2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Çig badem.findik,ceviz,hurmada faydali diye biliyorum,pozitif bir sonuc alirsin dilerim arkadaşim,saglikli bir evladin olsun inşallah...
Amin canım benim Allah hepimize nasip etsin inşallah . Ceviz tüketiyorum aslında ama aklıma geldikçe ... iyice sıkı sıkı sarilayim en iyisi . Hurmayida nasıl severim dur eşime söyleyeyim alsın . Çok teşekkür ederim tatlım .
 
Kızlar banada persembe gunu iki tane tiransfer yapildi 5. Gun 1. Kalitelilermis sabirsizlikla bekliyorum kizlar bide benim bugun 3. Gunum mu. Oluyo 4. Gunummu persembeyi 1. Gun diyemi hesapliyorum
Benimde perşembe sabah transfer yapıldı 2 embriyo ben 4. günü olarak sayıyorum ama çünkü 12 gün sonra ayın 16 sı kontrole çağırdılar.
 
Benim buaraya yazdıklarımı aynen yemissin kaçıncı günün peki
 

canım bize hiçbir test yapılmadı. bende senin gibi araştırmak istedim ilk negatiften sonra. hatta doktora dedi eşim ne gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. hangi test lazımsa yapalım dedi. doktorum gerek yok dedi sadece antibiyotik verdi. rahime işlem uygulamak istemedi sanırım. belki de bizi düşündü bilemiyorum. yeni denemede yüzde 70 şans verdi. sadece transfer günü hemşire pıhtılaşma sorunun var mı diye sordu bende bilmiyorum dedim. iğne fln da kullanmadım. progesteron jel kullandım bi de aspirin. şimdi napıcam bilmiyorum ne genetik test yapıldı ne pıhtılaşmaya bakıldı. belki şimdi isterler.istemeseler de ben yaptırıcam. embriyoda mı sıkıntı acaba. 5. gün en kaliteli embriyo dediler iki transferde. toplamda 4 kaliteli blast transferi neden tutmadı bilemiyorum canım. araştıra araştıra kendim bulacam:)
 
Kızlar transferden sonra herhangi bir değişim oldumu sizde?Cumartesi transfer yapıldı hiç bir değişiklik yok.
 
günaydın arkadaşlar
2 gündür yazılanları okuyorum .hala da okumaya devam ediyorum.
çok güzel haberler var maşallah.
bende bugün saat 17:15 de randevum var bakalım doktor ne kadar verecek inşallah ameliyat demez ve bu ayın sonun da tedaviye başlarım.
opu işlemim yapıldığı 20 gün oluyor ama hala şikayetlerim bitmedi
 

canim senin ne rahatsizligin vardi? ben seni transfer tedavi surecindeydin diye hatirliyordum
 
canim senin ne rahatsizligin vardi? ben seni transfer tedavi surecindeydin diye hatirliyordum
canım ocak 20 de opum yapıldı.8 yumurtadan 4 tane toplandı.-----bu şekilde yumurta çok olupta az toplanan var mı---
1 geriden geliyordu 2 anormal 1 tutunmadı.
ikinci tedavime başladığımın 6 günü kontrolde 2 adet polip gördü dokor bey ve tedaviyi bırakalım önce histeroskopi ameliyatı ile bunlardan kurtulalım sonra tekrar tedaviye başlarız demişti.ama bu şekilde ameliyat olanlarda var dedi (2 adet 6 çapında)
biz de zaten bu kadar ilaç yüklemesi yapıldı devam edelim dedik. zaten doktorum 2 kayıpla sonuçlanan tedavilerde zaten bu ameliyatı kesin istiyordu. benim ilk tedavimda 8 haftalık hamile iken düşükle sonuçlandığı için de tedaviye devam ettik ama tutunma olmayınca o da iptal oldu.
 

anladim canim cok cok gecmis olsun insallah biran once atlatirsin. sorun neyse gecsin sonra insallah tekrar baslarsin tedaviye..
bu arada cevabindan sonra hatirladim, daha oncede sormus olabilirim bu soruyu sana malesef olaylar ve isimler aklimda kalmiyor balik hafizaliyim sanirim kusuruma bakma
 
CNm kendimce bende araştırdım yurt dışında historoskopi yapmadan (rahim içine kamera ile girilir inceleniyor yapılması gereken şekil bozukluğu dahil yapılıyor işlem sırasında .Türkiye de Prof dr yucel kahraman en basarilisi)tup bebek yapmiyorlarmis.Hsg de gorulmeywnler histereskopide görülüyor. Benim bir arkadaşım 6 düşük yaptı sebebi rahim de perde varmış. Ameliyattan sonra hemen gebe kaldı. Deneyin.Bence araştırın. Ben bu perşembe bu dr gidecem orda devam etmeyi düşünüyorum. Allah hepimizin yaninda olsun.
 
yok canım aşk olsun burası çok kalabalık herşeyi okuduğumuziçin aklımızda kalması çok zor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…