Kizlar selam... gecen hafta bugun bu saatlerde yazsam eminim cok farkli cumleler cikardi klavyemden..Mert oglani sunnet ettirdik ve aman Allahim ben ne yaptim dedim,hatta o gun soranlara aman sakin yaptirma sunnet falan dedigim de oldu...Aradan bi hafta gecmis,Mert gayet iyi,sunnetimiz de iyilesti...nasil oldugunu anlatayim biraz yaptirmak isteyen arkadaslara fikir olur...lokal anstezi alacagi icin uykusuz ve ac goturdum...sadece pipiye anestezi verilirken azicik agladi,uyusmasni beklerken emzirdim uyuttum,sunnet ani geldi ve mert hicbirsey hissetmeden uyuyarak girdi ve cikti...ahhhh nasil guzel bisey hic hissetmedi derken eve geldik o arada uyandi...tek beklentim uyandiktan sonra narkozun etkisinin gecip aglamasiydi bi sure...malesef altini actigimda sizinti seklinde kanamasi vardi,annem olan kanin cisle islandigini kan gibi gorundugunu iddia etse de doktoru aradim,onemli degil ama getirin dedi...gittik ve pansuman yapmak zorunda kaldi,normalde yapmazmis doktor ama gece uyuyamam deyince yapti...o 20dakika koca adam gibi terleyip avaz avaz agladi,tabi biraz korktu da kalabalik olunca basi...eve gelince de ara ara ufak ufak agladi...tabi ben aglamasina alisik olmadigim icin zor bi gun gecirdim...gece gayet rahat uyudu...hatta ertesi gun yuzustu dondu durdu...bu bi hafta icinde pipisi yapismasin diye surekli zeytinyagi ve pomad surduk,pipiyi de siyirdik surekli...cok cabuk da iyilesti...keske samsunda imkanim olsa da daha erken yaptirsaydim...simdiden sonrasi icin biraz daha sikintili olabilir,hareketlendiler cunki iyice...Biz artik erkek olduk teyzeler
,olmak isteyen arkadaslarimiza da siddetle tavsiye ederiz