-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.201
senin bat ne zaman canımKızlar dünküne göre daha koyu sanki dimi yaa hala inanamıyorumm
Tatlim elimde bir liste yok benim Karatayin beslenme seklini ornek alip ona gore besleniyorum mesela,
- Ekmek gunde bir dilimden fazla yemiyorum maksimum iki dilim.
-Cok tok bir kahvalti yapiyorum(zeytin,yumurta,peynirden olusan klasik birbkahvalti)
- seker,hazir gidalar,pasta,borek,paketlenmis tum urunleri tuketmiyorum.
-karbonhidrat alimini azalttim pirinc hic yemiyorum onun yerine bulgur pilavi o da hafta da en fazla iki.
-bol protein,et,yumurta,peynir,balik bunlardan doyana kadar yiyorum.
-aksam yediden sonra icecekler disinda agzima bir lokma birsey girmiyor.
-ceviz,findik,badem bol bol yiyorum.
Canim benim dikkat ettigim seyler bunlar,kilo vermek istiyorsan bunlara gore beslenirsen de olur illa bir liste olmasina gerek yok.
Bir de burda zayiflama guruplari var istersen katilabilirsin cok motive ediyor.
7 nisan 7 hamile mi olduk şimdiii çok sevindim canımmmm tebrik ederimm
Tebrik ederim tatlim gayet net cikmis.Normal gebelik testiyle mi yapiyorsun yoksa ovulasyon testi veya erken gebelik testiyle mi?
Hamilesin kiz hayirli olsun insallah
Oncelikle basin sagolsun canim cok zor bir surec gecirmissindir.Çok teşekkürler ben cok güzel zayıflamıstım ama yakın bir zamanda cok sevdiğim birini kaybettim onun stresiyle yedikçe yedim şuan 85 kg yım cok mutsuzum ama motive olup kilo veremiyorum.. İnşallah Allahım içime istek koyar.. Sanırım regl olup spor a yaızlcam. Bu arada regl sancısı arada bir geliyor zaten dünde negatif cıktı bilmiyorum umudum yok göğüsler de hiç acımıyor
kimse zorla bakıcam demez canım, ultrasonla bakıcam derse sorarsın vajinal ultrasonsa istemiyorum dersin.
Bu hafta baktirmadim ama haftaya cuma gel artık görmemiz lazım üstten bakarım goremezsem alttan bakarım belki dış gebeliktir onu biran önce anlamamiz lazım dedi .Canım kesınlıkle alttan baktırma bana gazdan bebeği goremıyorum dıye alttan baktı cok canım yandı 1 hafta sonra düşük yaptım günahını almıyım belkı onunla alakası yoktur ama yınede baktırma bence
Allahım bize de o 2. silik pembe çizgiyi nasip et
Hamilesin kiz hayirli olsun insallah
Ovulasyon testi kullanan var mı
C ve t varya bende c hep silik çıkıyoben varım canım :)
ben varım canım benim de hep silik çıkıyordu adetime dört gün kala en koyu çizgi belirdiC ve t varya bende c hep silik çıkıyo
Bu ay mı yaptın canım nasıl olduben varım canım benim de hep silik çıkıyordu adetime dört gün kala en koyu çizgi belirdi
canm stres yapacak hiç birşey yok gelecek hafta çok büyük ihtimal görülür şuan çok küçük ondan görünmüyor . ayrıca eğer görmesse başka dr git aynı şeyi oda teklif ederse bir kaçgüne ertele kendini toparla güçlü ol ve git canm . Sonuçta Allah korusun Rabbim göstermesin kürtaj çok daha zor birşeydir Allah Korusun . Yani bazı şeyler erkenden müdahale etmek daha kolay ve sarsıcı olmaz ... Ama bence dr emin olmak için ve içi rahat yorum yapabilmek için bunu istemiştir . Çünkü bende ilk hamileliğimde kese göründü ama kalp atışı için erken karında görünmesi dedi istersen vajinal bakalım dedi o stresle 1 hafta daha yaşamak çok zor bakın dedim ve gerçekten hiç birşey hissetmedim çünkü yoğun bir jel sürülüyor sanırım cihaza . Ve kalp atışı gördüm . Canm bebişin sağlıklı bence stres yapma gerekirse iki üç dra git için rahat etsin ama bence biri çok emin olmadan yorum yapmamak için vaj.ultrason der. diğeri daha belki soğuk kanlıdır 1 hafta sonra gel der her dr muayene tarzı bir değil canm . Sen için Nasıl rahat edecekse öyle davran .Bu hafta baktirmadim ama haftaya cuma gel artık görmemiz lazım üstten bakarım goremezsem alttan bakarım belki dış gebeliktir onu biran önce anlamamiz lazım dedi .
yaptım canım hep silik devam etti bıraktım bu ay yumurtlamıyacam galiba dedim.. çok kasık ağrım ve akıntım olunca ikiş gün önce test yaptım 0.1 çıktı bende ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı adetime 4 gün kala benim de kafam karıştı bugün mü yumurta çatladı diyeBu ay mı yaptın canım nasıl oldu