2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Çok teşekkürler ben cok güzel zayıflamıstım ama yakın bir zamanda cok sevdiğim birini kaybettim onun stresiyle yedikçe yedim şuan 85 kg yım cok mutsuzum ama motive olup kilo veremiyorum.. İnşallah Allahım içime istek koyar.. Sanırım regl olup spor a yaızlcam. Bu arada regl sancısı arada bir geliyor zaten dünde negatif cıktı bilmiyorum umudum yok göğüsler de hiç acımıyor

Oncelikle basin sagolsun canim cok zor bir surec gecirmissindir.
Bende de gogus hassasiyeti ya da baska bir belirti yok,sadece adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyor.Adetim gecene kadar test yapmayi da dusunmuyorum.Hem cogu hamile bayan hic bir belirti yasamadiklarini soyluyorlar yani regl olana kadar umidimizi kaybetmeyelim.
Bence sen de diyet guruplarina katilabilirsin ben 9. Guruptayim gercekten cok motive oluyor insan.

kimse zorla bakıcam demez canım, ultrasonla bakıcam derse sorarsın vajinal ultrasonsa istemiyorum dersin.

Benim çok erken oldgu için yukardan göremeyiz Alttan bakalım dedi istemedim haftaya cuma gidecegim yukardan bakicak eğer yine goremezsem alttan bakmam lazım dış gebelik fln olabilir dedi. bu arada bugün daha 4+3 um

Bu hafta baktirmadim ama haftaya cuma gel artık görmemiz lazım üstten bakarım goremezsem alttan bakarım belki dış gebeliktir onu biran önce anlamamiz lazım dedi .

Bu hafta baktirmadim ama haftaya cuma gel artık görmemiz lazım üstten bakarım goremezsem alttan bakarım belki dış gebeliktir onu biran önce anlamamiz lazım dedi .
canm stres yapacak hiç birşey yok gelecek hafta çok büyük ihtimal görülür şuan çok küçük ondan görünmüyor . ayrıca eğer görmesse başka dr git aynı şeyi oda teklif ederse bir kaçgüne ertele kendini toparla güçlü ol ve git canm . Sonuçta Allah korusun Rabbim göstermesin kürtaj çok daha zor birşeydir Allah Korusun . Yani bazı şeyler erkenden müdahale etmek daha kolay ve sarsıcı olmaz ... Ama bence dr emin olmak için ve içi rahat yorum yapabilmek için bunu istemiştir . Çünkü bende ilk hamileliğimde kese göründü ama kalp atışı için erken karında görünmesi dedi istersen vajinal bakalım dedi o stresle 1 hafta daha yaşamak çok zor bakın dedim ve gerçekten hiç birşey hissetmedim çünkü yoğun bir jel sürülüyor sanırım cihaza . Ve kalp atışı gördüm . Canm bebişin sağlıklı bence stres yapma gerekirse iki üç dra git için rahat etsin ama bence biri çok emin olmadan yorum yapmamak için vaj.ultrason der. diğeri daha belki soğuk kanlıdır 1 hafta sonra gel der her dr muayene tarzı bir değil canm . Sen için Nasıl rahat edecekse öyle davran .

Bu ay mı yaptın canım nasıl oldu
yaptım canım hep silik devam etti bıraktım bu ay yumurtlamıyacam galiba dedim.. çok kasık ağrım ve akıntım olunca ikiş gün önce test yaptım 0.1 çıktı bende ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı adetime 4 gün kala benim de kafam karıştı bugün mü yumurta çatladı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…