2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

canm stres yapacak hiç birşey yok gelecek hafta çok büyük ihtimal görülür şuan çok küçük ondan görünmüyor . ayrıca eğer görmesse başka dr git aynı şeyi oda teklif ederse bir kaçgüne ertele kendini toparla güçlü ol ve git canm . Sonuçta Allah korusun Rabbim göstermesin kürtaj çok daha zor birşeydir Allah Korusun . Yani bazı şeyler erkenden müdahale etmek daha kolay ve sarsıcı olmaz ... Ama bence dr emin olmak için ve içi rahat yorum yapabilmek için bunu istemiştir . Çünkü bende ilk hamileliğimde kese göründü ama kalp atışı için erken karında görünmesi dedi istersen vajinal bakalım dedi o stresle 1 hafta daha yaşamak çok zor bakın dedim ve gerçekten hiç birşey hissetmedim çünkü yoğun bir jel sürülüyor sanırım cihaza . Ve kalp atışı gördüm . Canm bebişin sağlıklı bence stres yapma gerekirse iki üç dra git için rahat etsin ama bence biri çok emin olmadan yorum yapmamak için vaj.ultrason der. diğeri daha belki soğuk kanlıdır 1 hafta sonra gel der her dr muayene tarzı bir değil canm . Sen için Nasıl rahat edecekse öyle davran .

Sağol cnm ya moral oldu soylediklerin. Bende öyle dusunuyorum.bir dahaki randevu gelsin duruma göre başka bir dr a da gorunurum. Böyle dönemlerde şunu anladım moral çok önemli her kelime çok önemli tekrar teşekkür ederim.

kızlar Betahcg 1,427 çıktı hemen dokrora gönderdim hamilesin dedi :) ama o kadar korkuyorum ki ilk hamileliğim bebeğimin kalbi gelişemediği için 26 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi sevinmeye çok korkuyorum

yaptım canım hep silik devam etti bıraktım bu ay yumurtlamıyacam galiba dedim.. çok kasık ağrım ve akıntım olunca ikiş gün önce test yaptım 0.1 çıktı bende ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı adetime 4 gün kala benim de kafam karıştı bugün mü yumurta çatladı diye
Polistik over falan varsa olabilir cnm. Bende polistik over var

kızlar Betahcg 1,427 çıktı hemen dokrora gönderdim hamilesin dedi :) ama o kadar korkuyorum ki ilk hamileliğim bebeğimin kalbi gelişemediği için 26 ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi sevinmeye çok korkuyorum
hayırlı olsun canım 1.4 mü yoksa binli rakam mı

Canım Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz bol bol dua et.

Senin kese gorundumu cnm. Alttan fln baktılar mi.. hemen hemen aynı hamileyiz
Yokk canim benimki daha cokk yeni.. :KK66: hem ben fransadayim burda 11 haftaya kadar ulturasona sokmuyorlar nede alttan bakacam diye israr etmiyolarr.. kese gorunur insallah canim. ALLAHIMA enanet bebegim..

Ay canımm gözün aydın inşalah bu defa bebeğini kucağına sağlıklı bişekılde alırsın bende 4 ay önce kürtaj oldum 8 haftalıkken kalbı durdu bende beklemedeyım inşalah Allahım bana da nasip eder :anneadayı:

X