2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Çamaşır suyu testi nasıl oluyor canım
Aynen arkadasin anlattigi gibi kocakari usulu birset. Idrar ve camasir suyuyla yapiliyor kopurmesinin sekline gore degisiyor. Asla gecerliligi ve kesinligi olan birsey degil ama merakla beklerken icimi rahatlatmak icin denedim

Günaydın hanımlar, bu ay tam yumurtlama zamanında yogun bir şekilde çalışmalar oldu ama bir sorun var, bogaz iltihabı için antibiyotik kullanıyordum. İlişkiden 2 gün sonra kafamı bile kaldıramadan 24 saatten fazla uyudum, ve hala yataktan çıkamıyorum :-(
Olurda hamile kalmışsam bile antibiyotigin zararı olmuşmudur

merhaba... martta tutmadi nisana kaldi benim:KK14:
bat 29 nisan... :eek:
stres yaptım martta.. belirtilerimi çok taktim tutmaz..
olursa olur olmazsa olmaz.. herşey rabbime birakalim...

dün kandildi.. kandiliniz mübarek olsun:)
çok dua ettim... rabbim dualarimi geri çevirmez inş...
oğlumu düşündüm... o cennette duami duymuştur...
tv de hoca çok güzel dua etmişti amin dedim ağladim...
herşeyimi rabbime biraktim.. olursa olur olmazsa olmaz dedim... O ALLAHın lüftü...
stres sıkıntı bunaltı vs.. yapasaniz hamiş olmuyor.. geçen ay çok stresliydim 3 kez idrar testi yaptım negatif..
agrim oldu sizlandi.. vs.. sonra süphelendim.. yalanci gebelik olmasin dedim..
tam 30. gününde adet oldum:)
28 şubatı unutmuşum..:KK51:

Gunaydin hanimlar bugunde guzel haberler aliriz insallah, benim bata son 3 gun ama adet agrisi disinda hic bir belirti yok.

Kizlar sabaha karsi ruyamda iki buyuk ve beyaz tavuk yumurtasi gordum.Hayir olsun dedim, ruya tabirlerine baktim evli bir kadin icin cocuk olarak yorumlanmis:21:

Gunaydin hanimlar bugunde guzel haberler aliriz insallah, benim bata son 3 gun ama adet agrisi disinda hic bir belirti yok.

Kizlar sabaha karsi ruyamda iki buyuk ve beyaz tavuk yumurtasi gordum.Hayir olsun dedim, ruya tabirlerine baktim evli bir kadin icin cocuk olarak yorumlanmis:21:
hayırlısı olsun:)

kızlar günaydınn. Dün Hayırlı birgünde cok güzel bir sonuçla karşılaştım. Rabbim Sağlıkcakla büyümesini ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
W1xsUt.jpg

Son düzenleme:
X