Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sütüm yetiyor iyi beslendıgım surece :) bence süt yetiyorsa ek gıdaya ıhtıyac yokkızlar ek gıdaya nezaman geçmeyi düşünüyorsunuz, sütünüz yetiyor mu
En son kilo alımını az buldu doktorum 20 gün süre verdi yarın tekrar gidicez gerekirse başlıcaz yazarım buraya canım baslarsakkızlar ek gıdaya nezaman geçmeyi düşünüyorsunuz, sütünüz yetiyor mu
maşallah ne de yakışıklı olmuş :)Kızlar biz bugün tam 20 haftalık olduk Kocaman Adam olduk :))
ooooo,kimleri goruyorum biz iyiyiz sukur...sen nasilsin guzel anne,Doga nasil?cok buyudu mu cimcimeMerhaba tatlı anneler görüşmeyeli nasılsınız acabaa?
tuuu sana da cici kiyafetine de masallah masallah Busra adam olmus bu,Allah bagislasin yavrumKızlar biz bugün tam 20 haftalık olduk Kocaman Adam olduk :))
bende bugun aşı yaptırdım 1,5 ayda 700 gr almış. son zamanlarda farkettim sanki yetmiyor gibi. çay kaşığı ile vitaminlerini veriyorum son 3 haftadır vitamini verdikten sonra birdaha istiyor çay kaşığını görünce heyecanlanıyor . mama verdim ama mamayı beğenmedi yemedi.
chicco polly cift kilifli alacagim kismetse...tepsisi en genis ve en saglam olanlardan biri...bi cok insan ikea antilop oneriyor hafif ve kolay tasinabilir oldugu icin ama,kuru kuru kafasini yaslayamadan mama sandalyesinin ustunde oturmasi beni rahatsiz eder acikcasi...bi arkadasim ikea antilop kullandi cocugun onune arkasina yastik koymakla ugrasti bi sure..Mama sandalyesi ve seti için ne düşünüyorsunuz kizlar
canim sanirim bu donemlerde hepsi ayni tepkiyi gosteriyor yemege kasiga vs ye..acliktan diil de merakindan heyecanlaniyordur herhalde yani sen daha iyi biliyosundur tabi...ben ek gidaya 5.ay biter bitmez deneme calismalariyla baslamayi dusunuyorum...tattirmalara yani...facebook ta BLW Turkiye diye bi grup var...katilmani oneririm...tahin,zeytinyagi,bol su,kiraz vb gidalar sutunu arttirabilir...ve sIK sIk emzirmen...Mert bi ara memeden cok sogumustu...inat ettim biraktirmadim...emdikce artiyor sutun emin ol..simdi normale donduk sukur...mama yerine hipp in meyve pureleri falan var...onlardan deneyebilirsin kasik mamasi.4. ayin sonunda..
teşekkür ederim canm katılayım gruba. ben bazen çay kaşığının ucuyla taze mayalanmış yoğurt veiryorum meyve suruyorum agzına değişik tatlara alışşın diye. 5 ayı doldugunda bi kahvaltı karışımı var öğle saatinde vereceğim onu bekliyorum sabırsızlıkla :) 1 haftamız kaldıcanim sanirim bu donemlerde hepsi ayni tepkiyi gosteriyor yemege kasiga vs ye..acliktan diil de merakindan heyecanlaniyordur herhalde yani sen daha iyi biliyosundur tabi...ben ek gidaya 5.ay biter bitmez deneme calismalariyla baslamayi dusunuyorum...tattirmalara yani...facebook ta BLW Turkiye diye bi grup var...katilmani oneririm...tahin,zeytinyagi,bol su,kiraz vb gidalar sutunu arttirabilir...ve sIK sIk emzirmen...Mert bi ara memeden cok sogumustu...inat ettim biraktirmadim...emdikce artiyor sutun emin ol..simdi normale donduk sukur...mama yerine hipp in meyve pureleri falan var...onlardan deneyebilirsin kasik mamasi.4. ayin sonunda..
Yarasın pasamaBiz basladik bir suredir. Kilo alimimiz düşük gidiyordu basindan beri. 600 gr/ay 4 ayi doldurunca mamaya basladik. Sabak aksam 120ser cc. 10 15 gundur de ev yapımı yogurt, patates puresi vermeye basladim. Yogurda bazen keci boynuzu pekmezi de katiyorym. pureye havuc ve irmik de ilave ediyorum iki gundur. Emmeye de devam edio. Cok sukur 1 kilo aliyo bu sekilde aylik.
Canım benim doktorum 4.ayın başında elma, armut, avakado gibi meyvelerin suları ile başlattı. ama ben çay kaşığı ile çok az verdim, bazı günler hiç vermedim. Son kontolümüz de de tarhana çorbası verdi. Ve keçi sütü ile mayalanmış yoğurt verdi. Hipp in meyve pürelerinden ve aptamilin mamasından başlayacağız ama ben doktor ne derse desin yavaş yavaş başlıyorum vermeye .. Sütümde azalmada var sanırım oğlum 100 gr. almış 3 haftada ama bu benim beslenmemdeki sıkıntılardan diye düşünüyorum. Doktorum bu yüzden sütüm eski durumuna gelsin diye 1-motilium diye reflü hapı verdi yan etkisi süt yapmasıymış.3 öğün 2 şer adet kullanıyorum. 1/4 tahin helvası yiyiyorum.Hurma yiyiyorum. Stil tea içiyorum .Günde 4 lt. ye yakın suve 1 lt.ye yakın süt içiyorum. Yoğurt ve günde 2 yumurta.. Ve 1,5 saatte bir emziriyorum gecede dahil..Şuan sütüm gayet iyi gibi. Çarşamba tekrar kontrolümüz var. Eğer kilosu yetersiz olursa o zaman ek gıdaya dayanacağım ...kızlar ek gıdaya nezaman geçmeyi düşünüyorsunuz, sütünüz yetiyor mu