Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler :)Arkadaşlar az önce doktordan geldim.720 çıkmış beta hcg. Sat 15 nisan olduğu düşünülürse değerim nasıl sizce?
Cok saol canimhayırlı olsun umarım rahat bi hamilelik geçirirsin.
Saol canimhayırlı olsun canım :)
E hadi takvimi ekle o zaman.hayirli olsun :)merhaba kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Oh oh ne guzel cogaliyoruz...MasaAllah annelerimize...Huhuu ben geldim
bat a 4gün kala öğrendim canım :)Oh oh ne guzel cogaliyoruz...MasaAllah annelerimize...
canim biz senle ayni gunuz,Yenimi öğrendin?
Hepiniz hoş geldiniz annisler öncelikle hepinimize hayırlısı olsun.. Sagliklikla minnaklarimizi kucağınıza almayı allah bize nasip etsin.
Merhaba ocak anneleri :) hamile kaldıktan sonra nelere dikkat ediyorsunuz. Ben
Sut lcmeye, su içmeye, meyve sebze yemeye, faydalı kuruyemişler le araogun yapmaya, tavuk tuketmemeye calisiyorun
mesela beslenme haricinde kozmetik ürünleri şampuan rollon konusunda bilgi alisverisi istiyorum. Fikri olan???
Rollonlarin içeriği doğal ve aliminyumsuz olanları varmış. Sebamed ve ersag gibi iki marka buldum araştırırken. Ben de henüz olmadım fırsat olmadı. Simdilik ben de kullanıyorum malesef