2016 Ocak AnneLeri..

Herkeze slmin alleykum arkadaslar kizlar benim icimde birkorku varki sormayin allah rizasi icin bunu okuyan herkim olursa olsun dua etsin bi ayetel kursi okusun benim ve bebegim icin ben 6+3 gittim doktora kesemiz buyumus ama daha bebegi gorememistim simdi 7+2 oldu yagrin doktora gitmek istiyorum ama cok korkuyrum kotu bir haber almaktan :KK43:(((( cok tedirgin ve korku icindeyim aklimdan atamiyorum bu sorunu icim icimi yiyip bitiriyo ben ne yapcagmi bilmiyorum cok korkuyorum hemde cok gitsem bi turlu gitmesem bir turlu allahim tum annelerin umutlarini bosa cikarmasin icindede benim.gitsem kotu bir haber alirmiyim gitmesem bebegm olustumu diye dusunuyorum ne yapcam bilmiyorum ne olur yardim edin :KK43:( 6+3 te boyleydi yardim edin akil verin cok zordayim kafamda buyuttum buyuttum celiskilerle dolu ve huzursuzum:KK43:(
ben de aynı korkuları yaşadım, kesenin içinde embriyo 6. haftasını doldurmasına rağmen görülmemişti, bir hafta endişe korku yaşadım şükür 7. haftasında gördük, kalp atışlarını duyduk. olacağın önüne hiçbir zaman geçilmez. kötü haber alacağım korkusuyla doktora gitmemeyi düşünmüyorsunuz değil mi? endişelenmeyin, inanıyorum ki yarın güzel haberlerle geleceksiniz.

Evet Kesinlikle yapiyor.bi de e vitamini ce e vitamini icerikli kremler yaglar...arkadasimin karni kil kaplandi hep.ne surdugunuze dikkat Edin Kizlar.ben 3.aydan sonra catlak kremine baslamayi dusunuyorum.simdilik sampuanimi dis macunumu Ve sabunumu degistirdim.
Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Ben de rollon şampuan ve dış macunumu degistirdim

Hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Ben de rollon şampuan ve dış macunumu degistirdim
Sampuanim Ve sac kremim NUDE...% 98 bitkisel...
dis macunum SPLAT BIOCALCIUM..iceriginde petrol kimyasal hic bi zararli Madde yok..
sivi sabunu biraktim ellerimi dove Klasik ile yikiyorum..
rolon kullanmiyorum..genelde evdeyim Ve SIk Ilik dus aliyorum.dus jeli Kesinlikle kullanmiyorum.Eskiden de sabun kullanirdim.catlak kremi de LiERAC a baslamayi dusunuyorum.
Attica cilt temizliginde gul suyu kullaniyorum...

ben hiçbir şeyimi değiştirmedim, sadece oje kullanmıyorum. onun haricinde uzun zamandır saçımı boyayamıyorum. bu benim için büyük sorun . kına mı yaksam acaba?
Aman sakin.sac bi kere kina yedimi surekli istiyor.anneannem yakmadigi zamanlarda inanilmaz bas agrisi cekerdi.kucuk bi tavsiye.sen bilirsin tabi yine de.

Aman sakin.sac bi kere kina yedimi surekli istiyor.anneannem yakmadigi zamanlarda inanilmaz bas agrisi cekerdi.kucuk bi tavsiye.sen bilirsin tabi yine de.
hiç duymamıştım böyle bir şeyi. doğrudur tabi hiç yakmadım bu güne kadar. bitkisel boyalara da inanmıyorum. beyazlarla dolaşacağım demek ki:KK64:

