rica ederim. cok ıyı anlıyorum senı. benım ılk sonucum 13 cıktı. ıkı gun sonra tekrar yaptılar,22 ye cıktı. tutunmaya calısıyor olabılır deyınce hemsıre cok kötü oldum. ama 3. değerim 6 çıktı sanırım. kimyasal dedi doktor. zaten yüksek değerler olmadığı için kanla beraber kendini atar dediler. ben ınternette 2. veya 3. denemeler için birçok test istendiğini okudum. açıkçası bizden de iisterler diye düşündüm ama hiç bir test istemediler bizden. hatta bu sefer allah ne verdiyse yükleneceğiz dediler. yeni bir tedavi çıktı,belki duymuşsundur,intralipid serum tedavisi. bağışıklık sistemimi güçlendirmek için tarnsfer sonrası özel bir serum taktılar. eğer pozıtıf olursa test günü bir daha takılacak. sonra da hamileliğin 3 ayı dolana kadar 15 günde bir takılacak.
bir de biliyosun bizim ülkemizde kadınlarda kan pıhtılaşması sorunu çok olurmuş hamilelikte. bunun için testler yapıldığını duydum,yapacaklar diye düşündüm hatta test yapmayacak mısınız dedım ama zaten pıhtılaşma genel bir sorun,biz tedbir olarak kan sulandırıcıya başlayacağız dediler. başladım her gün vurmaya. başka ilaçlar da verdiler. kıllanıyorum bakalım.
size neler yapıldı ilk 2 tedavide. benim yumurta rezervim azalıyormuş,fsh değerim yüksek çıktı,o yüzden tüp yaptırıyoruz.