2016 Ocak AnneLeri..

Arkadaşlar ben bu yoğurt mayalama işini beceremedim bir türlü. Tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba? Bir de yoğurt yapma makinesi kullananlar var mı, ne marka kullanıyorlar , memnunlar mı?

Sizinkiler de bu aralar çok huysuz mu?
Biz 3 gecedir uyuyamıyoruz bu 4. Gece. Sürekli mızmız
Diş mi çıkarıcak acaba? Ne rahatlatır onu bilemedim ki
benim kızımda 3 gecedir oyle çığlıkla uyanıyor zor sakinleşiyor, sanki korkuyor gibi. dişlerinden olabilir diye düşünüyorum çünkü gögüs ucumu damaklarıyla eziyor çekiyor 3 gündür çok canımı acıtıyor . eline geçen herşeyi hırsla ısırmak istiyor

Evet canım bebeğe verdi ve aynen aptamili benim oğlanda hiç sevmedi.. Keçi sütü hiçbir yerde bulamadık en son denizli den getirttik fakat kesildi yoğurt yaparken:KK43:Ne zor iş... Benim ki hip in kavanoz mamaarından aldık onları bile yüzünü ekşiterek pek sevmeden yedi... Nasıl olacak bilemiyoruz...
hippin meyve püresinden verdim bende ilk yüzünü ekşitti ama sonra yemeye devam etti. 4-5 mama kaşıgı veriyorum. sadece yoğurt, peynire tepki vermedi herzaman yer gibi yedi ama diğer tattırdıklarımda ilk yüzünü ekşitiyor tatlı bile olsa :)

Kızlar ben patatesli havuçlu çorba yaptım ilerde içine pirinç de ekleyeceğim...
Yoğurdu küçük kavanozlara yapacağım ekşimesini en aza indirgemek için çünkü hergün yoğurt yapsam da günlük yarım litre sütü bulmam mümkün değil... henüz yapmadım şu sebze çorbasını alıştırayım üç dört gün sonra yoğurda başlayacağız inşallah sever :kk77:

günaydın kızlar sanırım oğlum diş çıkarıyor bi kac gündür mız mız diş etinde tam patlamamış beyaz sertlik var ama yan tarafta ilk diş yandan çıkar mi bi fikriniz var mi

Kızlar merhaba, tamamiyle tesadüf eseri gördüm link paylaşmınızı ve çok sevindim. O blogun yazarı benim :) Sitemin adresi değişti. Aynı yazıya http://www.kadinlarkulubu.com/bebegi-dogru-emzirebilme/ bu linkten ulaşabilirsiniz. Ayrıca http://www.kadinlarkulubu.com/yenidogan-bebek-bakimi/ bu link ve gene bu link de işinize yarayacaktır. http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-cantasi-hazirligi-icin-tuyolar/. Çok sevgiler. Hayırlı doğumlar hepimize de. Ben de ikinci bebeğime hamileyim :)
Şule abla ben Funda tucenin ortaokul Arkadaşı hamileyken Facebook'ta görünce yazını arkadaşlarımla paylaşmıştım burda, opuyorum Güneş kızı ve seni güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim :KK66:

