2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bir gun iliski bir gun bos gun canim gunasiridan kasit. 1 dolu 1 bos gideceksin
Tmm canım teşekkür ederim. Gün aşırı deyince gün içinde bi kaç kez olarak algıladım :) öyle yapmaya çalışıyorum. Ama iki kere 3. günde oldu. İnşallah olur bu ay hayırlısı ile. İsteyen herkese Allahım nasip etsin inşallah.

Kizlar bugün dr gidiyorum ilkkez ben alttan ultrason istemiyorum illa zorunlu bakicam fln demez inşallah demi korkuyorum ben 5 ay vajinismus tum zaten atlattım ilk ay hamile kaldım daha eşimle bile rahat degilim ilişkide vs de..

Kizlar bugün dr gidiyorum ilkkez ben alttan ultrason istemiyorum illa zorunlu bakicam fln demez inşallah demi korkuyorum ben 5 ay vajinismus tum zaten atlattım ilk ay hamile kaldım daha eşimle bile rahat degilim ilişkide vs de..
Canim benim seni cok iyi anliyorum cunku ben de 6 ay kadar vajinismusla ugrastim.Gecen haftalarda kontrol amacli bi baktirayim dedim, doktor bana sormadan alttan ultrasyonla bakti daha net oluyor diye, inan hic hissetmedim bile kendini kasma yeter.

Canim bu ay geciktiyse onumuzdeki ay kesin hamile kalirsin cunku adetin gec oldugunda vucud artik hamileligi istiyor demek mis ... bak bide sana tavsiyemm ateş ölcme yontemini dene internetten arastir.. bide iliskiye girneden esine 1 saat onceden turk kahvesi icir spermlerin hareketliligini arttiriyorr ..

Hamile iken alttan muayene sakıncalı diye biliyorum.

Canım kesınlıkle alttan baktırma bana gazdan bebeği goremıyorum dıye alttan baktı cok canım yandı 1 hafta sonra düşük yaptım günahını almıyım belkı onunla alakası yoktur ama yınede baktırma bence

Kızlar testi dün akşam üzeri yaptım ilk negatifti sonra böyle oldu çok silik bi çizgi var bu sabah ilk idrarımla yaptım ama şuan negatif bat 10 nisan

Eklentiler

• image.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 51

kimse zorla bakıcam demez canım, ultrasonla bakıcam derse sorarsın vajinal ultrasonsa istemiyorum dersin.

Kizlar ya 4 gunluk gecikme.sonrasi kahve krem rengi.arasi akinti basladi bunu lekelenme sayiyorum sanirim.bnde adet oldm. Gecen ayda boyle olmustu klomen progestan kullaninca gecikme yasadm sonrasinda boyle lekelenme.basladi 3 gun surdu snra kanamaya donustu. Cok sinir bozucu bi durum ya hevesim.kursagmda kaldi yine

bata son 2.. bazen adet olcakmışım gibi hissediyorum bazen de hiç bi his yok
hayırlısı bakalım
Hayırlı kandiller bu arada, Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

bi de benim her ay en az 3 gün lekelenmem olur, ped değiştirecek kadar kahve akıntı
daha sonradan kana dönüşür
bu nerdeyse kendimi bildim bileli böyle
doktorlara da anlatmıştım pek üstünde durmadılar
bir sorun değildir inşallah

Gunaydın hanımlaar, hepinizin kandili mübarek olsun. Umarım dualarımız kabul olur, saglıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alacagımız günleri görürüz

Kızlar testi dün akşam üzeri yaptım ilk negatifti sonra böyle oldu çok silik bi çizgi var bu sabah ilk idrarımla yaptım ama şuan negatif bat 10 nisan
Canim ben bata daha on gun var diye okumusum ondan ciddiye almadim.Canim bence bir iki gun daha bekle sonra yap.Ben pek cizgiyi goremedim ama resimde cikmamistir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…