2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

İnşallah canım bazıları duyarlı oluyor ama bazılarınında umrunda olmuyor

ayy hamileyim de yer iste gençlerden nolacak

Zaten elimden geldiğince kilolu gebe kaldığım için karnımı çıkartıyorum duyarlı olanlar yer veriyor ama bazılarıda umursamıyor bile geçen yer vermediler avcılarda indim ve memura hamileyim ve ayakta geldim buraya kadar rica etsem boş bir metrobüse bindirebilir misiniz dedim ne dese beğenirsiniz hiç hamileye benzemiyorsunuz şok oldum yalan mı söyleyeceğim dedim sonra buyrun dedi ve bindim şaka gibi insanları anlamak çok zor bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu dönemleri

onu diyen erkekdir muhtemelenmaalesef anlayışsız insan çok. canım ya elinden geldiğince yer istemeye bak artık vermeyen utansın bugün sağlık ocagında bir saat bunaldım insanlar sıkıştırıyor ordan burdan nefes alamıyorum uzaklaşıyorum dibimde bitiyolar sanki çekiyorum yaa off o gerginlikle kırık sandalyeye oturmam m bi de çok gıcık oldum düşüyodum az daha sarsıldım..

Ya bıde hastanede Eşleriyle gelen erkekler var tamam tabi ki geleceksin ama bir sürü kocaman Karnı çıkmış artık hamile kadın ayakta birde oturuverıyorlar eşlerinin yanına cogu hamile ayakta

Tabii ki erkek yani katıksız öküzcük çok eğitilmemiz lazım çokkk hamileyim deyince göbek arıyorlar :)

Ya bıde hastanede Eşleriyle gelen erkekler var tamam tabi ki geleceksin ama bir sürü kocaman Karnı çıkmış artık hamile kadın ayakta birde oturuverıyorlar eşlerinin yanına cogu hamile ayakta
düşüncesiz hödükler işte .. azcık efendi olup hamileye yer verin yani nolacak

Bu pazartesi mi gittin canım eğer öyleyse bir hafta geri olabilir dediğin gibi.. Ama sorun etme sağlıklı olsun bir hafta geri olsun..

Günaydın kızlar. Ben çookk uykum olmasına rağmen uyuyamadım. Şimdi de öyle uykum varki. İşe gitmek işkence
Yaa evet kesinlikle iskence geliyor artik sanki karnim burnumda da agirlasmisim gibi
Evet ebnde sakaryadayim adatipa gidiyorum remzi eren e cok memnunum doktorumdan tavsiye edebilirim cnm

dün öğrendim hamile olduğumu beta-hcg değerim 794 çıktı iyi bi değer mi sizce. üç ay önce boş gebelik yaşadım malesef o yüzden çok korkuyorum inşallah bu kez herşey yolunda gider Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. sat 16 ağustos

Kizlar acil bir sorum olacak arkasim 13 haftalik hamile ve devit 3 kullaniyor cok aşırı uyku uyuyor hatta bugun kahvaltiya gelecektim bu saat oldu yeni uyandi acaba neden olabilir fikri olan varmi

Ooo senin baya iyi değerin. Masallah. Benim dünkü tahlılımde 32 çıktı. Benım gec dollenme. Ama cuma öğrendim hamile olduğunmu.

KORKMA CANM BENde boş kese yaşadım ve büyük korkular duydum taa ki 6+4 te doktora gidene kadar bu sefer her şey yolundadır inş sağlıklı alırız kucaklarımıza ..

R rojin2 dygctn04 Cilekkokusu12345 semisotu kromozom99 paintress kızlar yasin okumak için sanırım simdilik bu kadarız ne dersiniz bu cumadan baslayalım mı ? sayı cogalırsa bir tablo ya da cuma zayıflama yarısmalarındaki gibi bir liste cıkarırız herkes okudukca artı koyar. her hafta da birimiz duasını yapar

eryesil de varmıs onu atlamısım. baska atladıgım varsa beni etiketleyebilir mi arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…