- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.542
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.181
Tmm canım teşekkür ederim. Gün aşırı deyince gün içinde bi kaç kez olarak algıladım :) öyle yapmaya çalışıyorum. Ama iki kere 3. günde oldu. İnşallah olur bu ay hayırlısı ile. İsteyen herkese Allahım nasip etsin inşallah.Bir gun iliski bir gun bos gun canim gunasiridan kasit. 1 dolu 1 bos gideceksin
Canim benim seni cok iyi anliyorum cunku ben de 6 ay kadar vajinismusla ugrastim.Gecen haftalarda kontrol amacli bi baktirayim dedim, doktor bana sormadan alttan ultrasyonla bakti daha net oluyor diye, inan hic hissetmedim bile kendini kasma yeter.Kizlar bugün dr gidiyorum ilkkez ben alttan ultrason istemiyorum illa zorunlu bakicam fln demez inşallah demi korkuyorum ben 5 ay vajinismus tum zaten atlattım ilk ay hamile kaldım daha eşimle bile rahat degilim ilişkide vs de..
Var canim var yukselecek yavas yavas nerak etmeeKızlar nolur bana bi cevap verin pazartesi betama baktırdım 7,31 di bugün baktırdım 18,32 sizce gebelik var mı
Merhaba kaçıncı ayın
Canim bu ay geciktiyse onumuzdeki ay kesin hamile kalirsin cunku adetin gec oldugunda vucud artik hamileligi istiyor demek mis ... bak bide sana tavsiyemm ateş ölcme yontemini dene internetten arastir.. bide iliskiye girneden esine 1 saat onceden turk kahvesi icir spermlerin hareketliligini arttiriyorr ..Günaydın kızlar dün regl oldum
Şükürya :)
5 gün gecikmeli oldum ilk defa nasıl hesaplıycam .
Bu ay zaten pek çalışmamıştık
Hayırlısı bklm
Umutlar başka bahara
Yada hiç ovu kullanmasammiki
Hamile iken alttan muayene sakıncalı diye biliyorum.Kizlar bugün dr gidiyorum ilkkez ben alttan ultrason istemiyorum illa zorunlu bakicam fln demez inşallah demi korkuyorum ben 5 ay vajinismus tum zaten atlattım ilk ay hamile kaldım daha eşimle bile rahat degilim ilişkide vs de..
Canım kesınlıkle alttan baktırma bana gazdan bebeği goremıyorum dıye alttan baktı cok canım yandı 1 hafta sonra düşük yaptım günahını almıyım belkı onunla alakası yoktur ama yınede baktırma benceKizlar bugün dr gidiyorum ilkkez ben alttan ultrason istemiyorum illa zorunlu bakicam fln demez inşallah demi korkuyorum ben 5 ay vajinismus tum zaten atlattım ilk ay hamile kaldım daha eşimle bile rahat degilim ilişkide vs de..
Kizlar bugün dr gidiyorum ilkkez ben alttan ultrason istemiyorum illa zorunlu bakicam fln demez inşallah demi korkuyorum ben 5 ay vajinismus tum zaten atlattım ilk ay hamile kaldım daha eşimle bile rahat degilim ilişkide vs de..
Canim ben bata daha on gun var diye okumusum ondan ciddiye almadim.Canim bence bir iki gun daha bekle sonra yap.Ben pek cizgiyi goremedim ama resimde cikmamistir belki.Kızlar testi dün akşam üzeri yaptım ilk negatifti sonra böyle oldu çok silik bi çizgi var bu sabah ilk idrarımla yaptım ama şuan negatif bat 10 nisan
öylemi dersin peki canım sabredebilirsem biraz daha bekliyim.Canim ben bata daha on gun var diye okumusum ondan ciddiye almadim.Canim bence bir iki gun daha bekle sonra yap.Ben pek cizgiyi goremedim ama resimde cikmamistir belki.