2016 Ocak AnneLeri..

herkese merhaba kısmetse ben de ocak annesi olacağım.cuma dr a gideceğiz bakalım ne diyecek.inş kese ve kalp atışlarını erkenden duyup sağlıkla kucağımıza alırız bebeğimizi.sat 17 nisan olan var mı .benim yumurtlama günüm 4 mayıstı ama bugün beta 218 çıktı pazar günü de 65 çıkmıştı.benimle aynı dönem olan varsa beta değeri karşılaştırması yapacaktım.artış normal mi diye

Merhaba ocak anneleri :) hamile kaldıktan sonra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben
Sut lcmeye, su içmeye, meyve sebze yemeye, faydalı kuruyemişler le araogun yapmaya, tavuk tuketmemeye calisiyorun

mesela beslenme haricinde kozmetik ürünleri şampuan rollon konusunda bilgi alisverisi istiyorum. Fikri olan???

Merhaba ocak anneleri :) hamile kaldıktan sonra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben
Sut lcmeye, su içmeye, meyve sebze yemeye, faydalı kuruyemişler le araogun yapmaya, tavuk tuketmemeye calisiyorun

mesela beslenme haricinde kozmetik ürünleri şampuan rollon konusunda bilgi alisverisi istiyorum. Fikri olan???

ayy ben deoderant parfüm falan kullanıyorum, kullanmamak mı lazım yoksa :KK43:

Rollonlarin içeriği doğal ve aliminyumsuz olanları varmış. Sebamed ve ersag gibi iki marka buldum araştırırken. Ben de henüz olmadım fırsat olmadı. Simdilik ben de kullanıyorum malesef

Rollonlarin içeriği doğal ve aliminyumsuz olanları varmış. Sebamed ve ersag gibi iki marka buldum araştırırken. Ben de henüz olmadım fırsat olmadı. Simdilik ben de kullanıyorum malesef

onlardan alalım ozaman çünkü yaz geldi yani bir de çalışınca gerekiyor bu tarz şeyler

X