2016 Ocak AnneLeri..

Sonuclari alinca gidip gosterirsin bana da gun vermedi. En gec 15 gun icinde sonuclari gormek istiyorum dedi. Calistigim icin ctesi gidebilecegim ben.

Testlerde ne ölçüldüğüne bakıp bize de haber verebilirmisiniz anneler?Ben ilk kez 4+5'te gitmiştim o zaman idrar kan hepsine baktı...Daha sonra bağlı olduğum Sağlık Ocağı'ndan ebe hemşire aradı,bilgileriniz sisteme düşmüş takibinizi biz de yapacağız,20.hafta tetanoz aşınız var falan dedi...Aile hekimimize gittiğimizde 6.haftada o da testler istedi,orda da kan ve idrar verdim...Bakılmadık bişi kalmamıştır heralde dimi? Yoksa bu haftalarda yaptırılan başka testler mi var?
. Valla bende çalışıyorum ama istedi rütinleri ilk kızımdada bakıldı her ay düzenli önşem iiçin bakıyolar bende bilmiyodym ne zaman bidaha gideceğimi sistem değişmiş 10 gn snra giderim bende tek bilmediğim 2 li tarama ne zaman yspıldığı çnkü kızmda hiçbirini yaptırmadım

. Valla bende çalışıyorum ama istedi rütinleri ilk kızımdada bakıldı her ay düzenli önşem iiçin bakıyolar bende bilmiyodym ne zaman bidaha gideceğimi sistem değişmiş 10 gn snra giderim bende tek bilmediğim 2 li tarama ne zaman yspıldığı çnkü kızmda hiçbirini yaptırmadım
İkili test 11-14. Hafta arası yapiliyir

ben de bu şekilde denedim ama sanrım bünyeden bünyeye değişiyor ne yesem en fazla 10 dk sı var :S bulantı için hap vermişti doktor 3 gün çok iyi geldi sonra aynen devam etti. artık 7 hafta daha sabredecem sanrım

Selam arkadaşlar genelde olumlu hersey herkeste galiba ..bende bulanti yok simdilik. Sadece bir 10 kilo fazlayla başladığım icin galiba zor nefes alıyorum tikaniyorum biraz bronşitim var. Birde ayaklarım hic ısınmiyor normalde bu donemde kan artisi olduğundan yanmam lazımdı diye düşünüyorum. Ilkinde cok sicakliyordum.

Slm kızlar bende allahın izniyle ikinci bebişime hamileyim cuma günü kontrole gittim 4h4g dedi 3hafta sonra gel kalp atişini dinleyelim dedi inşallah hayırlısıyla kucagimada alırım... bu arada bende kasik batmasi haricinde hiç bi yan etki yok olsunda istemem ama sizlerin bulantilar kusmalar duydukca niye bende olmuyo diyorum :)

bende öyle diyordum ama 7. haftadan itibaren başladı bende, sende de başlayabilir. ama bence inş. başlamaz :)
İnşallah hayirlisi olsun canim sağlığımız yerinde olsunda... doktorda bu hafta asermeler baslar kesinlikle yiyeceklere yasak koymuyorum ornegin maydanoz düşük yapiyo diyolar yok oyle şeyler tutupta 1bag yiyecek degilsin ya kisirda ya salatada yiyeceksin asermeler olunca canim maydanoz istese dedi sakin kafana takma simdilik istedigin herseyi ye cok şükür herşey yolunda dedi :KK66:

kan pıhtılaşması mı o nu normal gebeliklerde istemiyorlar diye biliyorum benden idrarda istemediler hiç

Ben de öyle biliyorum...Muhtemelen doktor onu biraz maddi kaygı güderek söyledi...Çünkü devletteki doktorum işinde son derece iyi biri ve böyle bişi istemedi...O yüzden yaptırmayı düşünmüyorum ben de...Bir yandan da kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybeden anne adaylarının doktor zamanında test yaptırsaydı ona göre tedavi olur bebeğimi kaybetmezdim dediklerini de okudum...O şart diil ama idrar testi vermen lazımdı,enfeksiyon,bakteri hepsine bakılıyor..

Slm kızlar bende allahın izniyle ikinci bebişime hamileyim cuma günü kontrole gittim 4h4g dedi 3hafta sonra gel kalp atişini dinleyelim dedi inşallah hayırlısıyla kucagimada alırım... bu arada bende kasik batmasi haricinde hiç bi yan etki yok olsunda istemem ama sizlerin bulantilar kusmalar duydukca niye bende olmuyo diyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun,tebrik ederim..(üzülerek söylüyorum:KK43:((Bizim topicte bulantı sorunu olan bi kaç arkadaş var sadece
geneli iyi durumda şükür...niye midem bulanmıyor diye endişelenme :)) Hoşgeldin aramıza :KK66:

Sabah sağlık ocağına gittim. Doktorun istediği testler için. İdrar dışında hepsini burada yapabiliyoruz. Hatta bunlara ek bazı testler daha yapacağız. Bizim biraz daha kapsamlı oluyor dedi. Ama yaptıramadım. Samsun'da ölen dr için eylem hazırlığı içindelerdi. Saygı duydum. Yarın yaptıracağım inşallah.

