- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.221
canm stres yapacak hiç birşey yok gelecek hafta çok büyük ihtimal görülür şuan çok küçük ondan görünmüyor . ayrıca eğer görmesse başka dr git aynı şeyi oda teklif ederse bir kaçgüne ertele kendini toparla güçlü ol ve git canm . Sonuçta Allah korusun Rabbim göstermesin kürtaj çok daha zor birşeydir Allah Korusun . Yani bazı şeyler erkenden müdahale etmek daha kolay ve sarsıcı olmaz ... Ama bence dr emin olmak için ve içi rahat yorum yapabilmek için bunu istemiştir . Çünkü bende ilk hamileliğimde kese göründü ama kalp atışı için erken karında görünmesi dedi istersen vajinal bakalım dedi o stresle 1 hafta daha yaşamak çok zor bakın dedim ve gerçekten hiç birşey hissetmedim çünkü yoğun bir jel sürülüyor sanırım cihaza . Ve kalp atışı gördüm . Canm bebişin sağlıklı bence stres yapma gerekirse iki üç dra git için rahat etsin ama bence biri çok emin olmadan yorum yapmamak için vaj.ultrason der. diğeri daha belki soğuk kanlıdır 1 hafta sonra gel der her dr muayene tarzı bir değil canm . Sen için Nasıl rahat edecekse öyle davran .
Sağol cnm ya moral oldu soylediklerin. Bende öyle dusunuyorum.bir dahaki randevu gelsin duruma göre başka bir dr a da gorunurum. Böyle dönemlerde şunu anladım moral çok önemli her kelime çok önemli tekrar teşekkür ederim.