2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar ben ilaç aldım hastaydım biliyosnuz bgn daha da fena oldum yatak döşeğim ama içim hiç rahat değil :KK43:

Bat 15nisan beklemedeyim..benim de sifir belirti..gerci yumurtlamadan beri surekli akintiyi ve kasik agrilarimi saymazsak..simdi de son 1 saattir midem bulaniyor..ama yedigim biseydendir diye dusunuyor hamilelige yormak istemiyorum sonunda üzüntü oluyor :KK43:

Canim masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsina,ne guzel bir hikaye inan cok etkilendim.Aynen cevreden cok duyuyoruz hic umursamadigim ay hamile kaldim diye sen de bunlardan birisin.Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin.
Gidalar konusunda sana cok katiliyorum, ben zaten hamilelik oncesi kilo verdigimden karatayi uyguluyorum uc ayda on kiloya yakin verdim.Hayat tarzi haline getirmek lazim hamdolsun cok daha saglikli hissediyorum:)
Saol canım amin :) isteyen herkese nasip olur inşallah.
Tam da sperm testine giderken öğrenmek gerçekten komik oldu. 2 senedir başımdan geçmeyen kalmadı. Tam niyetlendik çikolata kisti çıktı sonra kist ameliyatı oldum, endometriyosis hastalığı, tüp denemeleri negatifler... Zamanı varmış demek ki :)

Canim masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsina,ne guzel bir hikaye inan cok etkilendim.Aynen cevreden cok duyuyoruz hic umursamadigim ay hamile kaldim diye sen de bunlardan birisin.Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin.
Gidalar konusunda sana cok katiliyorum, ben zaten hamilelik oncesi kilo verdigimden karatayi uyguluyorum uc ayda on kiloya yakin verdim.Hayat tarzi haline getirmek lazim hamdolsun cok daha saglikli hissediyorum:)

Banada yazar mısın diyeti acaba

Günaydın kızlar dün regl oldum :KK66:

Şükürya :)

5 gün gecikmeli oldum ilk defa nasıl hesaplıycam .

Bu ay zaten pek çalışmamıştık

Hayırlısı bklm
Umutlar başka bahara

Yada hiç ovu kullanmasammiki

Banada yazar mısın diyeti acaba
Tatlim elimde bir liste yok benim Karatayin beslenme seklini ornek alip ona gore besleniyorum mesela,
- Ekmek gunde bir dilimden fazla yemiyorum maksimum iki dilim.
-Cok tok bir kahvalti yapiyorum(zeytin,yumurta,peynirden olusan klasik birbkahvalti)
- seker,hazir gidalar,pasta,borek,paketlenmis tum urunleri tuketmiyorum.
-karbonhidrat alimini azalttim pirinc hic yemiyorum onun yerine bulgur pilavi o da hafta da en fazla iki.
-bol protein,et,yumurta,peynir,balik bunlardan doyana kadar yiyorum.
-aksam yediden sonra icecekler disinda agzima bir lokma birsey girmiyor.
-ceviz,findik,badem bol bol yiyorum.

Canim benim dikkat ettigim seyler bunlar,kilo vermek istiyorsan bunlara gore beslenirsen de olur illa bir liste olmasina gerek yok.
Bir de burda zayiflama guruplari var istersen katilabilirsin cok motive ediyor.

5 gün gecikmeli oldum ilk defa nasıl hesaplıycam .

Hayırlısı bklm
Umutlar başka bahara

Hakkinda hayirlisi olsun canim, bazi aylar mevsimsel degisimler ve psikolojik durum regl etkileyebiliyor.Onumuzdeki ay en garantisi regl olana kadar gun asiri iliski olursa insallah gebelik sansi da artar.

5 gün gecikmeli oldum ilk defa nasıl hesaplıycam

Hayırlısı bklm
Umutlar başka bahara

Bu ay baya kisi gecikti sanirim bnde gecikmenin 3. Gunune grdm. Klomen kullndgm icin olblr diye test yapmiyrm. Sen kullanmimiydin cnm

iyi günler kızlar ben iki gün önce dayanamayıp reglime 4 gün kala test yaptım değer 0.1 çıktı ve çok üzüldüm birde kasıklarımda aşırı ağrı ve akıntım vardı. testten sonra eve gelince ovulasyon testi yaptım ovu. testinde hemen beliren çift koyu iki çizgi belirdi ve çok şaşırdım acaba adete yakın olduğu için mi yoksa gebelik olduğu için mi ya da yeni mi yumurtladım diye kafam çok karıştı.. ovu. testini dün tekrarladım sabah yine koyuydu ama dün gece silik olduğunu gördüm.. bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar..

Ben bi şey soracam. Gün aşırı dediğiniz ilişki. Hergünden mi bahsediyosunuz onu anlamadım o_O

X