- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.701
Umutttt, shebly, gözünüz aydin, çooook sevindimmmm!!!!!!! Hepimize kalp atışları duymaya nasip etsin! Maşallah! Darisi topikteki herkesin başına!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi dr gitmedim. pazartesi günü tekrar kan vericem ondan sonra zaten Medicana'nın doğum paketini satın almıştım ordan devam edicem inşallah
Amin! Cnm, transfer sonrasi kacinci gun?Kızlar kontrolden geldik. Çok şükür kalbi atıyor. Allahım herkese bu duyguyu tattırsın
Çok sevindim canım hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağımıza almak nasip etsinKizlar tüm iyi dilekleriniz icin tesekkurler...doktorum cok mutlu oldu..biz esimle hala inanamiyoruz..rabbim sonhna kadar naaip eder insallah elim karnimda dua ediyorum sürekli.pazartesi bir tekrarla gerek yok ama dedi.biz yinede pazar yaptiricaz tekrar. Duydugumdan beri rabbim herkese nasip etsin diyorum sadece herkese...
Benim ocak 12 de transfer oldu canımAmin! Cnm, transfer sonrasi kacinci gun?
hayırlı olsun canım. senin belliydi zaten :) sağ salim kucağına al inşallahKizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Tebrik ederim canım darısı başımıza. benim de 28 ocak transfer bu durumda 2 hafta sonra inşallah kalp atışlarını duyabiliriz. sen hala hangi ilaçlara devam ediyorsun?Benim ocak 12 de transfer oldu canım
Sağ ol canım.darısı sizlereTatlım gözün yadın ya çok sevindim benim de 2. Denemem ve dondurulmuş olcak bu hafta umut oldun bana :)
Seninki de hayırlı olsun canım.Kizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
Ben canım. Çok rahat bi surec adetin ikinci günü ve 11.günü muayene oldum.20.günü de transfer oldu. Estrofem diye bir hap var onu,folikasit ve crinone JEL kullandım sadece.kizlar aranizda dondurulmus embriyo ile transfer olan var mı? bu surec nasil oluyor ne zaman baslayip hangi ilaclar kullaniliyor. şimdide bunlari dusunmeye başladım
canım inşallah en hayırlı zamanda alırsın pozitif sonucu bana 35 yaşında nasip oldu demek ki herşeyin bir zamanı varmış inşallah senin ki en kısa zamanda olur.Negatif
Canım hiborun kacligini kullaniyorsun. Bugünden itibaren ben de kullanmaya baslayacagimKizlar tüm iyi dilekleriniz icin tesekkurler...doktorum cok mutlu oldu..biz esimle hala inanamiyoruz..rabbim sonhna kadar naaip eder insallah elim karnimda dua ediyorum sürekli.pazartesi bir tekrarla gerek yok ama dedi.biz yinede pazar yaptiricaz tekrar. Duydugumdan beri rabbim herkese nasip etsin diyorum sadece herkese...
Ben canım. Çok rahat bi surec adetin ikinci günü ve 11.günü muayene oldum.20.günü de transfer oldu. Estrofem diye bir hap var onu,folikasit ve crinone JEL kullandım sadece.
Csnimmmmm gozun aydin rabbim kucaginda gostersin insallah nolur benim icinde dua et cok sevindimKizlar elim ayagim titredi yaaa sonucum 489 cikti ağlamaktan bihal oldum. Doktorum muhtemelen ikiz dedi cok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
canımmm duyduğum andan beri inan tek dediğim rabbm herkese nasip etsin. inş sende güzel haberler verirsin bize.Csnimmmmm gozun aydin rabbim kucaginda gostersin insallah nolur benim icinde dua et cok sevindim
senin yine idrardan olumlu bir fikrin vardı ben tam olmadı öğreneyim de bitsin bu işgence diye gittim bi 10 dakka kendime gelemedim ya tansiyonum düştü:)canımmm duyduğum andan beri inan tek dediğim rabbm herkese nasip etsin. inş sende güzel haberler verirsin bize.