2016 Ocak AnneLeri..

geçmiş olsun canım. inşallah yoktur alerjisi, nasıl anladınız?
Sağol cnm sık tekrarlayan isilik ve konak , popo da aniden çıkan pisikler en onemli belirti olacakta yeşil mukuslu kaka, diyete başladım düzeldi bugün keçi sutunden yoğurt yaptım ek gida için oda dokundu haftaya randevu alabilirsem cerrahpasa da bi doktor buldum ona gidicez dua istiyorum hepinizden

hadi yaa isilik bizde çok ama bebeğim çok aşırı terliyor buna bağlamıştım. kol altında ve dirsek içinde oluyor katlanan yerlerde. ben meyve püresi veriyorum kakası katılaşmiştı. 2 gündür vermedim tekrar sıvı oldu. şuanda çok kafam karıştı

Bennim oglanda cok isilik oluyir. Ama hava sicak . Terliyor cok. Sicaktan oluyor. Bence onun allerjiyle alakasi yok. Ter bezleri bizim gibi tam gelismedi sonucta. Kinakta sık sabunlamak yada sampuanlamaktan oluyor. Mukuslu kaka allerji belirtisi diye biliyorum. Meyve veriyorum katilasti benimkide. Ama ek gidaya gececegiz o zamanda katilasacak. Kayisi hurma armut kiflilerden vermeye calis. Diger meyvelerle karistir

Bizim tek belirtimiz isilik ve Konak değil , mukuslu kaka da var ayrıca yeşil yapıyor hep süt ürünlerini kesince isilikleri Konak ve geçmeyen pişik geçti ki her gün yıkamama iki günde bir zeytinyağı ile Konak'larını taramama rağmen geçip tekrar çıkıyordu diyete başlayınca geçti

biz bugun gittik doktora terlemekten olmuş bunlar dedi. yıkadığımda geçiyor gibi oluyor isilikler sonradan tekrar canlanıyor. benim yediğim tek süt ürünü peynir bir iki gün onuda keseyim bakim farkedecekmi ?
allahım bebeklerimizi korusun , dertlerini anlatamıyorlar ilk deneyimimiz annelikte insan napacağını şaşırıyor.

öncelikle tüm annelere iyi akşamlar. benim de 02.01.2016 doğumlu bir kızım var. bir de 2012 doğumlu kızım var. o zamanlar 2012 Nisan anneleri grubumuz vardı. 2 çocukla ve çalışınca nette çok fazla vakit geçiremiyorum ama yine de grubu görünce takip etmek istedim. gerçi çok aktif değil sanırım bebeler baya zorluyor galiba bir de tatil sezonu kimseler bakmıyor sanırım. neyse güzel ve yararlı paylaşımlar olması ümidiyle tekrar iyi akşamlar...

Kızlar nasılsınızzzz
Benim paşam büyüdü 6 ayını doldurdu ayın 8inde. Çarşamba sabahı sünnet olacak. Sizin sünnet konusundaki düşünceleriniz nedir? Yaptıranınız var mı erkenden ?
Katı gıdaya başladık. Yoğurt Zaten veriyordum. Meyve püresi veriyorum bir gün bir gün çorba veriyorum iki öğünü katı gıda şimdilik.

Ben iyiyim canim...özledim grubu...çocuk öyle bi zaman alıyor ki birbirimizi unuttuk...biz de 24 ünde dolduracagiz 6.ayımızı...ek gıdaya henüz geçmedim...sadece anne sütü veriyorum...sunnetini ben dha ilk ayında yaptıracktim ama samsun yenidoğan sunnetinde kıt bi yer olduğundan yaptiramadim..doktoru buldu m randevuyu agustosa verdi...zaten pipisi tikanmaya başlamış istemesem de yaptırmak zorundayım...bugün ankarada götürdüm...daha çok tikanmamis ama bu yıl sünnet randevulari dolu dedi...özelde iyi birini bulacağım artık...sünnetin erken yapılması konusunu destekliyorum.canım anlayacagin...ins sıkıntısız atlatirsiniz o dönemi...gelismelerden haberdar edersen sevinirim..

Kızlar biz dün sabah sünnetimizi olduk
Çok hafif uyutarak yaptılar. Çıktığında ilk yarım saat çok ağladı. Onun dışında ne ağladı ne huysuzlandı. Çişini yaparken bile. Bugün bandajını açıp pansumanını yaptım hiçbir sıkıntı yok yine sesi çıkmadı
Baya bir rahatmış bu bebekken sünnet diyorlardı da inanmıyordum
8 yaşında sünnet olmuştu kardeşim 20 gün mahvetmişti bizi. İlk pansumanını hatırlıyorum 3 saat kan ter içinde kalmıştık

Bende kararsizdim yaptiraym canım o zaman :))

Sünneti ben doğduğu gibi düşünmüştüm ama olmadı . Sonra çocuk doktorumuz 2-9 ay arası dünya sağlık örgütü yaptırmayı desteklemiyor yaptırmayın dedi.. Bizde güvendik 3 ay daha bekleyeceğiz.

Bende aşı bile çocuğu zorluyor diye korkuyorum aşı dan daha mi kolay atlatti

Bende aşı bile çocuğu zorluyor diye korkuyorum aşı dan daha mi kolay atlatti
Sadece çıktığında ağladı 20 dk kadar yoksa evde ne huysuzlandı ne ateşlendi 6. Ay aşısına göre çok daha kolay atlattık
Hemen de iyileşti çıktığında kırmızı pembe oluyor o kısım, şimdi geçti normal rengine dönüyor bile

Merhaba hanımlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür. şimdi size bir sorum olacak. Biz beşik kullanmakta idik aNCAK artık Doğa kuzusu yatmak istemiyor, zaten de küçük gelmeye de başladı. Park yatak almayı düşünüyorum. Memnun olduğunuz marka önerilerinizi bekliyorum. Herkese sevgiler..

Maşallah canım

Busracim hayırlı olsun masaAllah küçük erkeğe.şu an nasılsınız?biz de 13 Ağustos a randevu aldık.lokal anestezi ile yaptıracağız ins...kilolu bebeklerde yapışma gibi Bi sıkıntı oluyormuş..doktor kremlerle pipiyi siyirma işlemi yaptırıyormus aileye.Mert de biraz irican.ins sıkıntı yaşamayız.

Biz atlattık bitti geçti artık hatta geçen hafta denize bile girdik :))
Alp 6 ay sağlık ocağı kontrolünde 9.550 geldi şu an 1 ay geçti üzerinden şimdi kilousunu bilmiyorum ama pipimizde bir sıkıntı yok çok şükür

Kizlaaarrr uzun bir aradan sonra herkese merhaba gecmis yazilari okuyamadim önemli bir gelisme varmi kuzucuklar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…