Sampuanim Ve sac kremim NUDE...% 98 bitkisel...
dis macunum SPLAT BIOCALCIUM..iceriginde petrol kimyasal hic bi zararli Madde yok..
sivi sabunu biraktim ellerimi dove Klasik ile yikiyorum..
rolon kullanmiyorum..genelde evdeyim Ve SIk Ilik dus aliyorum.dus jeli Kesinlikle kullanmiyorum.Eskiden de sabun kullanirdim.catlak kremi de LiERAC a baslamayi dusunuyorum.
Attica cilt temizliginde gul suyu kullaniyorum...
ben çatlaklar için ilk gebeliğimde vazelin kullanmıştım, hiç çatlağım olmamıştı. tabii bunun genetik faktörler ve bol su içmeyle de alakası var. şimdi yine vazelin kullanmaya başladım, bakalım durum ne olacak.

hiç duymamıştım böyle bir şeyi. doğrudur tabi hiç yakmadım bu güne kadar. bitkisel boyalara da inanmıyorum. beyazlarla dolaşacağım demek ki:KK64:
Bitkisel boya diye bisi yok zaten.kozmetikci bi arkadasim tamamen cok satilma amaciyla piyasada bu tur urunlerin dolastigini soylemisti.insanlari somuruyorlar malesef.bebucuklar saglikla gelsin de ben de boyasiz bekliycem :KK66:

ben çatlaklar için ilk gebeliğimde vazelin kullanmıştım, hiç çatlağım olmamıştı. tabii bunun genetik faktörler ve bol su içmeyle de alakası var. şimdi yine vazelin kullanmaya başladım, bakalım durum ne olacak.
Genetik cok Onemli gercekten.ama onlem olsun diye kullanicam.daha once catlagim oldu.cekiniyorum acikcasi :eek:

Merhaba arkadaşlar,bende aşırı derecede bulantı baş dönmesi var.Günde 3 kez progestan kullanıyorum.Onun da yan etkileri arasında var.Ama çok zor geçiyor hiçbirşey yemiyorum hiç acıkmıyorum birde üstüne çalışıyorum.Yardımcı olabileceğiniz öneriler olursa çok sevinirim.
Cnm aynı sorun bendede oldı dikkat et tansiynu düşürüyo geçen hastahndydm bıraktırdı doktor ilacı

M
Merhaba arkadaşlar,bende aşırı derecede bulantı baş dönmesi var.Günde 3 kez progestan kullanıyorum.Onun da yan etkileri arasında var.Ama çok zor geçiyor hiçbirşey yemiyorum hiç acıkmıyorum birde üstüne çalışıyorum.Yardımcı olabileceğiniz öneriler olursa çok sevinirim.
Merhaba benimde cok asiri bulantim olmustu kizimda cok cektim hastanede filan yattim simdi 9 haftalik hamileyim gecen hafta baslamisti bulantim doktorum benexsol diye vitamin hapi verdi ve bulantim gecti dr una bi danis beni bu hap kurtardi insallah sanada iyi gelir b6 vitamin eksikliginden oluyomus bu hapin icindede b6 vitamini var insallah rahatlatir senide

Ozlemcim Sakin ok..bu ne telas,nasi da yemissin Kendini...bi cok kisiye bu soruyu soruyorum ama Gec dollenme mi seninki?
Ayrica bizim bebekler gorundu kalp atisini duyduk diye garantimi oldu yasamasi? Ama ne diye endiseye kapilip kendime de bebege de zarar veriyim ki?sadece dua ediyorum Hersey yolunda gitsin diye. Yarin guzelce git doktoruna.gonlunu ferah tut.Herseyden once hamile kalabiliyorsun canim benim.Allaha bin sukur bu heyecani da yasadin,yasiyorsun.sonuc ne olursa olsun herseyin Hayirlisini dile.ben okudum duami.sana Ve bebegine bagisladim.Rabbim Kabul etsin.
Allah sizden razi olsun dulariniz kabul olsun rabbim bebeginizi saglikla kucagniza almayi nasip etsin icten yurekten diliyorum..beni cok rahatlattiniz gercekten bende anlamadimki gecmi dollendi ne oldu benim sat nisan 7 suan 7+3 haftalik oldum yani insallah rabbim insallah gonlumuze gore verir..ben allaha sukur hamile kalabiliyorim ama biri 7 biri 5 aylik iki hamilelik kotu sonlandi korkum ondan allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin rabbim benim ikinci evliligim ilk evliligimden 2 cocugum var zaten allaha sukur biri 13 biri 9 yasinda simdi ikinci esim hic evlenmemis ve ben annelik yasamis olmama ragmen hamile olduguma okadar sevindiki anlatamam size kelimelerle bide simdi cok odaklandi bebegimize benim cocuklarimda ayni sekilde beni zaten hic sormayin cok fena kaptirdim kendimi ona birsey olmasindan kotu bir haber almaktan korkuyorum.gecmisteki evlilikte bir 7 aylik dogum yaptim siddet yuzunden erken dogum oldu yasamadilar 3 gun bu dunyada kalabildi sonra 5 aylik gebelik gelismedi ondan sonlandi gebeleik.sonra kizim sonra oglum oldu ellerinizden oper..

