- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.161
Ay inşallah canım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kizlarrr listede hamisss gördükçe adet gunum yaklassada görsem diyorum ne olacak -Lidya- ınsallh güzel haberler verirsin canım seni çok merak ediyorum:) bugün test yapıcak olan @Kriziantemcicegi hayırlı haberler ver ınsallh sonucunu merak ediyorum
Saol canım amin :) isteyen herkese nasip olur inşallah.Canim masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsina,ne guzel bir hikaye inan cok etkilendim.Aynen cevreden cok duyuyoruz hic umursamadigim ay hamile kaldim diye sen de bunlardan birisin.Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin.
Gidalar konusunda sana cok katiliyorum, ben zaten hamilelik oncesi kilo verdigimden karatayi uyguluyorum uc ayda on kiloya yakin verdim.Hayat tarzi haline getirmek lazim hamdolsun cok daha saglikli hissediyorum:)
ıns canım ya :)Kucuk olabilir canim.. bir kac gun bekle adet olmassan tekrar kan ver.. benim adetime 4 gun kala negatif cikti. 1 gun kala pozitif cikti kan testinde
Kızlar nolur bana bi cevap verin pazartesi betama baktırdım 7,31 di bugün baktırdım 18,32 sizce gebelik var mı[/QUOTE
Hayırlısı olsun canım daha çok yeni 2 günde bi 2 katı çıkarsa herşey yolunda demektir
Canim masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsina,ne guzel bir hikaye inan cok etkilendim.Aynen cevreden cok duyuyoruz hic umursamadigim ay hamile kaldim diye sen de bunlardan birisin.Insallah saglikli bir gebelik gecirirsin.
Gidalar konusunda sana cok katiliyorum, ben zaten hamilelik oncesi kilo verdigimden karatayi uyguluyorum uc ayda on kiloya yakin verdim.Hayat tarzi haline getirmek lazim hamdolsun cok daha saglikli hissediyorum:)
Tatlim elimde bir liste yok benim Karatayin beslenme seklini ornek alip ona gore besleniyorum mesela,Banada yazar mısın diyeti acaba
Hakkinda hayirlisi olsun canim, bazi aylar mevsimsel degisimler ve psikolojik durum regl etkileyebiliyor.Onumuzdeki ay en garantisi regl olana kadar gun asiri iliski olursa insallah gebelik sansi da artar.Günaydın kızlar dün regl oldum
Şükürya :)
5 gün gecikmeli oldum ilk defa nasıl hesaplıycam .
Bu ay zaten pek çalışmamıştık
Hayırlısı bklm
Umutlar başka bahara
Yada hiç ovu kullanmasammiki
Günaydın kızlar dün regl oldum
Şükürya :)
5 gün gecikmeli oldum ilk defa nasıl hesaplıycam
Bu ay zaten pek çalışmamıştık
Hayırlısı bklm
Umutlar başka bahara
Yada hiç ovu kullanmasammiki
Bir gun iliski bir gun bos gun canim gunasiridan kasit. 1 dolu 1 bos gideceksinBen bi şey soracam. Gün aşırı dediğiniz ilişki. Hergünden mi bahsediyosunuz onu anlamadım