- 27 Mayıs 2015
- 156
- 347
- 36
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.281
Listenin tamamı ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin tez zamanda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım doğurganlık dönemin bitmiş zaten. Hastaysan yıpratma kendini bırak tabi.Kızlar çok hastayım oksuruyorum ilac da icemiyorum alt taraflarimda ağrı var 6 gun var bata gün aşırı ilişkiyi bırakayım dimi bu halde canım hiç istemiyor zaten
mayısa kaldım bende malesef hadi hayırlısı....Merhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
GELECEK AYA KALANLAR
- @ozlemdenz....................3 nisan
- @Maviay84 ....................1 nisan
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @sunflower.......................5 nisan
- @jtaime020626...............8 nisan
- @kandilll..........................7 nisan
- seieda ............................1 Nisan
- @-Lidya-..........................1 nisan
- K kubito ...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
- ladys_girl .................... 6 nisan
- Zanamm174 ..................7 nisan
- _meLinDa_ ..................9 nisan
- dilo00 .............................9 nisan
- tbftmucize .....................10 nisan
- @Kriziantemcicegi ............................10 nisan
- M Mrcege .............................10 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- nbor ...................................10 nisan
- masal3487 ......................11 nisan
- G gulnarsen .......................11 nisan
- enginkelime .........................11 nisan
- @mutlubirisi.....................12 nisan
- @pink2 ........................12 nisan
- @merimericik ..................12 nisan
- @GnlA................................13 nisan
- @Bihter34..........................14 nisan
- @loliss................................14 nisan
- @serapozcan3343..............14 nisan
- kushi ..........................14 nisan
- F ffakem ............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- @Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
- @cansu0812 .................................15 nisan
- @fufucukkk........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
- @sweetwitch01...................16 nisan
- @oh_ne_ala.......................17 nisan
- @durulavinya ........................18 nisan
- @ayllllliiiin35.....................19 nisan
- @syma12.............................19 nisan
- april1109 .........................19 nisan
- @nisan152...........................20 nisan
- @YESIMBOZ......................20 nisan
- yesa .................................20 nisan
- @Cemre Yaman .....................20 nisan
- @Enise54.............................21 nisan
- @Martle................................21 Nisan
- @ebru190514.......................21 nisan
- @i006 .............................22 nisan
- @boza....................................23 nisan
- @nisandeniz........................23 nisan
- @rujj....................................24 nisan
- @neslli.................................24 nisan
- @mrveee28......................... 24 Nisan
- @Yeniigeliin.........................27 nisan
- @lacrimosa ............................27 nisan
- @aylinelfin ............................28 nisan
- @celine20............................29 nisan
- @country ...........................30 nisan
- @xDerinMavix 1 Mayısta İnşallah
- @pembesuMayısta inşallah
- @Tuba0735Mayısta İnşallah
- @xiexie Mayısta inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah en kisa surede hayırlı bir şekilde bizde böyle fotoğraf paylasabilirizkızlar günaydınn. Dün Hayırlı birgünde cok güzel bir sonuçla karşılaştım. Rabbim Sağlıkcakla büyümesini ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
günaydın canım sen ovulasyon testi yapıyordun ben bu ay yaptım ama tam doğru olamdı galiba tutturamadım malesef mayısa kaldım .. şimdi bu ay tekrar başlıycam 6 nisan da regl oldum 28 günde bir döngüm. ne zaman başlasam ovulasyon testine acaba kullanım klavuzunda 12. günden itibaren diyor ama ben geçen ay 9 gün başladım yinede yakalayamadım.. bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...7. hamilemiz geldi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Ovuda geçen hafta perşembe kırmızıyi gördüm pazartesiden sonra da ateşim yüksek olduysa oldu olmadıysa da yapacak birşey yokCanım doğurganlık dönemin bitmiş zaten. Hastaysan yıpratma kendini bırak tabi.
SÜREKLİ ovulasyon testi yapınca stres oluşuyor.. bence yapma derim.. çünkü stres yüzünden hamile kalamiyosun.. rabbime birak.. olur inşgünaydın canım sen ovulasyon testi yapıyordun ben bu ay yaptım ama tam doğru olamdı galiba tutturamadım malesef mayısa kaldım .. şimdi bu ay tekrar başlıycam 6 nisan da regl oldum 28 günde bir döngüm. ne zaman başlasam ovulasyon testine acaba kullanım klavuzunda 12. günden itibaren diyor ama ben geçen ay 9 gün başladım yinede yakalayamadım.. bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...
aslında haklısın canım 4 ay önce bir düşüğüm var insan o tadı hissedince elinde olmadan yeniden olsun istiyor.. kendimi telkin ediyorum boşver oluruna bırak diye ama elimde değil bir bakıyorum ki hesap yapıyorum şmdi yumurtlamam lazım bak şöyle ağrım oldu böyle ağrım oldu diye....SÜREKLİ ovulasyon testi yapınca stres oluşuyor.. bence yapma derim.. çünkü stres yüzünden hamile kalamiyosun.. rabbime birak.. olur inş
O şeyleri bende yaşadım biliyorum ama stres işde.. düşünmemesi lazim yumurtalama günü dişinda...aslında haklısın canım 4 ay önce bir düşüğüm var insan o tadı hissedince elinde olmadan yeniden olsun istiyor.. kendimi telkin ediyorum boşver oluruna bırak diye ama elimde değil bir bakıyorum ki hesap yapıyorum şmdi yumurtlamam lazım bak şöyle ağrım oldu böyle ağrım oldu diye....
amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı mubarek evlatlar verir...O şeyleri bende yaşadım biliyorum ama stres işde.. düşünmemesi lazim yumurtalama günü dişinda...
belirtilerim de oldu çok taktim stres yaşadım olurmu diyed 3 kez idrar testi yaptım kan testi yaptırdığım gün adet oldum.. işde o yüzden stres yapma. ovulasyon testini sürekli yapmasi iyi bişey degil bence.. hergün yapıyosun güne gün takip ediyosun .. boşver kitap oku tv izle.. bişeyler yap... Allah ol desede olur.
ay harikaaaa resmen kopkoyukızlar günaydınn. Dün Hayırlı birgünde cok güzel bir sonuçla karşılaştım. Rabbim Sağlıkcakla büyümesini ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
7 sanırım. Diğer erkedeşınki silik çizgi kesin değil diye biliyorumay harikaaaa resmen kopkoyu
maşallah canım Allahım daim etsin
bizlere ne nasip olsun inşallah
bu arada 8 nisan 8 hamile sanırım
kızlar günaydınn. Dün Hayırlı birgünde cok güzel bir sonuçla karşılaştım. Rabbim Sağlıkcakla büyümesini ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ay harikaaaa resmen kopkoyu
maşallah canım Allahım daim etsin
bizlere ne nasip olsun inşallah
bu arada 8 nisan 8 hamile sanırım
günaydın canım sen ovulasyon testi yapıyordun ben bu ay yaptım ama tam doğru olamdı galiba tutturamadım malesef mayısa kaldım .. şimdi bu ay tekrar başlıycam 6 nisan da regl oldum 28 günde bir döngüm. ne zaman başlasam ovulasyon testine acaba kullanım klavuzunda 12. günden itibaren diyor ama ben geçen ay 9 gün başladım yinede yakalayamadım.. bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...
Eşim o kadar heyecanlandı ki dayanamadı gitti 2. testi aldı. Aynı sonuç onda da gördük. Allah izin verirse pazarteside doktora gideceğiz.