- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- Konu Sahibi cadiprensesss
44 gün sonra olmuştumBen ilk defa kürtaj oldum, kızlar siz kürtaj olduysanız daha önce ilk adetinizi kaç gün sonra oldunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
44 gün sonra olmuştumBen ilk defa kürtaj oldum, kızlar siz kürtaj olduysanız daha önce ilk adetinizi kaç gün sonra oldunuz?
44 gün sonra olmuştum
olursun inşallah canım geçtimi günün, benimde aşılama yaptırdıgımda 4-5 gün geçmişti,aralık adetimde bugün bitti folikasite başladım :)Off yok yaa ben daha bu adeti olamadim kaldiki oburunu bekliyim( negatiften sonraki bi kaç ay düzen bozuluyormys hic olacakmisim gibi de durmuyo cok bozuldu duzenim bünyem cokk(
benim 37. Veya 38. Gun geldi kurtajdan sonra kurtaj olali 7 ay oldu ama adetim eskisi gibi değil.cok cok cok azaldi..bilmiyorum kurtaj sonrasi aldigim negatiflere umarim bu sebep degildir.histereskopide gecirdim bu sebeple yapisiklik vardi acildi dendi ama düzelen bisi yok anlamadim bu isiBen ilk defa kürtaj oldum, kızlar siz kürtaj olduysanız daha önce ilk adetinizi kaç gün sonra oldunuz?
ben daha adet olamadım.yarın olurum inşallah...kızlaaarr nasılsınız var mı tedaviye başlayan
inşallah canım :)ben daha adet olamadım.yarın olurum inşallah...
aminnnn canım senin ve bütün arkadaşların kandili mübarek olsun, rabbim bugün dualarımızı kabul eder inşallah bebeklerimize kavuşuruz, bugün bol bol dua edelim...kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul buyursun....
merhaba,kızlaaarr nasılsınız var mı tedaviye başlayan
ooo hadi bakalım canım bende 4 ocakda başlıyorum lucrine :) nasıl kendin yapabiliyomusun bende biraz korku var kendime nasıl yapcam diyemerhaba,
ben lucrin kullanmaya başladım.28 aralıkta da kısmet olursa yumurta geliştirici ilaçlara başlarım diye düşünüyorum tabi doktorumda uygun görürse :)
28 -30 gün arasında oluyordum düzensizlik yoktu ama kurtaj sonrası uç hafta kanamam oldu kanamam bittikten uç hafta sonra 44.gün adet olmustumNormalde kaç günde bir oluyorsunuz? Adet düzensizliğiniz var mıydı?
Çok teşekkür ederim bakalım ben ne zaman olacağım 3 aralıkta kürtaj oldum ben..28 -30 gün arasında oluyordum düzensizlik yoktu ama kurtaj sonrası uç hafta kanamam oldu kanamam bittikten uç hafta sonra 44.gün adet olmustum
Günaydın şekerler;
Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.