- 23 Ocak 2016
- 91
- 41
- 3
- Konu Sahibi hilal 3721
-
Amin insallahBende 7. günümdeyim günler zor geçiyor. inşallah sonu iyi olur hepimiz için
Allah sabir versin hepimizeCokkkk uzgunum kan degerim 25te sonra 29 oldu 2ye katlanmadigi icin hamilelik devam edmiyor dedi diktorum cuma bthcgm 18e dusmustu ve hala adt olmadim.degerin 0 a kadar dusmesi gerekiyor.bazan muhafazan Rabbim tutmayan empriyo yumurtaya yapisabiliyormus...ins hayirlisiyla adt olurum ve bu hayatta rizki olmayan canlarima elveda diyebilirim...mevlam neyler neylerse guzel eyler...ins sizin kismet olur.ben guzel haber veremedim sizden gelsin guzel haberler...aminnn
Canim çok üzüldüm Allah sabrini artirsin ins adet olursun da rahatlarsin bi sürü ilaç kullandığımız için gecikiyor bekliyoruz adet olalım diye o sebepten ins adet olursun dedimCokkkk uzgunum kan degerim 25te sonra 29 oldu 2ye katlanmadigi icin hamilelik devam edmiyor dedi diktorum cuma bthcgm 18e dusmustu ve hala adt olmadim.degerin 0 a kadar dusmesi gerekiyor.bazan muhafazan Rabbim tutmayan empriyo yumurtaya yapisabiliyormus...ins hayirlisiyla adt olurum ve bu hayatta rizki olmayan canlarima elveda diyebilirim...mevlam neyler neylerse guzel eyler...ins sizin kismet olur.ben guzel haber veremedim sizden gelsin guzel haberler...aminnn
Bende 7. günümdeyim günler zor geçiyor. inşallah sonu iyi olur hepimiz için
Kacinci gun embriyosu arkadasim?Benim de transfer gününü saymazsak 4. Gün...Gerçekten çok zor beklemek.Allah yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
Canim kacinci gun embriyosu?Ay kızlar catlicam ben. Transfer gününü saymayı tercih ediyorum bugün 3. Gunum:))
5 canım ama dondurulmuş tu benimkilerCanim kacinci gun embriyosu?
Olsun !5 canım ama dondurulmuş tu benimkiler
Kacinci gun embriyosu arkadasim?
İnşallah kizlar hepinizin yavruları olur rabbim emeginizo bos çevirmesin . Beklemek çok zordur ama sonucu. Cok güzel olur insallah
5. Gün transferiyse ilaç etkisi kalmamıştır canım. Bende 7. Gün baktirmistim 17.54 çıktı. Bugün 59.9 10. Gün. Doktorum sevinevilirsin artık dedi. Şu an için artışı gozlemlicez. Hayırlı olsun bu aradakızlarr mrbb..benim transfer sonrası 8.gün ben 5,gün dayanamayıp bhcg baktırdım 8,60 cmıktı dünde idrartesti yaptım ikinci çizgiyi gördüm umaraım ilçaların etkisi değildirr..Allah ım sonuç beklyen herkese bol pozitifler iki çizmgiler göstersin inş...
Kızlar transfer döneminde öncesinde gebelikte maydanoz dere otu ve naneden uzak durulması gerekiyormuş. Ben duyunca şaşırdım doğruluğunu da araştırdım. Siz de bulasmayin bu guzelle5. Gün transferiyse ilaç etkisi kalmamıştır canım. Bende 7. Gün baktirmistim 17.54 çıktı. Bugün 59.9 10. Gün. Doktorum sevinevilirsin artık dedi. Şu an için artışı gozlemlicez. Hayırlı olsun bu arada
5. Gün transferiyse ilaç etkisi kalmamıştır canım. Bende 7. Gün baktirmistim 17.54 çıktı. Bugün 59.9 10. Gün. Doktorum sevinevilirsin artık dedi. Şu an için artışı gozlemlicez. Hayırlı olsun bu arada
Allah devamını en güzel şekliyle getirsin5.gün transferiydi ewet..bugun 9.günüm kan verdim sabah inş güzel sonucu alırım..cok merak ediyorum..idrarda cift cizgiyi görünce rahatladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?