Kader arkadaşlarım özledim sizi :KK66: hızlıca bir okudum aklımda kaldığı kadarıyla cevap vereyim 4 aylıkken oğlum pişik olmustu kremler işe yaramayınca saf zeytinyağı sürdüm sabaha inanın hiç bir şey yoktu , boynu da isilik olmuştu sürekli yıkayıp kuruladım ve iki gün çok az miktarda zeytinyağı sürdüm yine hemen geçti şükür... ogret_menim ogret_menim kantaron da çok iyi gelir ama dediğin gibi , geçenlerde mutfakta kendimi haşladım karnımı yaktım avuç içi kadar kantaron yağı sayesinde iz kalmayacak baya düzeltti yaramı hala sürüyorum ...bu aradaaa teyzeleri oğlum dün ilk dişini çıkardı :KK66: biraz vücut ısısı yükseldi yıkadım o gün bide ince giydirdim sabahına dişi çıkmıştı , geceleri zor dalıyor uykuya sürekli dişi ni kaşıyor :KK66: bir de Ağrısını dindirsin diye bir karışım hazırladım onu sürüyorum huysuzlanınca parmağımın ucuyla az miktarda 50 gr anason 500 ml su 150 ml zeytinyağı su uçana kadar kaynatıp süzdüm onu kullanıyorum, bizimki plastik diş kaşıyıcılarını sevmedi bi tanesi hariç onu kullanıyoruz birde havuç salatalık buzdolabına koyuyorum dönüşümlü soğukta iyi geliyor ısınınca başka bi tanesini veriyorum benim parmağımıda çok seviyo :KK66: bizde şimdilik böyle cumartesi Dr kontrolümüz var sonrasında ek gıdaya başlayacağız inşallah :KK66: opuyorum kuzuları tek tek

Kader arkadaşlarım özledim sizi :KK66: hızlıca bir okudum aklımda kaldığı kadarıyla cevap vereyim 4 aylıkken oğlum pişik olmustu kremler işe yaramayınca saf zeytinyağı sürdüm sabaha inanın hiç bir şey yoktu , boynu da isilik olmuştu sürekli yıkayıp kuruladım ve iki gün çok az miktarda zeytinyağı sürdüm yine hemen geçti şükür... ogret_menim ogret_menim kantaron da çok iyi gelir ama dediğin gibi , geçenlerde mutfakta kendimi haşladım karnımı yaktım avuç içi kadar kantaron yağı sayesinde iz kalmayacak baya düzeltti yaramı hala sürüyorum ...bu aradaaa teyzeleri oğlum dün ilk dişini çıkardı :KK66: biraz vücut ısısı yükseldi yıkadım o gün bide ince giydirdim sabahına dişi çıkmıştı , geceleri zor dalıyor uykuya sürekli dişi ni kaşıyor :KK66: bir de Ağrısını dindirsin diye bir karışım hazırladım onu sürüyorum huysuzlanınca parmağımın ucuyla az miktarda 50 gr anason 500 ml su 150 ml zeytinyağı su uçana kadar kaynatıp süzdüm onu kullanıyorum, bizimki plastik diş kaşıyıcılarını sevmedi bi tanesi hariç onu kullanıyoruz birde havuç salatalık buzdolabına koyuyorum dönüşümlü soğukta iyi geliyor ısınınca başka bi tanesini veriyorum benim parmağımıda çok seviyo :KK66: bizde şimdilik böyle cumartesi Dr kontrolümüz var sonrasında ek gıdaya başlayacağız inşallah :KK66: opuyorum kuzuları tek tek
Yaaaa dişi mi çıktı :))
Bizimki de çok huzursuz ama bakıyorum bakıyorum kabarma falan yok :/

Yaaaa dişi mi çıktı :))
Bizimki de çok huzursuz ama bakıyorum bakıyorum kabarma falan yok :/
Cnm çıkar yakında o Zaman bide ishal oldu bizimki , babasıda diş çıkarırken olmuş annesi söyledi :KK66: inşallah senin kuzunda çıkarır aslında erken çıkması iyi değil diyorlar çabuk çürürmüş doğruysa ama ben bi sevindirdik oldum sürekli kontrol ediyorum uzamış mı diye :KK66:

Şule abla ben Funda tucenin ortaokul Arkadaşı hamileyken Facebook'ta görünce yazını arkadaşlarımla paylaşmıştım burda, opuyorum Güneş kızı ve seni güzel bir hamilelik geçirmeni dilerim :KK66:
ayyy tatlım benimmmm :) teşekkür ederim. çok öpüyorum güzelimi. çok sevindim rastladığıma

Kızlar hayırlı uğurlu olsun oğlumun yüksek ihtimal inek sütü alerjisi var doktorun önerisi üzerine perhize girdim ama alerji testi de yaptıracaz inşallah

X