- 4 Nisan 2016
- 219
- 168
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.261
Hayırlı olsun canım,9 mart yazmışsın ama nisan mı olacaktı o?İnşallah öyledir canım yaa umutlanmak istemiyorum yarın kan sonucumu alınca sevinmeye başlarım artık tabi pozitif ćıkarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım,9 mart yazmışsın ama nisan mı olacaktı o?İnşallah öyledir canım yaa umutlanmak istemiyorum yarın kan sonucumu alınca sevinmeye başlarım artık tabi pozitif ćıkarsa
Allah razı olsun canımm benimm darısı hepinizin başına inşallahh7 nisan 7 hamile mi olduk şimdiii çok sevindim canımmmm tebrik ederimm
Canım ben hep o bat la satı karıştırıyorum yaa :) söyle söyliyim son adet tarihim 9 mart :)Hayırlı olsun canım,9 mart yazmışsın ama nisan mı olacaktı o?
Batın ne zamandı?Canım ben hep o bat la satı karıştırıyorum yaa :) söyle söyliyim son adet tarihim 9 mart :)
O belli değil işte canım yani adetim düzensiz geçen ve önceki ay 32. gününde oldum ondan öncekimde 33. günde oldum bu ay 8.9.10 bu günlerde bekliyodum yani insallah olmam tabi :)Batın ne zamandı?
Bu testi bugün yaptım yani bugün 30. günümO belli değil işte canım yani adetim düzensiz geçen ve önceki ay 32. gününde oldum ondan öncekimde 33. günde oldum bu ay 8.9.10 bu günlerde bekliyodum yani insallah olmam tabi :)
Aynen arkadasin anlattigi gibi kocakari usulu birset. Idrar ve camasir suyuyla yapiliyor kopurmesinin sekline gore degisiyor. Asla gecerliligi ve kesinligi olan birsey degil ama merakla beklerken icimi rahatlatmak icin denedimÇamaşır suyu testi nasıl oluyor canım
Yeni gördüm mesajını canım bat 9 mart
listetw girmek için napmalıyımmm? Sıkma canını inş bu ay olur canmmerhaba... martta tutmadi nisana kaldi benim
bat 29 nisan...
stres yaptım martta.. belirtilerimi çok taktim tutmaz..
olursa olur olmazsa olmaz.. herşey rabbime birakalim...
bu konunun sahibi yapıyor.. yok sıkmıyorum.. valla sıktım da noldu olmadi stresten olmuyor.. takmayalim bence. inşallah olur.. orasini ALLAH bilir.listetw girmek için napmalıyımmm? Sıkma canını inş bu ay olur canm
hayırlısı olsun:)Gunaydin hanimlar bugunde guzel haberler aliriz insallah, benim bata son 3 gun ama adet agrisi disinda hic bir belirti yok.
Kizlar sabaha karsi ruyamda iki buyuk ve beyaz tavuk yumurtasi gordum.Hayir olsun dedim, ruya tabirlerine baktim evli bir kadin icin cocuk olarak yorumlanmis
Hayırlı olsun canm.kızlar günaydınn. Dün Hayırlı birgünde cok güzel bir sonuçla karşılaştım. Rabbim Sağlıkcakla büyümesini ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
TEBRİKLERRR HARİKA BU GÖRÜNTÜÜ :) :)kızlar günaydınn. Dün Hayırlı birgünde cok güzel bir sonuçla karşılaştım. Rabbim Sağlıkcakla büyümesini ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok hoşsun:)) rabbim kucağına almayı nasip etsin...