2016 ocak ayinda tup bebek transferi olanlar ve olacaklar buyrun konusalim

Merhaba arkadaşlar. Benimde 6 Şubat test günüm. İlk denemem kimyasal gebelik oldu. Bu sefer olur inşallah yaa bir sürü eziyet çekiyoruz.

Merhaba arkadaşlar benimde bugün 6.günüm test günüm 11 şubat sağ kaşığımda ağrı ve ayağımda uyuşma oluyor sizin nasıldı

Benim de kasıklarımda sürekli hareketlilik var arada sancı da oluyo belde ve kasıklarda. Göğüslerim de şişti biraz. Tabi bunlar regl belirtisi de olabilir. ama farklı hissediyorum. İki gün sonra belli olucak

Merhaba arkadaşlar benimde bugün 6.günüm test günüm 11 şubat sağ kaşığımda ağrı ve ayağımda uyuşma oluyor sizin nasıldı
Benimde tahlil 12 subat bugun 6.saga tarafta agrim oliyo gece sola yatiyorum. Hayir olsun inşallah

Hmm canım benim 7 haftalik kalpi atışını duymadık ama keseyi gördük mustuk bunla ilgili bi bilgin varmı canim
Bebek rahme geç yerleşince kalp atışı geç duyulabiliyor diye biliyorum canım. Duyarsınız inş bir sonraki muayenende. Bu arada benim 6 subat test günümdü. bhcg 56.8 çıktı. ikinci de 121 çıktı. Heyecanlı ve endiseliyim İki hafta sonra keseyi görmek için ultrasona çağırdı doktorum.nasil geçecek zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…