Kızlar derd etmeyin...Ben de filtre kahve hastası biri olarak zorlanırım diye düşünmüştüm...Ama hamileyken de günlük kafein sınırı diye bişi var.Ona riayet etikten sonra sıkıntı yok...günlük sütle bir fincan nescafemi içiyorum...Bu şekilde süt ihtiyacımı da karşılamış oluyorum bi miktar...Kahveye gelene kadar tehlikeli olan o kadar çok gıda var ki...Takmayın kafanıza,rahat rahat için kahvenizi(sütlü)
Valla benım yemek yediğim an başlıyo midem mecburen gidiyo hepsimide bulantılar baslayan varmı... ne zaman baslar
Ne demek afiyet olsun cnmiçimi rahatlattın canım ya :))
içimi rahatlattın canım ya :))
Bende günde iki fincan içilir diye biliyorum ama yanlışmı :) kahvesiz olmuyo yaaa
yok yok olmuyor gerçekten zamanda geçmiyor sanki hele işte hiç olmuyor :)
aynen bende çalışıyorum mutlaka sabah ve aksam içyorum hala bırakamadım
benimdee :) bende 4 gibi içiyorum az kaldıaynen hatta benim zamanlarım var kahve keyfi zamanlarım, kahve olmadan ot gibi ya her şey:)) hatta şimdi söylicem valla :)
benimdee :) bende 4 gibi içiyorum az kaldı
Bizim Ocak Annelerine bakin hele,Amma kaveci ciktilar :) afiyet olsun kizlarr... Beni de simdiden uykusuzluk aldi sabahin 5inde dikildim ayagaoh be :)))
Gayet guzel artmis...Kızlar bugün ßhcg testi yaptırdım geçen cuma 82 idi bugün 647 olmuş artış nasıl sizce 5 günde normal mi ?
Bizim Ocak Annelerine bakin hele,Amma kaveci ciktilar :) afiyet olsun kizlarr... Beni de simdiden uykusuzluk aldi sabahin 5inde dikildim ayaga
Bizim Ocak Annelerine bakin hele,Amma kaveci ciktilar :) afiyet olsun kizlarr... Beni de simdiden uykusuzluk aldi sabahin 5inde dikildim ayaga
Bende varim kizlar,hem uykucu hemde kahveciyim
bu arada arkadaşlar bende midem bulanmıyor diye düşünüyordum ama 7 haftanın içinde başlıyoryeni yeni başladı bende de bulantı. sık sık bişiler yiyiorum tuzlu kraker felan bastırıyor.
kıyamam ya bende tam tersi yer bulsamda uyusam derdindeyim canım ya
bnmde çok uykum gelıyo yatıyorum ama gecelerı sürekli uyanık haldeyim yaa