2016 Nisan Annişleri

Kızlar sanırım ikinci kez erkek annesi oluyorum. Çocukluğumdan beri kız çocuk hayali kuruyordum :KK43: Bu benim için epey hayal kırıklığı oldu, kendimi çifte erkek annesi olarak hiç düşünmemiştim. Kız çocuğu bambaşkadır, her eve bir kız lazım tabi onun da hayırlısı lazım. Üzüldüm ne yalan söyleyeyim, elimde değil. Hayırlısı buymuş diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum :KK43:

ben şuan 14+2 deyim fakat ikili test için gittiğim 11+5 de doktor erkek dedi bir hafta sonra tekrar kontrol için gittiğimde yine erkek diye teyit etti ama ben hala cinsiyet tahmini için erken olduğunu düşünüyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi dünyanın en heyecanlı şeyi tadını çıkarmak lazım :KK66:)
Nasıl bu kadar erken söyleyebiliyo ki ... Ben cinsiyeti belli olur mu diye sorduğumda yok canım çok erken daha demişti 13 haftalıktım o zaman. 20. Haftada anca belli olur demişti ... Sanırım benim sorduğum doktor sıkıntılı :KK43: 20. Hafta da çok geç anca dedi bi de ...

Nasıl bu kadar erken söyleyebiliyo ki ... Ben cinsiyeti belli olur mu diye sorduğumda yok canım çok erken daha demişti 13 haftalıktım o zaman. 20. Haftada anca belli olur demişti ... Sanırım benim sorduğum doktor sıkıntılı :KK43: 20. Hafta da çok geç anca dedi bi de ...
banada 18 de demişti.

ben de erken olduğunu düşündüğüm için kendimi çok inandırmıyorum fakat doktorum bir hafta arayla erkek olduğunu tespit etti ama bazı doktorlar çok daha garantici yanılma payı olabileceği için söylememeyi tercih edebiliyorlar normalde 16-20 . hafta arası daha doğru bir tespit yapabiliyorlar buarada erkek bebek taspiti kıza göre biraz daha kolay olabiliyormuş bu da da bir seçenek :KK66:

Kızlar sanırım ikinci kez erkek annesi oluyorum. Çocukluğumdan beri kız çocuk hayali kuruyordum :KK43: Bu benim için epey hayal kırıklığı oldu, kendimi çifte erkek annesi olarak hiç düşünmemiştim. Kız çocuğu bambaşkadır, her eve bir kız lazım tabi onun da hayırlısı lazım. Üzüldüm ne yalan söyleyeyim, elimde değil. Hayırlısı buymuş diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum :KK43:

Canim benim uzuldum derken anlayamadim ben.Bebeginin saglikli olupta erkek olmasinami uzuldun.Benimde bir oglum var banada erkege benziyor dedi dr.inan sukur etmekten baska hic birsey gelmedi aklima.Tup bebek bolumune gir istersen senin uzuldugun erkek bebek icin insanlar ne paralar dokuyorlar bir oku istersen cnm

Canim benim uzuldum derken anlayamadim ben.Bebeginin saglikli olupta erkek olmasinami uzuldun.Benimde bir oglum var banada erkege benziyor dedi dr.inan sukur etmekten baska hic birsey gelmedi aklima.Tup bebek bolumune gir istersen senin uzuldugun erkek bebek icin insanlar ne paralar dokuyorlar bir oku istersen cnm
bebeğim iyidir inş diyom. cinsiyetini sorana sağlıklı olsun diyorum. çünkü benim gözlerim rahatsız doğuştan.. biyeri hasta olmasında.

Size bir sorum olacak biraz keyfim kaçtı. Sol troid 2 nodül var doktor ilaç verdi biyopsi yapamayız doğumdan sonra dedi..:KK43::KK43:

Canım benim herkesin birbirini anlamasını beklemek sanırım mantıksız. Benim gibi çocukluğundan beri kız çocuk hayali kurmadıysan hele empati yapmak senin için daha zor. Tüp bebek vs hayatta şükredecek çok şey var o ayrı mesele, benim kız çocuk özlemimi dile getirmem ayrı mesele. Üzgünsen üzgünsündür.

ben şuan 14+2 deyim fakat ikili test için gittiğim 11+5 de doktor erkek dedi bir hafta sonra tekrar kontrol için gittiğimde yine erkek diye teyit etti ama ben hala cinsiyet tahmini için erken olduğunu düşünüyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi dünyanın en heyecanlı şeyi tadını çıkarmak lazım :KK66:)
Hayirlisi olsun saglikla kucagina al :anneadayı:

hamişçeler güzel sağlikli günler olsun hepimize, günaydınlar, dün bebeğimin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendim :KK200::nazar:ihtimal filan demedi pipisi :) burda dedi. yine de yanılır da kız çıkarsa hiç üzülmem. nasip. kıyafetlerinin bir kismi mavi, sarı olur çok çok

Hayırlı cumalar..Ben de nasipse nisan annelerinden olacağım..15 nisan tahmini doğum vakti..Dün kontrolümüz vardı.Cinsiyetini sordum,büyük ihtimalle fıstık geliyor dedi,çok memnun oldum.ikili test yaptırmayacağım,bunun için 1 hafta sürem varmış,ultrasondan bakınca,için ferah olsun,hiç bir sıkıntı yok dedi,umarım öyledir.

Hayirli cumalar herkese.
Sabah bulantimla beraber kahvaltimizi yaptik:))Biz artik cok alistikta birbirimize)
Bencede bu sene erkek senesi cogunluk erkek saglikla gelsinlerde erkek kiz farketmez.Benim oglumda erkek kardes istersi simdi anne kizda olsa erkekte fark etmez gelsinde evimize demeye basladi akilli kyzum benim ya.

X