2016 Ocak AnneLeri..

arkadaşlar bende kahve çay çok severim. çayı çok açık içiyorum limonla beraber hem c vitamini oluyor hemde nefsim köreliyor. kahveyi haftada bikere felan içilebilir diye düşünüyorum. parfümü çok çok ihtiyaç olmadıkça kullanmıyorum kullanırsamda kıyafetime sıkıyorum tenime temas ettirmiyorum. bolbol ceviz içi kara üzüm kurusu yiyorum kan olsun dye buldukça balık yiyorum meyve ağırlıklı besleniyorum

bu arada arkadaşlar bende midem bulanmıyor diye düşünüyordum ama 7 haftanın içinde başlıyor yeni yeni başladı bende de bulantı. sık sık bişiler yiyiorum tuzlu kraker felan bastırıyor.

içimi rahatlattın canım ya :))

Kızlar bugün ßhcg testi yaptırdım geçen cuma 82 idi bugün 647 olmuş artış nasıl sizce 5 günde normal mi ?

bu arada arkadaşlar bende midem bulanmıyor diye düşünüyordum ama 7 haftanın içinde başlıyor yeni yeni başladı bende de bulantı. sık sık bişiler yiyiorum tuzlu kraker felan bastırıyor.

canım ya bende yarın itibariyle 7.haftama giricem bende ağrı başladı resmen hafif bulantıda var, ama ağrı tüm keyfimi kaçırdı ya

Su an izindeyim calisiyor olsam Kesin benim de uykum gelirdi.mide bulantim yok ama Hersey kokuyo Bana,iyide kotu de igrenc geliyo burnuma...istahim yok bu nedenle.cok uzuluyorum bebis beslenemiyor diye...
kıyamam ya bende tam tersi yer bulsamda uyusam derdindeyim canım ya

bnmde çok uykum gelıyo yatıyorum ama gecelerı sürekli uyanık haldeyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…