- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.061
aradılar canım şkürler olsun..5i iyi kalitede devam ediyormuş yarın 10 da transfer olacak inşallahakşamda arayabilirler canım 5 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aradılar canım şkürler olsun..5i iyi kalitede devam ediyormuş yarın 10 da transfer olacak inşallahakşamda arayabilirler canım 5 gibi
caanım çok sevndm benmde haber geldi yarın 10 da gidicem inşallah 5i çok iyiymiş artabilirmiş te sayı yarın herşeye karar vericez dedikızlar aramayınca ben arayıp haber bıraktım onlarda döndü şimdi 4 tanesi de yola devam ediyomuş 4'ü de 4 hücreli hale gelmiş yarın da böyle devam ederlerse çarşamba pgt yapabilirlermiş inşallah böyle devam ederler. sizlerden haber var mı
canım sayfalar okursan bir çok öneri verildi daha önce. benmde 29 toplandı 20 si döllendi yaklaşık aynı orana denk glior moralin bozulmasın. in şallah bir daha ki sefer olmazBugun opu yapildi. Doktorun soyledigi yumurtalarin %60 i dolu %40 i boş dedi. Bu biraz kafami karistirdi biraz da moralimi bozdu.
Yumurtalarin saglikli olabilmesi icin ne yapmak gerekir? Belki bir daha ki sefere ihtiyacim olur.
Ankara'yı bilmiyorum ama önceki denememde başkente gidip gebe kalan sayısı fazlaydı. Ama öncelikli doktor araştır. Merkezle birlikte doktor da tecrübeli olsun. Tüp bebek merkezleri başlığında arama yapabilirsin. Allahtan hakkında hep hayırlısıni iste.Başkent merkezi hakında bilgin varmı bide memorial merkezi ben de Şubat ayında baslayacagim allah izin verirse
çok sevindim canım süper bi sonuç 5 tanesinin 5. güne gelmesi gerçekten harika. İnşallah en sağlıklıları konur ve tutunur. Dularım seninle..caanım çok sevndm benmde haber geldi yarın 10 da gidicem inşallah 5i çok iyiymiş artabilirmiş te sayı yarın herşeye karar vericez dedi
1 saat önce su içmeye başladım. 1.5 lt içtim. Sıkıştım ama transferden sonra kendimi kasacagima 10 dk sonra sürgü isteyip yaptım. Sürgüye yapmayacaksan 1 lt iç. Yarım saat sonra lavaboya git. Transferden 35 dk sonra 2 saat araba yolculuğuyla eve geldim. Arabada uzandim.Kizlar trasnfer sonrasi ne kadar sonra lavaboya gittiniz ne kadar yatilmali?gecen defa surgu vermislerdi ama opu oldugum gun transfer olan biri vardi ona 1 saat yat sonra tuvalete git dediler nasil dayandiniz o kadar? Cok sıkışık olun diyorlar ya transferde.
Zaten eve gelincede kan akışı için 2 saatte bir 15 dk yürüyüş öneriliyor.40 dakika yatıp tuvalet için kalkmistim, sonrada giyinip hastaneden ciktik
Hep dua ediyorum allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ben elimden geleni yapmak istiyorum gerisi allaha bırakıyorum çok saol ama tüp bebek merkezleri başlığından nasıl arastira bilirimkiAnkara'yı bilmiyorum ama önceki denememde başkente gidip gebe kalan sayısı fazlaydı. Ama öncelikli doktor araştır. Merkezle birlikte doktor da tecrübeli olsun. Tüp bebek merkezleri başlığında arama yapabilirsin. Allahtan hakkında hep hayırlısıni iste.
