sen kendin için iyi olanı daha iyi bilirsin canım. ben bu konuyu kimseye söylemediğim halde insanlar saçma sapan konuşuyorlar,canım sıkılıyor. o yüzden de başkalarının da canları sıkılmasın istiyorum. bi gün dışarı çıktık eşimle,komşuyla karşılaştık ama çok da samimi olduğumuz biri değil,annem yaşında kadın. biz de daha yeni öğrenmiştik bu tüp bebek durumlarını. kadın pat diye ne dese beğenirsin. çocuk yok mu daha dedi. yok daha dedik,bakalım nasip,kısmet dedik. geçiştirmek için öyle diyoruz mecburen. siz bu dünyada boşuna yaşıyorsunuz,çocuksuz ev mi olur dedi. tabi eşim de ben de koptuk o anda. biz o sıralarda merkez araştırıyoruz,zaten yeni öğrenmişiz,kabullenemiyoruz,niye biz diyoruz. işte dışardan alakası olmayan bi insan da sana gelip boşa yaşıyorsunuz deyince ne hissedersiniz? kapı komşularım ne zaman görseler halimden hatrımdan önce çocuk sorarlar sağolsunlar. ben zaten hassas bir dönemden geçiyorum. o kadar yüksek dozda hormon iğneleri alıyorum, daha da hassaslaşıyorum,bir de insanlara laf anlatmak istemiyorum. benim sadece annem ve kardeşim biliyor. ama sen kendini nasıl rahat iyi hissedeceksen öyle yap tabi. herkesin durumu,şartları farklı. hani istemediğin şeyler duyup da üzülme diye yazdım.