ben de aynı korkuları yaşadım, kesenin içinde embriyo 6. haftasını doldurmasına rağmen görülmemişti, bir hafta endişe korku yaşadım şükür 7. haftasında gördük, kalp atışlarını duyduk. olacağın önüne hiçbir zaman geçilmez. kötü haber alacağım korkusuyla doktora gitmemeyi düşünmüyorsunuz değil mi? endişelenmeyin, inanıyorum ki yarın güzel haberlerle geleceksiniz.
Iste siz yasamis oldugunuz icin beni anlarsiniz..elde olmuyo endiselenmemek.

Selam kizlar hepimiz saglkla kavusalm bebeklerimize. Benimde sat 22 nisan .ocakta dogacakmis bebeğim daha ultrosona girmedim randevum 9 da nerdeyse 2 aylik olcak hem kese görünür hem kalp atışı duyulur inşallah bir oglum var ocak 4 2013 dogumlu tam 3 yas olcak. Pzt kan tahlilim 735 çıkmıştı .ilk hamilelik te deger baya yüksekti bu kez dusuk biraz. Umarım sorun yoktur birde daha oğlumu emziriyorum bu hafta biraktircam inşallah. Sağlıklı günler

Selam kizlar hepimiz saglkla kavusalm bebeklerimize. Benimde sat 22 nisan .ocakta dogacakmis bebeğim daha ultrosona girmedim randevum 9 da nerdeyse 2 aylik olcak hem kese görünür hem kalp atışı duyulur inşallah bir oglum var ocak 4 2013 dogumlu tam 3 yas olcak. Pzt kan tahlilim 735 çıkmıştı .ilk hamilelik te deger baya yüksekti bu kez dusuk biraz. Umarım sorun yoktur birde daha oğlumu emziriyorum bu hafta biraktircam inşallah. Sağlıklı günler
Hayirli olsun,bence Gayet iyi hcg.Gec gitmek en guzeli sanirim,kolayliklar dilerim :)

Kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz??? Ben de en geç ne zaman duyulması gerekiyorsa o zaman gitmek istiyorum endişelenmemek için:110:

merhaba arkadaşlar.21 martta 8 haftalık gebeliğim bebeğim gelişmediği için sonlandırıldı.Ama çok şükür dün yeniden hamiş olduğumu öğrendim.Hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah:))

merhaba arkadaşlar.21 martta 8 haftalık gebeliğim bebeğim gelişmediği için sonlandırıldı.Ama çok şükür dün yeniden hamiş olduğumu öğrendim.Hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah:))

Hayırlı olsun saglicakla kucagina al inşaallah :KK73::KK36:

Kızlar kalp atışını ne zaman duydunuz??? Ben de en geç ne zaman duyulması gerekiyorsa o zaman gitmek istiyorum endişelenmemek için:110:
Ben 6+4 te duydum.benimki erken dollenme.dollenmenin zamanina gore degisir.8-9.haftadada olabilir Gec dollenme yasamissan...Hayirlisi olsun.

X