- 11 Şubat 2010
- 86
- 81
- 88
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.981
ben turkiyede olmadim o yuzden maalesef yardimci olamiycam ama ilk sayfada bir liste var orada kimin nerede tedavi gordugu ayrintili yazmakta ilk sayfayi inceleyebilirsinizNerde tedavi oldunu banda yardimci olurmusun hastane Dr bulamadım
Saol danışarak bişeyler öğrenmeye çalışıyorumben turkiyede olmadim o yuzden maalesef yardimci olamiycam ama ilk sayfada bir liste var orada kimin nerede tedavi gordugu ayrintili yazmakta ilk sayfayi inceleyebilirsiniz
Canim kacinci denemendi nasil oyle o kadar cok koymuslar?3.gün embriyo şuydu 4konuldu biri tutundu hamdolsun
soyle soyleyim 4 bardak kadar su ictim ultrasonda baktiklarinda tamam yeterli dediler normalde cok sikismam icin en az 6 bardak icmem gerekiyordu 4 bardak su yettiO zaman bende mi oyle yapsam bilemedim ki
Irenbe izmirNerde tedavi oldun uz lütfen banada yardimci olurmusunuz
Ankarda bildiğin hastane varmı yada DrIrenbe izmir
tabii ki canim hepimiz sorarak ogreniyoruz bir cok seyi saniyorum Ankaradasin. Ankarada tedavi olan arkadaslar senin sorunu gordugunde yardimci olacaktir gercekten hastane guveni ve ekip cok onemli kendini rahat hissedebilecegin bir yer olmali. biran once bulursun insAllahSaol danışarak bişeyler öğrenmeye çalışıyorum
Çok saol inşallahtabii ki canim hepimiz sorarak ogreniyoruz bir cok seyi saniyorum Ankaradasin. Ankarada tedavi olan arkadaslar senin sorunu gordugunde yardimci olacaktir gercekten hastane guveni ve ekip cok onemli kendini rahat hissedebilecegin bir yer olmali. biran once bulursun insAllah
İlk denememdi canım bu arada suan ikinciyı yaptiriyoruz salı günü transferim var dualarinizda unutmayinCanim kacinci denemendi nasil oyle o kadar cok koymuslar?
Merhaba kızlar ben ikinci tüp bebeğimi dondurulmuşlarla yaptım.ilki tek transfer tuttu fakat kalp atışını duyamadığımız iöin 8.haftada aldırmak zorunda kaldık.ikinci transferimde 2 embriyo transfer edildi biri 4 gün diğeri blast 10 gün sonra test yap dedi dr, ama ben dayanamayıp kasık ağrımda fazlasıyla olduğu için transferin 7. Günü test yaptım ve 0.100 cıktı tabi yıkıldım 2 gündür ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum çok zor bi 2 gün oldu benim için.ama içimde hala bi şüphe var acaba erken yaptırdığım içinmi değer böyle cıktı acaba değerim yükseldimi test günüm yarın aslında, dr a test değerimi sölediğimde ben bi umut beklerken test gününde tekrar yaptır diye direk ilaçları bırak tutmuş olsaydı cıkar dedi. Sizce değerim yükselirmi cevrenizde böle olupta test
Nasil koymuslar 4 hic duymamistim sasirdimİlk denememdi canım bu arada suan ikinciyı yaptiriyoruz salı günü transferim var dualarinizda unutmayin
40 dakika yatıp tuvalet için kalkmistim, sonrada giyinip hastaneden ciktikKizlar trasnfer sonrasi ne kadar sonra lavaboya gittiniz ne kadar yatilmali?gecen defa surgu vermislerdi ama opu oldugum gun transfer olan biri vardi ona 1 saat yat sonra tuvalete git dediler nasil dayandiniz o kadar? Cok sıkışık olun diyorlar ya transferde.
Hangi merkez de oldun tedavi40 dakika yatıp tuvalet için kalkmistim, sonrada giyinip hastaneden ciktik
Ankarda bildiğin merkez varmiİstanbul Şişli memorial
Hangi merkez de yaptirdinben bu gece catlatma ignesi oluca. progesteron kac olmali ki
Hangi merkez de tedavi oldun yardimci olurmusun ankardanKizlar bugun biraz karnim sis gibi arada midem bulaniyor folik asitten mi bilmiyorum bol su tuketiyorum protein de aliyorum ama korkmaya basladim ohs falan olmam dimi? E 2 düşüktü aslinda. Ne yapmaliyim sizce
Hangi merkez de tedavi olduncnm öncelikle geçmiş olsun.bu arada benim tedavi başladı ilaçlarımı yazayım. klomen, merional,puregon.inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?