- 24 Ağustos 2015
- 848
- 729
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.521
Emin ol mutlulardir suan tutunuyorlar:) zaman zor geciyor ama sonucu ogrenince bi ohh cekiyor insan.bende cok usurdum,cok halsizlik, uyku,tenimin kurumasi..bunlarin hepsi erken gebelik bekirtisi:) agri sanci iyiye isaret zaman cabuk gecsinde guzel haberi al insallah bizde mutlu olalim :)Sanirim en guzeli artik normale donmek canim ya hasta psikolojisinden cikmaliyim. Aslinda benimde tedavi 2. Ama ilkini hic hatirlamiyorum neler yasadim hic bilmiyorum inan. Sanki o ben degildim gibi
Surekli dua ediyorum elim karnimda rabbi hebli mines salihin diyorum. Malesef buraya yeni tasindik pek kimsemiz yok.ogretmenim malum tam tatil donemi herkes memlekete gitti.esim var sagolsun herseyim o benim. Bende kanaviceye başladım. Cok kafa dagitiyor işlerken. Zaman nasil geciyor anlamiyorum hic.
Diger 2si iyimiymis canim dogru diyorsun bak icin rahatlamis. Kacinci gumleri bugun transfer ne zaman.
cankm coook sevindim gercekten allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin. Bizler icinde dua et....
ayyy ne guzel diyorsunuz vallahi burada paylasimca cok rahatliyorum yaaa iyiki varsiniz hepiniz. Kramp ilk kez oldu ya biraz ondan yoksa hafif adetimsi agrilar ayaklarımın surekli usumesi falan hep yasadigim seyler 3 gundur.insallah onlarda icerde mutludur.....nasil gececek bugunler anlamadim sanki hic gecmiyor gibi yaaaaa