- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
yavrummm nasıl bal olmus....babasına dekı aksam kızımızı ıstemeye gelıyolarD vtamino bende sordm hem doktora hem ezcaziya bpa li dagtilmasi imkansz . brkeresnde biberon ve emzkte wardi hepsi toplatldi. Benm cocugm ble kullanmsti dedi. Bakanlk kesnlkle mudahale eder boyle bi durumda dedi.
Bende bolbol kucagma aliyorum surekli konusuyorm cok mutlu oluyor huzurlu oluyor. Bizde 42 gunluk olduk dun de mevludumuzu yaptik kizim abla oldu teyzeleri:)
hadi amaaaaaaaaaaaAnlatacak çok şeyim var ama vaktim yok kızlarr :))
kabızmı oldu ugur bocuguKaka görünce sevinmek.... :))
küçük gelin oldu benim kızımyavrummm nasıl bal olmus....babasına dekı aksam kızımızı ıstemeye gelıyolartatlım yaa yerım onu masaAllah...cocuk doktorunuz kım canım bu arada
masallah kuzunaküçük gelin oldu benim kızımcanım cilinic A da tahisn atalar var. bizim çocukluğumuzun doktoru. samsunlular iyi bilir . doğum hastaneisnde heryerde anne sütü kağıtları afişleri var ya onun patentine sahip doktor (kendisi öyle diyor ) :) ne şikayetim varsa dermanı sensin diyor. bir çocuğa annesinden başka hiçbirşey yaramaz. dershaneye gidince biberon veriyorum dedim. vermiceksin kaşıkla içir fincanla içir diyor :) emzik istemiyor.
devlettede adı nazan soyadını hatırlayamıyorum, o da çok iyi diyorlar küvezden sonra genel kontrole ona götürmüştüm.b sizin kim doktorunuz ?
Deca-tabs d vitamini tavsiye ederim. Sadece zeytinyağı içeriyor. Zor bulunuyor ama şu an en masumu o.
evet devlet çok kalabalık yenidoğanlara hiç uygun değil. gerçektende insan bidaha gelmicem diye yemin etmek istiyor ama büyükte konuşmak istemiyor :) medicalde nezih bey varmış onuda çok övüyorlar. atakumda olması daha iyi oluyor yol derdi olmuyormasallah kuzunaben clınıc a nın orda oturuyorum canım...medıcalde erdal hancıoglu var ona goturuyoruz...sımdılık bı sıkıntı yok doktorumuz ıyı ama lımanda farabı bey var onu cok ovuyorlar ama uzak.. clınıc a medıcal gıbı hastaneler bıze nımet esım gelemezse kendım gotururum cunkı...aslında medıcal nefret ettıgım bı hastane...devlet hastanesınden farkı yok...hem kalabalık hem ılgı alaka bakımından...ıyı gıderse devam edebılırım...gobegının fotosunu atmıstım mesela doktora bı ıkı saat ıcınde cevap yazdı rahatlattı benı...devlete gıtmıstım ben de ılk kontrole...nazan dı o da genc ıyı bırı gıbı ama devlete bıda goturmem dıye yemın edecektım nerdeyse...ortam kalabalık emzırme odası artı hıjyen sartlarından...
Hem mama hem süt veriyorum mememi kabul etmediğinden sağıyorum ve sanırım bu senin sorunun cevabı değil :)))Kızlar aranızda hem mama hem meme veren var mı? Nasıl yapıyor sunuz?
Hem mama hem süt veriyorum mememi kabul etmediğinden sağıyorum ve sanırım bu senin sorunun cevabı değil :)))
Aslında emzirebilsem sütüm az değil belki artardı ama şuan için evet yetersizSütün az olduğu için mi mama?
Hangi marka kullanıyorsun?
Nekadar sıklıkta ve cc veriyorsun?
Sorularım bunlar :)
Bınıgıldağı geç kapanıyormuş diye duymuştum ben de. Ben bir ara gaza sebep oluyor o dediler üç beş gün vermedim sonra araştırınca korkup başladım yineBende biraz arasttirdim Vitamin konusunu ,oyle gunese tutarim demek yetmiyomus 15dakika tutmak gerekiyormus en az mesela , eksikliginde cocuklarda rasitizm.e Sebep oluyormus Allah korusun , bu yuzden baslayacagim bende d vit.e sanirim en mantiklisi deca tabs Kizlar
NerdeeeeeKızlar aranızda çocuğu genel olarak sakin olan var mi
Öyle deme canım 55 günlük olduk hala sarılık var bu sakinlik sarılıktan diye korkuyorm o yüzden sordum çocuğun karakteri mi halsizligimi artık ayırt edemez oldum daNerdeeeee