde keselerını kalp atıslarını dumayı kucagıma almayı nasip etsın bu kez yarım klamasın sveınclerım
Canim gozunnn aydiiinnnnnnn
Merhaba KK üyeleri bugün doktorumla görüştüm 2016 ocak ayına gün verdi sizde ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah 2016 hepimize uğurlu gelir hepimiz hamile kalırız...
çok sevindim cnmm.Rabbim kucağına almayı da nasip eylesin...Kızlarr belkı vardır aranızda bılmıyorum amma 2016 ocak anne olacagını öğrenen ben sizled emutlulugumu paylaşmak ıstedımm kan sonucum pozıtıfff
çok sevindim cnmm.Rabbim kucağına almayı da nasip eylesin...
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inş bizim içinde dua et inş bizde yaşarız bu güzel duyguyuTESEKKUR EDIYORUM CANIM BENIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?