şimdide beni aradilar canım 8ide kaliteli devam ediyormus sorun yok yarın 11de gidiyorum hayirlisiylaaradılar canım şkürler olsun..5i iyi kalitede devam ediyormuş yarın 10 da transfer olacak inşallah
Hadi hayırlısı allah yardimci olsunşimdide beni aradilar canım 8ide kaliteli devam ediyormus sorun yok yarın 11de gidiyorum hayirlisiyla
Canım orda merkez ve doktor isimleri var. Başlık altında hastalar yazişıyor. O merkezlerde tedavi olanların yorumları sana daha iyi yol gösterir.Hep dua ediyorum allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ben elimden geleni yapmak istiyorum gerisi allaha bırakıyorum çok saol ama tüp bebek merkezleri başlığından nasıl arastira bilirimki
Ben urfada yaşıyorum.ilk ankarayi arastirmistim. İyi bir yer olsun diye. Anatoliayi öneren bir tanıdığım olmuştu.Ankarda bildiğin merkez varmi
Hayırlısı olsun canım aklımızda. Dua ediyorum hep sizlere ve kendime.Rabbim emeklerimizi umutlarimizi boşa cikarmasin.biz de yarın İstanbula gidiyoruz kızlar.çarşamba transfer varşimdide beni aradilar canım 8ide kaliteli devam ediyormus sorun yok yarın 11de gidiyorum hayirlisiyla
bu sürgüyü kullanmak kolay mı peki?1 saat önce su içmeye başladım. 1.5 lt içtim. Sıkıştım ama transferden sonra kendimi kasacagima 10 dk sonra sürgü isteyip yaptım. Sürgüye yapmayacaksan 1 lt iç. Yarım saat sonra lavaboya git. Transferden 35 dk sonra 2 saat araba yolculuğuyla eve geldim. Arabada uzandim.
Zaten eve gelincede kan akışı için 2 saatte bir 15 dk yürüyüş öneriliyor.
Insallah canim cok sagol hepimizi icin bu ay umut dolu olur insallah.çok sevindim canım süper bi sonuç 5 tanesinin 5. güne gelmesi gerçekten harika. İnşallah en sağlıklıları konur ve tutunur. Dularım seninle..
Canim b3nde 1.5 saat yolculuk yapicam 30 dakika yatsam.super olur saniirm bende cok cabuk sıkışıyorum o yzuden 750 ml iceyim diyorum. Ama yuryus olayini iyi dedin ben 2 3 gun yatayim diyordum1 saat önce su içmeye başladım. 1.5 lt içtim. Sıkıştım ama transferden sonra kendimi kasacagima 10 dk sonra sürgü isteyip yaptım. Sürgüye yapmayacaksan 1 lt iç. Yarım saat sonra lavaboya git. Transferden 35 dk sonra 2 saat araba yolculuğuyla eve geldim. Arabada uzandim.
Zaten eve gelincede kan akışı için 2 saatte bir 15 dk yürüyüş öneriliyor.
Hadi canim insallah hayirli olur bizim icin. Benimde 5 tane ama artabilir dedi 5 de cok iyi cok sevindik biz. Sonuclarida beraber alcaz seninle ay cok heyecanli yaaaaşimdide beni aradilar canım 8ide kaliteli devam ediyormus sorun yok yarın 11de gidiyorum hayirlisiyla
Canim kolay altina koyuyorlar yapiyorsun ama zorlananlarda oluyormus ben zorlanmamistim hic.bu sürgüyü kullanmak kolay mı peki?
Insallah hersey gonlunce olur canim. Coook guzel gelisirler bal karisimlari falan tuket incir tuket ki kaliteli olsunlarbenim iğnede 3. günüm arkadaşlar eurofertil istanbul da başladım . çikolata kisti ve rezerv azlığı var bende . aylardır tek yumurta görülüyordu . bu ay ilk kez 2 3 yumurta göründü . cumartesi gonal f 450 doz ile başladık . perşembe günü kontrole gideceğim . bana dua edin arkadaşlar . benim dualarım sizinle .
hayırlısı canım çoook sevindim.aradılar canım şkürler olsun..5i iyi kalitede devam ediyormuş yarın 10 da transfer olacak inşallah
canım hayırlısı maşallahşimdide beni aradilar canım 8ide kaliteli devam ediyormus sorun yok yarın 11de gidiyorum hayirlisiyla
çok geçmiş olsun, umarım çektiklerinin sonucunu çok güzel sağlıklı bebiş yada bebişlerle alırsın. benim başımaarkadaşlar merhaba,
ben tedavime 6 aralıkta başladım. 18 yumurtam toplandı ve opu olduktan bir kaç gün sonra ohhs oldum 10 gün hastanede yattım, rahimden 2,5 lt su alındı. Karaciğer enzim değerlerim çok yükseldi Çok zor günler geçirdim. Bu ay adetimin 21. günü lucrinle transfer hazırlıklarına başlayacağız. Ancak yine hormon alacağım ve korkuyorum. Benim gibi olanlarınız varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sagol canimmm insallah sen cok daha iyi haberler alirsinhayırlısı canım çoook sevindim.