- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Hacettepe'deyim.. İlkini burada yaptırdım, memnunum ama araştırma yapmadılar o canımı sıkıyor..Bir tedavilik ilaç kaldı elimde ilk tedavimden hem onları da kullansam mı diyordum ama kararsızım ya 1 ay oldu daha kürtaj olalı e 2,5 ay önce de yumurta toplandı falan rahim bölgesi yoruldu şimdi yormadan direk dondurulmuşlarla mı başlasam diye düşünüyorum birkaç gündür..
genelde ilkinde pek ilgilenmiyorlar nedense canım ilkıde aynı ıkıncıde ınsanlar 2 kayıpı kaldırabılcek güçte değil halbuki .Doktorun vakıt ne öneriyor peki. demem oki dondurulmus yenıden olma kısmına gore daha avantajlı illada yaptırcaksan ki ben cok zaman girmesinden yana değilim zaten olmuyor.. benım mecburuıyetten 2,cı ile3uncu arası 6 ay gectı arda histeroskopı oldum vs
Canım ben ist tüp bebekte yaptırıyorum. Dondurulmuslar daha iyi cunku rahim kalınlıgım ve ortamı daha ıyı sartlara gelmesı ıcın uzatabılıyorlar. En uygun vakıtte koyabılıyorlar.
Hayır canım benım 3ude dondurulmustu. Sayıya da takılma bak kacıncıyı koydu buyuyp gelısmeledıler. önemlı olan bıtane olsun sonu gelsin sayıya takılma.. çöüzldüklerinde evet hepsı sağlıklı benımkıler 5 gun
ayyyy sayfamızın ilk transferiGünaydın şekerler;
Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.
benım ılkı 9 hafta 2 ıncı 6 haftalıktı. aynı korkuyu bugunde yasıyorum tedırgınlıgım var ama napim canım yasınılıcagın onune gecılmıyor. elimden gelenı yapıyorum ıstedıgım kat cok buyuk ınsallah gerı cevırmez mevlam
canım hiç korkma çok kolay. iğneside acıtmıyor, göbekten yapıyorum ben.ooo hadi bakalım canım bende 4 ocakda başlıyorum lucrine :) nasıl kendin yapabiliyomusun bende biraz korku var kendime nasıl yapcam diye
canım hiç korkma çok kolay. iğneside acıtmıyor, göbekten yapıyorum ben.
yapılmadı cunku olsada olmasada kan sulandırıcı kullanıcaksın sen dedı doktorum
:) bir kere yapınca gerisi geliyor.Benim iğnelerimi eşim yapmıştı valla ben kendime iğneyi batıramadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?