- 31 Ağustos 2015
- 147
- 91
- 13
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.761
ohh mayıs anneleri çoğalmış ne güzel.. hayırlısıyla inş. hepimiz kucagımıza alırız inş. bebişlerimizi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım başlayalım nasıl yapılcak bir tam olarak anlatır mısın ? Her cuma bir yasin mi okunacak?R rojin2 dygctn04 @Cilekkokusu12345 @semisotu kromozom99 @paintress kızlar yasin okumak için sanırım simdilik bu kadarız ne dersiniz bu cumadan baslayalım mı ? sayı cogalırsa bir tablo ya da cuma zayıflama yarısmalarındaki gibi bir liste cıkarırız herkes okudukca artı koyar. her hafta da birimiz duasını yapar ?
evet yani hafta bir yasin. cuma vaktine kadar ya da saat belirleriz cuma sabah 11 e kadar gibi. O saate kadar okuyup sonra her hafta içimizden birisi duasını yapacak. Böylece doguma kadar okumus olacagız inşallahOlur canım başlayalım nasıl yapılcak bir tam olarak anlatır mısın ? Her cuma bir yasin mi okunacak?
Ona bende sinir oluyorum ayakta kalsa ölecek sanki.. boş yer varsa otur tabi ama tepesinde hamileler dikilmiş o da oturuyor hemde 1 değil 2 değil...Ya bıde hastanede Eşleriyle gelen erkekler var tamam tabi ki geleceksin ama bir sürü kocaman Karnı çıkmış artık hamile kadın ayakta birde oturuverıyorlar eşlerinin yanına cogu hamile ayakta
dagatesi beni atlamışsın okurum bende
R rojin2 dygctn04 @Cilekkokusu12345 @semisotu kromozom99 @paintress kızlar yasin okumak için sanırım simdilik bu kadarız ne dersiniz bu cumadan baslayalım mı ? sayı cogalırsa bir tablo ya da cuma zayıflama yarısmalarındaki gibi bir liste cıkarırız herkes okudukca artı koyar. her hafta da birimiz duasını yapar ?
nisan annelerindenden gördüm ben de :) beni de alın dedim ama listeleri doluymus. ben de biz kendimiz yapalım dedim devam ettiririz insallahtamam canım başlayalım. çok güzel olur..çok iyi düşündün bunu
Şimdi doktora gidiyorum 4 haftalik olduk alttan muayene ister galiba ama ben cok korkuyorum. Birde kanima bakacak tabii
Evet suan cok kucuk zaten doktorlar hep baska bisey olabilir diye dusundukleri için gormek istiyorlar beni sıkıştıracak galibakorkma canım her doktor alttan muayene etmiyor. bazen karından gözüküyor ya da gözükmesi için bekliyorlar. bence doktoruna alttan muayene istemediğini biraz beklemek istediğini de söyleyebilirsin. Kanda bhcg deger 5000lerde olunca ultrasonla rahat gözüküyor
Bende katılırımmR rojin2 dygctn04 @Cilekkokusu12345 @semisotu kromozom99 @paintress kızlar yasin okumak için sanırım simdilik bu kadarız ne dersiniz bu cumadan baslayalım mı ? sayı cogalırsa bir tablo ya da cuma zayıflama yarısmalarındaki gibi bir liste cıkarırız herkes okudukca artı koyar. her hafta da birimiz duasını yapar ?
Düzeltme yapıyorum ben cuma günü cuma saatine kadar okunacak algıladım nedense. Okurum bendeevet yani hafta bir yasin. cuma vaktine kadar ya da saat belirleriz cuma sabah 11 e kadar gibi. O saate kadar okuyup sonra her hafta içimizden birisi duasını yapacak. Böylece doguma kadar okumus olacagız inşallah
Gozun aydin canimSlm kızlar sonunda ultrasona girebildim bende önce kese görünmedi su iç iyice sıkış bide öyle bakalım dedi yada alttan muayene edeyim hangisini istersin dedi dr tabi ben sıkışıpta geleyim dedim öğleden sonra tekrar gittim bu sefer hem kese hem de bebek göründü kalp atışıda var dedi 6 hafta 1 günlükmüş bayramdan sonra yine gideceğim
amin inşallah yüzümüz güler bu kez. benimde gelsin inşallah kalp atışlarını duyduğum günler korkmamak elde değil ama biraz olsun içim rahatlar o zaman.KORKMA CANM BENde boş kese yaşadım ve büyük korkular duydum taa ki 6+4 te doktora gidene kadar bu sefer her şey yolundadır inş sağlıklı alırız kucaklarımıza ..
Sağol cnmGozun aydin canim