• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Herşeyimiz aynı nedense...
:110:
Atom benimde dökülüyor bide uzun ve kupkuru oldu..zeytinyağı sürücemde 1 saat sonra yıkanıcam nerdeeeeeee...geçen oğlanın boynuna dolanmış zor aldım ordan kesiverir kız bide..
:110:
3 gündür saçım dastarlı images.webp
Na böle

Valla benim bile sutum azaldi bebege yetecek kivama geldi fazlasi gitti normal yani o yuzden. Hatta fazlasi yok diye sut yapicilara bile basladim 2-3 gundur korktum gidecek diye :KK45: ben belime yakin sacimi omuz hizamda kestirdim zaten, 2 gram sacim var simdi oda gidiyo be :KK14:

:KK11: ne bu surat aralık anaları gibi sürekli :KK43: şu...
Biri vardı normal dığum yapana kada kullandı bunu :KK14:
Azalmaz azalmaz..olur arada sırada inek değiliz a:KK11:
Psikolojik galiba
Geçen gün çocuk doktoru sırf bebişim bi önceki aya göre üçte bir oranında daha az kilo aldı diye( ki bi kilo almış nerdeyse) süttünüzde azslma var mı diye sordu yok dedim
Ama şimdi sanki azalmış gibi geliyo
Off zaten bunalımdayım bi de bu çıktı

Evet bizim burda saglik ocagi ve hastane arasinda bile fark oluyo :KK64: ufak farklara takilmiyorum acikcasi. Simdi ananin boyu 1.50 baba 1.80 olsada tas catlasin benim kiz buyuyunce 1.60. Doktor iyi diyosa iyidir. Napacak manken mi olacak yani? Babasi kirar bacaklarini :KK48:

Ayni sayiliriz bizm baba da 1.80,ben 1.60.. Amann iyi beslersek,spor vs vs artk az daha uzarlr ins :)) manken o zaten kizz :KK200::nazar:

Csyrc canım asi zor oldu mu çok ağladı mi alp benim bebiste çarşamba olacak kaç gündür düşünüyorum:KK12: nasıl olacak diye bir de aşıdan sonra değişiyor diyorlar zaten şuan bir düzen yok daha kotu olursa işimiz zor :KK11:

Ayni sayiliriz bizm baba da 1.80,ben 1.60.. Amann iyi beslersek,spor vs vs artk az daha uzarlr ins :)) manken o zaten kizz :KK200::nazar:
Tatlim senin orda yine bizim buralara gore cok daha iyi beslenebilir. Turkiyede dogal tohum bile yok artik. Bari sutumun geldigi yere kadar verem bari :eek: Bogazimin sisi yeni indi, simdide burnum tikandi hapsurup duruyorum insallah bebege gecmez ya :KK1: maske takmaya calisiyorum :KK48: bebito korkuyor odlek kizim :p

Back
X