- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.781
Her hafta cuma gunune kadar 1 yasin. O halde seni de ekliyorum listeyedagatesi canim bende okuyum insallah kac tane
Maşallah gözün aydınn. Ben de bayram sonrası gideceğim. İnşallah bebeği görürüm direk.Slm kızlar sonunda ultrasona girebildim bendeönce kese görünmedi su iç iyice sıkış bide öyle bakalım dedi yada alttan muayene edeyim hangisini istersin dedi dr tabi ben sıkışıpta geleyim dedim öğleden sonra tekrar gittim bu sefer hem kese hem de bebek göründü kalp atışıda var dedi 6 hafta 1 günlükmüş bayramdan sonra yine gideceğim
Amin canim benim insallah gorursun direk dün bana bi şey soylemeyince ben çok üzüldüm ama erkenden gidiyoruz sıkıntı stres yapıyoruzMaşallah gözün aydınn. Ben de bayram sonrası gideceğim. İnşallah bebeği görürüm direk.
Ben varım aramızda bir gün var. Benle bdtdaş yok ama sanırım.Kizlar en kucuk bizmiyiz arnizda bizden kucuk var mi yada bizinle ayni olan
Aynen ben de kanama vs. olmadığı müddetçe(İnşallah olmaz öyle şeyler) bayramdan sonra gitme kararımı bozmayacağım.Amin canim benim insallah gorursun direk dün bana bi şey soylemeyince ben çok üzüldüm ama erkenden gidiyoruz sıkıntı stres yapıyoruz
ben varım ama 5 saat.. bu arada uyuyayım dedim telefonlar susmadı yaaKızlar doktora gittim yeniden tahlil sonucumu almaya adam bugün çok iyiydi... İlgilendi ve kese yeni oluşmuş dedi çok şukur bu arada bayrama yolculuk yapıcak var mi aranızda
Doktora sordun mu kuzum yolculuğu peki ??bende sinir oluyorum zaten insan halsiz oluyo az uyuyum diyosun yok uyutmuyolarben varım ama 5 saat.. bu arada uyuyayım dedim telefonlar susmadı yaanasıl güzel uykum vardı kaçtı
Canim ayaklarını sıcak tut olabildiğince bana iyi geldi...bayanlar benim çok fazla gaz problemim var. sizlerde durum nedir? çaresi nedir. var mı rahatlatacak birşeyler...
bayanlar benim çok fazla gaz problemim var. sizlerde durum nedir? çaresi nedir. var mı rahatlatacak birşeyler...
Aynen canim guzel olur insallahHer hafta cuma gunune kadar 1 yasin. O halde seni de ekliyorum listeye
Seninle günlerimiz aynı canım senin adına çok sevindim kendim için de bir umut oldu kalp atışı içinSlm kızlar sonunda ultrasona girebildim bendeönce kese görünmedi su iç iyice sıkış bide öyle bakalım dedi yada alttan muayene edeyim hangisini istersin dedi dr tabi ben sıkışıpta geleyim dedim öğleden sonra tekrar gittim bu sefer hem kese hem de bebek göründü kalp atışıda var dedi 6 hafta 1 günlükmüş bayramdan sonra yine gideceğim
unuttum sormayı ya aslında dinlene dinlene gideriz diye düşünüyorum bi de denize gidicezDoktora sordun mu kuzum yolculuğu peki ??bende sinir oluyorum zaten insan halsiz oluyo az uyuyum diyosun yok uyutmuyolar
Ben sordum bugün doktora olmaz dedi ilkten sonra kendi arabamizla gidicez dedim 3 4 saatlik yol dedim tamam o zaman dedi adam galiba israrima dayanamadi... çanakkale ye gidicez kuzum bende öyle dusunuyorum dinlene dinlene insallah bi problem olmaz yaunuttum sormayı ya aslında dinlene dinlene gideriz diye düşünüyorum bi de denize gidicezinş sıkıntısız gider geliriz hepimiz sizin yolculuk nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?