- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.681
Kizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transferden sonra 8. günüm canımhadi canim gozunaydin cok sevndim kacinci gunundi
hadi canım maşallah benden iki gün öndesin benimkinin de olma ihtimali var sanırım:)Kizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
süpersin :))) hayırlı uğurlu olsun minnaklarınKizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
ay ya acaba ben de mi oldum.Ben de olmuştum orta dereceli ohss kocaman kişiler oluşmuştu iç organlarimdakisıvının azalması üç ayı bulmuştu idrar yolu enf. Ve kabizlikta beraberinde gelmişti inşallah senin uzun sürmez
Deme öyle ikimizde görelim. Tek transfer oldu bana. Bazen ümitliyim bazen hiçbirşey hissetmediğim için olmayacak galiba diyorum. Allahıma bıraktım. Birazdan yasin okuyup hepimize dua edicem
Kizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
umutcum gözlerim doldu çooook mutlu oldum. Allahım gönlüne göre versin.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Kizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
banada yengem siz gercek bi aile değilsiniz dedi yuzume cok zoruma gttı hala onu gördukce bu sözleri geliyor.evlenmeden önce cok görüşürdum.evlendkten sonra cok cok az görüşür oldum her gordugunde cocuk sorup akıl veriyorsenın su yazdıkların varya aynısını yasadım hatta bırgun kayınvalıdem mılletın ıcınde karnıma dokunup sanada nasıp etsın yavrum bı evlat dedı eltımın dogumundan sonra yaaaaaaaa
banada yengem siz gercek bi aile değilsiniz dedi yuzume cok zoruma gttı hala onu gördukce bu sözleri geliyor.evlenmeden önce cok görüşürdum.evlendkten sonra cok cok az görüşür oldum her gordugunde cocuk sorup akıl veriyor
kızlaaar sonucum 231 :))) çok şükür ya
Canlarım ikinizide tebrik ediyorum. Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin kuzularımızı... Çok şükür bin şükürrrrKizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Aminn canım dua et bizedeKizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Allah tamamına erdirsin canım nasıl sevindim ikizlerin kalp atışlarınıda duymak nasip olur canım hayırlı olsunKizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
transferden sonraki 8. gün canımKaçıncı gündü canım bugün.. Hayırlı olsun
hayırlı olsun canım bebişin sağlıklı doğum nasip olur inştransferden sonra 8. günüm canım
Ben de olmuştum orta dereceli ohss kocaman kişiler oluşmuştu iç organlarimdakisıvının azalması üç ayı bulmuştu idrar yolu enf. Ve kabizlikta beraberinde gelmişti inşallah senin uzun sürmez