2016 Nisan Annişleri

Canım benim herkesin birbirini anlamasını beklemek sanırım mantıksız. Benim gibi çocukluğundan beri kız çocuk hayali kurmadıysan hele empati yapmak senin için daha zor. Tüp bebek vs hayatta şükredecek çok şey var o ayrı mesele, benim kız çocuk özlemimi dile getirmem ayrı mesele. Üzgünsen üzgünsündür.

Canim inan benim kadar kiz cocuk ozlemin olamaz.Benim gibi 3 kizinin mezari yan yana olsa inan,kizlarina binbir hevesle aldigin kiyafetleri 8 senedir halen dolabinda dursa kiz olmasi icin her yolu denerdin sende beni anlayamazsin (insallahta anlamazsin)Ama sana abla tavsiyesi hayatta hep sukret ve hayirlisini iste tatlim.

Hanimlar selamlar herkese güzel bir gün diliyorum .ben 15 Haftadayim yaklaşık 2 kilo almışım sizler kaç kilo aldınız ?

Canim inan benim kadar kiz cocuk ozlemin olamaz.Benim gibi 3 kizinin mezari yan yana olsa inan,kizlarina binbir hevesle aldigin kiyafetleri 8 senedir halen dolabinda dursa kiz olmasi icin her yolu denerdin sende beni anlayamazsin (insallahta anlamazsin)Ama sana abla tavsiyesi hayatta hep sukret ve hayirlisini iste tatlim.

Canım Allah rahmet eylesin, Allah sana sabır versin. Anlamamak ne demek, tabiki empati yetisi biraz gelişmiş biri anlar ya da anlamaya çalışır. Hiç o dertle bu dert kıyaslanır mı, asla. Evlat acısı hiçbir acıyla kıyaslanamaz, Rabbim yaşatmasın, yaşayana sabır versin.
Benim ki sadece Bir hevesin hayal kırıklığı. Kıyaslamak yanlış, yanından bile geçmez.

Selam sevgili anne adayları, ben bu gün genel anestezi altında serklaj oldum, yanı bebeğin düşmemesi için dikiş atıldı.
İkinci de erkek olabilir filan diye üzüldüm dedim ama bir yandan da bir şey olmasın diye nelere katlanıyor insan. Etrafimdakilere caktirmasam da ödüm koptu, bir şey olursa diye, 3 yaşında oğlum var çünkü.
Çok şükür atlattım, bundan sonra ise hep yatmam gerekecek. 3 yaşında bebeyle nasıl olacak artık bilmiyorum. Hepimize kolaylık versin Allah...

Selam sevgili anne adayları, ben bu gün genel anestezi altında serklaj oldum, yanı bebeğin düşmemesi için dikiş atıldı.
İkinci de erkek olabilir filan diye üzüldüm dedim ama bir yandan da bir şey olmasın diye nelere katlanıyor insan. Etrafimdakilere caktirmasam da ödüm koptu, bir şey olursa diye, 3 yaşında oğlum var çünkü.
Çok şükür atlattım, bundan sonra ise hep yatmam gerekecek. 3 yaşında bebeyle nasıl olacak artık bilmiyorum. Hepimize kolaylık versin Allah...
Geçmiş olsun canim

X