- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #79.981
Resimdeki bebiş seninmi canm ilk hali herlde maşallh75 günlük oldu canım bugün..seninki ne kadarlıkoldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resimdeki bebiş seninmi canm ilk hali herlde maşallh75 günlük oldu canım bugün..seninki ne kadarlıkoldu
Zati ne yapıverdiker kiBizmkinin dogumdaki boyunu bilmiyoruz da 58cm olmus,gecen ay 55ti.. Ortalamada gidyormus.. Ama olcerken hic uzatmiyolar bacaklari ya rastgele olcuolar gbime gelii![]()
Benim deSacim dokulmeye basladi. Buram buram![]()
Bizde de bu durum var. Ağustos ta ise baslicam ins o zamana kadar uyku olayı rayına girer..Bnce böyle daha zor bazen bi saat memede kaliyo hatta daha fazla bn cekersemde hemen uyaniyo
Sanırım sütüm azaldı![]()
Azalmamstr.Canm benmde bazen azaliyo.gbi hissediyorum ertesi gün daha çok oluyo her.gün aynı olmayablrSanırım sütüm azaldı![]()
İnşallah nasl uyutcam hiç bi.fikrm yok ayakta sallamak istemyrm kendi kendine uyutmayi becereblcem mi blmyrmBizde de bu durum var. Ağustos ta ise baslicam ins o zamana kadar uyku olayı rayına girer..
Evet benim tatlımın 1 aylık haliResimdeki bebiş seninmi canm ilk hali herlde maşallh
Psikolojik galibane bu surat aralık anaları gibi sürekli
şu...
Biri vardı normal dığum yapana kada kullandı bunu
Azalmaz azalmaz..olur arada sırada inek değiliz a![]()
Uyku eğitimlerine 4 aylıkken başlanıyor Tracy denemeyi düşünüyorum.İnşallah nasl uyutcam hiç bi.fikrm yok ayakta sallamak istemyrm kendi kendine uyutmayi becereblcem mi blmyrm
bakalım canım içmicek gibi hiç beğenmedi suyun tadınıBen su veriyorum fakat doktor 2-5 cc geçmeyecek şekilde ver dedi
Uzaya gitmesine izin vermedimAnam milletin oğlu uzaya çıkacakbizimki tembel bi bildiği altı açılınca ayaklarını mayk taysona ağlamak
Eşek
20 ocak dogumlu75 günlük oldu canım bugün..seninki ne kadarlıkoldu
Evet bizim burda saglik ocagi ve hastane arasinda bile fark oluyoufak farklara takilmiyorum acikcasi. Simdi ananin boyu 1.50 baba 1.80 olsada tas catlasin benim kiz buyuyunce 1.60. Doktor iyi diyosa iyidir. Napacak manken mi olacak yani? Babasi kirar bacaklarini
![]()
Senin bebişin ne kadarlık canm.?
Tatlim senin orda yine bizim buralara gore cok daha iyi beslenebilir. Turkiyede dogal tohum bile yok artik. Bari sutumun geldigi yere kadar verem bariAyni sayiliriz bizm baba da 1.80,ben 1.60.. Amann iyi beslersek,spor vs vs artk az daha uzarlr ins :)) manken o zaten kizz![]()