2016 Ocak AnneLeri..

yavrummm nasıl bal olmus....babasına dekı aksam kızımızı ıstemeye gelıyolar tatlım yaa yerım onu masaAllah...cocuk doktorunuz kım canım bu arada

he bı de su k vıtamını konusu...benım bebegımın de gobusu ıkı kez kanadı dustukten sonra...fakultenın acılınde kan testı yapıldı ıltıhap varmı dıye bakıldı...yoktu sukur..sonra kendı doktorumuza goturdugumde k vıtamını yapılıyormus dedım...ben onu kafama gore yapmam kana bakar k vıtamını eksıkse ona gore yaparız eskıden cok fazla kan alımı falan yapılmadıgından dırek vuruyorduk ıgneyı dedı...bı cok konuda bı cok doktorun yaklasımı farklı...annelık ıcgudusu bızı yonlendırıyor bence dogru olanı yapmamız konusunda...tek tavsıyem nette cok arastırma yapmayın hastalıklar hakkında...dun bısıye bakıyım dedım bılmem ne sendromuna kadar cıktım...sogukkanlılıktan donan ben dun urperdım resmen...cocugun sagını solunu ıncelıyorum ve gırmedıgım lohusa sendromuna sokacaktım kendımı...U donusu yaptım sonra

yavrummm nasıl bal olmus....babasına dekı aksam kızımızı ıstemeye gelıyolar tatlım yaa yerım onu masaAllah...cocuk doktorunuz kım canım bu arada
küçük gelin oldu benim kızım canım cilinic A da tahisn atalar var. bizim çocukluğumuzun doktoru. samsunlular iyi bilir . doğum hastaneisnde heryerde anne sütü kağıtları afişleri var ya onun patentine sahip doktor (kendisi öyle diyor ) :) ne şikayetim varsa dermanı sensin diyor. bir çocuğa annesinden başka hiçbirşey yaramaz. dershaneye gidince biberon veriyorum dedim. vermiceksin kaşıkla içir fincanla içir diyor :) emzik istemiyor.
devlettede adı nazan soyadını hatırlayamıyorum, o da çok iyi diyorlar küvezden sonra genel kontrole ona götürmüştüm.b sizin kim doktorunuz ?

masallah kuzunaben clınıc a nın orda oturuyorum canım...medıcalde erdal hancıoglu var ona goturuyoruz...sımdılık bı sıkıntı yok doktorumuz ıyı ama lımanda farabı bey var onu cok ovuyorlar ama uzak.. clınıc a medıcal gıbı hastaneler bıze nımet esım gelemezse kendım gotururum cunkı...aslında medıcal nefret ettıgım bı hastane...devlet hastanesınden farkı yok...hem kalabalık hem ılgı alaka bakımından...ıyı gıderse devam edebılırım...gobegının fotosunu atmıstım mesela doktora bı ıkı saat ıcınde cevap yazdı rahatlattı benı...devlete gıtmıstım ben de ılk kontrole...nazan dı o da genc ıyı bırı gıbı ama devlete bıda goturmem dıye yemın edecektım nerdeyse...ortam kalabalık emzırme odası artı hıjyen sartlarından...

evet devlet çok kalabalık yenidoğanlara hiç uygun değil. gerçektende insan bidaha gelmicem diye yemin etmek istiyor ama büyükte konuşmak istemiyor :) medicalde nezih bey varmış onuda çok övüyorlar. atakumda olması daha iyi oluyor yol derdi olmuyor

Bende biraz arasttirdim Vitamin konusunu ,oyle gunese tutarim demek yetmiyomus 15dakika tutmak gerekiyormus en az mesela , eksikliginde cocuklarda rasitizm.e Sebep oluyormus Allah korusun , bu yuzden baslayacagim bende d vit.e sanirim en mantiklisi deca tabs Kizlar

Sütün az olduğu için mi mama?
Hangi marka kullanıyorsun?
Nekadar sıklıkta ve cc veriyorsun?
Sorularım bunlar :)
Aslında emzirebilsem sütüm az değil belki artardı ama şuan için evet yetersiz
Aptamil kullanıyorum
Üç saatte bir göğüslerimi boşaltıyorum. Gece 12 de 3 te sabah 6 da dokuzda 12 üç diye gidiyor böyle
Yeme durumuma göre 70 cc ile 120 cc arası değişiyor. 120 civarıysa o öğün mama vermiyorum. 70 se iki ölçeklik yani 60 cc mama da yapıyorum çoğunlukla bitiremiyor iki buçuk saatte bir acıkıyor genelde. Ben göğüslerimi sağmasan çok acıkırsa 90 Çclik mama yapıyorum o açken ağlarken sağmam imkansız çünkü. Sonra sağdığım sütten biraz içiyor aryanı buzdolabına depoluyorum

Bınıgıldağı geç kapanıyormuş diye duymuştum ben de. Ben bir ara gaza sebep oluyor o dediler üç beş gün vermedim sonra araştırınca korkup başladım yine

Geçmiş olsun ondan demedim benimki kolik ağlama krizlerine giriyor saatlerce ondan öyle dedim
Kilo alımı Nasıl peki ? Emziriyor Musun mama takviyesi ?
Bulunduğu oda çok sıcak olmamalı diyorlar 22 dereceyi geçmesin
Güneş alan bir yerde olsun beşiği mümkünse cam kenarı bir yer
Bizde de vardı sarılık sürekli uyku halindeydi iki içiyor ağzını mıh gibi kitliyordu açabilene aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…