Bu arada midem ilkindeki gibi bunda da bulanmıyor çok şükür. Yine iştah açık. Yine tatlı meyvelere büyük ilgi :) Sadece çabuk yoruluyorum. 8 haftada 1,5 kg almışım. Hayırlısı bakalım :)

Sabah sağlık ocağına gittim. Doktorun istediği testler için. İdrar dışında hepsini burada yapabiliyoruz. Hatta bunlara ek bazı testler daha yapacağız. Bizim biraz daha kapsamlı oluyor dedi. Ama yaptıramadım. Samsun'da ölen dr için eylem hazırlığı içindelerdi. Saygı duydum. Yarın yaptıracağım inşallah.

Bu arada midem ilkindeki gibi bunda da bulanmıyor çok şükür. Yine iştah açık. Yine tatlı meyvelere büyük ilgi :) Sadece çabuk yoruluyorum. 8 haftada 1,5 kg almışım. Hayırlısı bakalım :)
Saglik ocağında daha kapsamlı yapılıyor evet.bende aldim bi bucuk kilo :KK43: doktorlarin eylemi 2 gun diye biliyorum.çarşamba git istersen.

Saglik ocağında daha kapsamlı yapılıyor evet.bende aldim bi bucuk kilo :KK43: doktorlarin eylemi 2 gun diye biliyorum.çarşamba git istersen.
Aa bak söylediğin iyi oldu. İşyerinden boşyere izin almayayım. Çarşamba gideyim garanti olsun. Gerçi sordum ne zaman geleyim diye. Yarın gel hallederiz dedi oradaki doktor ama..

Aa bak söylediğin iyi oldu. İşyerinden boşyere izin almayayım. Çarşamba gideyim garanti olsun. Gerçi sordum ne zaman geleyim diye. Yarın gel hallederiz dedi oradaki doktor ama..
Bi gun Gec olsa farketmez,hem garanti olur.sonuçlar ertesi gun cikiyor zaten.biz ertesi gun 16.30 da gitmistik.hatta doktor telefonda bile soyler.bi de ona izin almak zorunda kalmazsin:KK66:

İnşallah bebişlerimi kucağımıza alıp o melek gülümsemelerini görürüz..o zaman da sıra bebek bakımı sohbetlerimize gelir :emir_bebek:
xenforo-smilies-kk200.png

Eveeet sonrada o telaş ve heyecan başlar... ♥ :KK68:

Hayırlı uğurlu olsun,tebrik ederim..(üzülerek söylüyorum:KK43:((Bizim topicte bulantı sorunu olan bi kaç arkadaş var sadece
geneli iyi durumda şükür...niye midem bulanmıyor diye endişelenme :)) Hoşgeldin aramıza :KK66:
Saol canim ben ilk gebeligimide cok rahat gecirmistim inşallah buda oyle olur ama onlari yasasam tam hamile.moduna girecem galiba :KK70:

Merhaba , bende 4.5 haftalık hamileyim . benimde mide bulantım yok. sadece biraz halsizlik ve sürekli uyuklama hali var :)

kızlar merhaba bende 6 aydır uğraşıyorum bu ay takvime göre olumlu günleri değerlendirdik.1 haftadır garip regl sancılarım vardı.bugünde regl günüm. gece hiç ısınamadım üşüdüm hep. sabah 6 gibi şiddetli regl sancısı ve ıslaklıkla tuvalete gittim.ki hep sabah erken gelir benimki. ama yoktu sadece su gibi akıntı gelmişti. işe gittim ıslaklık hiç geçmedi.ve sancıda kayboldu. sizce ihtimal varmı ne diyorsunuz.????

kızlar merhaba bende 6 aydır uğraşıyorum bu ay takvime göre olumlu günleri değerlendirdik.1 haftadır garip regl sancılarım vardı.bugünde regl günüm. gece hiç ısınamadım üşüdüm hep. sabah 6 gibi şiddetli regl sancısı ve ıslaklıkla tuvalete gittim.ki hep sabah erken gelir benimki. ama yoktu sadece su gibi akıntı gelmişti. işe gittim ıslaklık hiç geçmedi.ve sancıda kayboldu. sizce ihtimal varmı ne diyorsunuz.????
Allah gönlüne göre versin. Biraz daha bekle, test yaparsın.

X