- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- 18
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.521
Emin ol mutlulardir suan tutunuyorlar:) zaman zor geciyor ama sonucu ogrenince bi ohh cekiyor insan.bende cok usurdum,cok halsizlik, uyku,tenimin kurumasi..bunlarin hepsi erken gebelik bekirtisi:) agri sanci iyiye isaret zaman cabuk gecsinde guzel haberi al insallah bizde mutlu olalim :)Sanirim en guzeli artik normale donmek canim ya hasta psikolojisinden cikmaliyim. Aslinda benimde tedavi 2. Ama ilkini hic hatirlamiyorum neler yasadim hic bilmiyorum inan. Sanki o ben degildim gibi
Surekli dua ediyorum elim karnimda rabbi hebli mines salihin diyorum. Malesef buraya yeni tasindik pek kimsemiz yok.ogretmenim malum tam tatil donemi herkes memlekete gitti.esim var sagolsun herseyim o benim. Bende kanaviceye başladım. Cok kafa dagitiyor işlerken. Zaman nasil geciyor anlamiyorum hic.
Diger 2si iyimiymis canim dogru diyorsun bak icin rahatlamis. Kacinci gumleri bugun transfer ne zaman.
cankm coook sevindim gercekten allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Bizler icinde dua et....
ayyy ne guzel diyorsunuz vallahi burada paylasimca cok rahatliyorum yaaa iyiki varsiniz hepiniz. Kramp ilk kez oldu ya biraz ondan yoksa hafif adetimsi agrilar ayaklarımın surekli usumesi falan hep yasadigim seyler 3 gundur.insallah onlarda icerde mutludur.....nasil gececek bugunler anlamadim sanki hic gecmiyor gibi yaaaaa
@seymosssNaz_musti @whiterose00 ...ve herkesssss...
ayyy cok heyecanli gercekten.... Insallah keseleri kalp atislarini cinsiyetleri doğumları konuştuğumuz zamanlar olur birlikte...
Ayy hadi hayirli ugurlu olsun canim benimmm cok sevndim suan...5. Gundu canim hepsi de 1. Kalitedeymis. Cok sukur bitti transfer simdi uzaniyorum
Canim e2 olabilir bence hormon pda tup bebekte normaldir zaten. Doktorunla bir gorus istersen. Benimde iki embriyo transfer oldu o yuzden stres yapma e 2 dir. Protein agirlikli beslen ki hormonlar duelsin.iki embriyo transfer yaptıran kimler var?
Yarım saat önce iğne olmaya gittim kan testimde hormon seviyem çok yüksek çıkmış 4000 üzerindeymiş böyle bi durumla karşılaşan varmı?
Canim ayaklarim bildigin buzda yuruyor gibi.birde dudaklarim parcalandi resmen inanilmaz susuzluk var. Ay insallah oyledir canim yaa. Zaman gecsinnnnnn....Emin ol mutlulardir suan tutunuyorlar:) zaman zor geciyor ama sonucu ogrenince bi ohh cekiyor insan.bende cok usurdum,cok halsizlik, uyku,tenimin kurumasi..bunlarin hepsi erken gebelik bekirtisi:) agri sanci iyiye isaret zaman cabuk gecsinde guzel haberi al insallah bizde mutlu olalim :)
Aminnnnmmâminnnn inşallah hep birlikde o günleride görmek nasip olur
Bugunlerin tadini cikar sonrasi guzel ama stresli. Guzel beslen onlara guzel hazirlanYaa herkes transfer yaptırmış sonuçu bekliyor bir ben mi varım acaba daha iğne kullanan. Bende zamanı ileri sarmak istiyorum
Görüştüm canım pazartesi ye randevu aldım radyoloji ye,benim sorun sadece 2 kişidé çıkmış şimdiye kadar fazla rastlanan bi durum deilmiş bakalım radyoloji doktoru ne diycekcadiprensesss tatlım ne yaptın, hemşirelerle görüştün mü?
Amin Can'ım benim inşallah.@seymosssNaz_musti @whiterose00 ...ve herkesssss...
ayyy cok heyecanli gercekten.... Insallah keseleri kalp atislarini cinsiyetleri doğumları konuştuğumuz zamanlar olur birlikte...
O test çubuklarını hiç kullanmadım transfer sürecinde. Ama içimde öyle bir ukte kalmışki kanda hamile olduğumu öğrenince hemen aldım o ikinci çizgiyi görmek için yaptım hala da saklıyorum. Müthiş bir duyguBana niye 7 subat dedi doktor anlamadim belki garanti olsun diyedir. Ben daha baslamadan 100 lu test aldim internetten ah bir 6 7.gunler gelsin yapicam hemen. Gecen defa 3.gun embriyosu oldugu halde 7.gun silik cikmisti.8.gun netlesmisti. O yuzden belki yine erken cikar. Ay hic testte pozitif gormedim ya ben gecen yil bir gorceksiniz 7. Gun bir basladim her lavaboya gittiğimde yapiyordum koleksiyon olmusti resmen heve iste. Insallah bu kez kipkirmizi olur da test hepimizi rahatlari
Bana niye 7 subat dedi doktor anlamadim belki garanti olsun diyedir. Ben daha baslamadan 100 lu test aldim internetten ah bir 6 7.gunler gelsin yapicam hemen. Gecen defa 3.gun embriyosu oldugu halde 7.gun silik cikmisti.8.gun netlesmisti. O yuzden belki yine erken cikar. Ay hic testte pozitif gormedim ya ben gecen yil bir gorceksiniz 7. Gun bir basladim her lavaboya gittiğimde yapiyordum koleksiyon olmusti resmen heve iste. Insallah bu kez kipkirmizi olur da test hepimizi rahatlari
Ücünüde kullamştm ben.progestan birazcik yakiyoBen de hayirlisiyla kuzucuklari aldim geldim ya bisi sorucam hem crinonr jel verdi hem progestan igne verdi herkes illa igne kullaniyo mu sizlere de verdi mi bi de direk kalcadan yapilacak sanirim anneme yaptiricam ama cok yakiyomus ya fenalik geldi ignelerden haa tabi bi de kan sulandirici ignr verdi
inşallah sana sımsıkı tutunurlar cnm.Ben de hayirlisiyla kuzucuklari aldim geldim ya bisi sorucam hem crinonr jel verdi hem progestan igne verdi herkes illa igne kullaniyo mu sizlere de verdi mi bi de direk kalcadan yapilacak sanirim anneme yaptiricam ama cok yakiyomus ya fenalik geldi ignelerden haa tabi bi de kan sulandirici ignr verdi
Hayirli olsun.bnmde dun oldu 2 tane koydu doktorumbenim de yarin transferim var kizlar 2 embriyo koyucak sanirim doktor hayirlisi insallah
Saglikliydi canim hatta bi tanesinin saglikli olma ihtimali varmis tekrar test yapacaklar ona gore ucretsiz donduracaklarmis ama iyi ki yaptirmisim cunku 5. Gun embriyosuymus ve 1. Kalite gozukuyormus onlari da secmis olabilirdik dediler tebrik ettiler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?