- 5 Aralık 2015
- 1.093
- 748
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.321
kaçıncı gün embriyosu cnm. dondurulmuş mu. kaç adet koydularevet ya daha cooooooook var:) 12 degıl 112 gun gıbı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı gün embriyosu cnm. dondurulmuş mu. kaç adet koydularevet ya daha cooooooook var:) 12 degıl 112 gun gıbı:)
Kaçıncı günün derken nasıl oluyor döllenip bekletilme süresi mi yani? Benim yumurtalar istenilen boyuta gelmediği için alınıp laboratuarda geliştirildi bir ay öyle geçti sonra polip tespit edildi bir ayda öyle geçti histereskopi oldum şimdi önümüzdeki adet gününü bekliyorum.kaçıncı gün embriyosu cnm. dondurulmuş mu. kaç adet koydular
amın hepımız guzel haberler alalım sırasıyla. hamıle kalalım da bırbırımıze umut olalım:)Hayırlı olsun çok sevindim inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın. Güzel haberlerini duymak istiyorum :) Gidişatla ilgili bizi haberdar et.
embriyoyu sormuştum canım. yumurta döllendikten sonra 3.gün yada 5.gün transfer oluyor. benim dondurulmuş 3.gün embriyosu. arkadaşınkini merak ettim. senin de hayırlı olsun tedavin canım :)Ka
Kaçıncı günün derken nasıl oluyor döllenip bekletilme süresi mi yani? Benim yumurtalar istenilen boyuta gelmediği için alınıp laboratuarda geliştirildi bir ay öyle geçti sonra polip tespit edildi bir ayda öyle geçti histereskopi oldum şimdi önümüzdeki adet gününü bekliyorum.
2. gun embrıyosu canım. ılkınde de bır tane vardı. o yuzden donduracak embrıyo kalmamıstı. sımdı 2. tedavıde de bir tane dollenıp bolundu,1 tane kondu.kaçıncı gün embriyosu cnm. dondurulmuş mu. kaç adet koydular
embrıyo 5. gune kadar laboratuvarda gelısmeye devam edıyorsa 5. gun transfer oluyor. ama 5. gune kadar duramayacgını goruyorlarsa bır an once doğal ortamına yanı rahme koyuyorlar.2. gun embrıyosu canım. ılkınde de bır tane vardı. o yuzden donduracak embrıyo kalmamıstı. sımdı 2. tedavıde de bir tane dollenıp bolundu,1 tane kondu.
Anladım canım tesekkurederim :) benim 3 aylık falan olacak ozaman.embriyoyu sormuştum canım. yumurta döllendikten sonra 3.gün yada 5.gün transfer oluyor. benim dondurulmuş 3.gün embriyosu. arkadaşınkini merak ettim. senin de hayırlı olsun tedavin canım :)
Doktorun ne deri Can'ım? İki gün sonra tekrar tahlil ver bence.Arkadaşlar benim sonucum büyük ihtimalle negatif 6.7 cıktı değerim..inşallah bu yolda devam eden herkes pozitif sonucu görür son negatıf ben olurum.
Dondurulmuştur embriyon Can'ım benimAnladım canım tesekkurederim :) benim 3 aylık falan olacak ozaman.
hayırlısı olsun inşallah canım2. gun embrıyosu canım. ılkınde de bır tane vardı. o yuzden donduracak embrıyo kalmamıstı. sımdı 2. tedavıde de bir tane dollenıp bolundu,1 tane kondu.
Ayy çok üzüldüm canım inşallah değerin yükselir. Kaç gün odu ki?Arkadaşlar benim sonucum büyük ihtimalle negatif 6.7 cıktı değerim..inşallah bu yolda devam eden herkes pozitif sonucu görür son negatıf ben olurum.
Doktorun ne deri Can'ım? İki gün sonra tekrar tahlil ver bence.
Doktorun ne deri Can'ım? İki gün sonra tekrar tahlil ver bence.
10.gün değerim canım 6.7.. Yükselecegını zannetmıyrm. Bel ağrısı dısındada hiç bir belirtim yok ne regl olacak gibiyim ne hamile gibiyim anlamadım.arkadaslar sakın belirti aramayın kendınızde ilaçlar resmen bizimle dalga gecıyorAyy çok üzüldüm canım inşallah değerin yükselir. Kaç gün odu ki?
Hiç belli olmaz Can'ım içini ferah tut ve bebeğine pozitif enerji yolla. Hayırlısı neyse o olsun. Ankara damısın sen?10. Gün değerim 6.7. Tekrarlamamı istedıler yarın tekrar test yptıracagım. Cok küçük bi değer negatıf bence hiç umudum yok
Konyadayım canım ben ama tedavımı ankarada oldumHiç belli olmaz Can'ım içini ferah tut ve bebeğine pozitif enerji yolla. Hayırlısı neyse o olsun. Ankara damısın sen?
Evet donduruldu bekletilme suresi 5 gün ozaman 5 günlük oluyor yanı. Benim biraz farklı oldu normalden o yüzden karıştırdım :) bu arada böyle sohbet etmek güzel oluyormuş çünkü herkesle paylaşılmıyor böyle şeyler çünkü insanlar anlamıyor. Çok görmüyorum insan başına gelmeyince gerçekten anlamıyor.Dondurulmuştur embriyon Can'ım benim
Evet merkezden de drlardan da memnundum. Hemşirelerde iyiydi. Sadece bazen cok yoğun oluyr okadar.Novaart Ankara'da sanırım. Memnun kaldın mı?