- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.741
Bigün benim başıma gelmişti. Oğluma hamileydim. Otobüs tıklım tıklım. Bende eşimde asla yer istemeyiz. Ayakta duran bir adam bir bağırdı. Bayan hamile bukadar mı insanlığını yitirdiniz. Yer versenize diye. Ben bile şok olmuştum. Hiç unutmam. İnşallah iyi birileri çıkar yer verir.
ayy hamileyim de yer iste gençlerden nolacak
onu diyen erkekdir muhtemelenZaten elimden geldiğince kilolu gebe kaldığım için karnımı çıkartıyorum duyarlı olanlar yer veriyor ama bazılarıda umursamıyor bile geçen yer vermediler avcılarda indim ve memura hamileyim ve ayakta geldim buraya kadar rica etsem boş bir metrobüse bindirebilir misiniz dedim ne dese beğenirsiniz hiç hamileye benzemiyorsunuz şok oldum yalan mı söyleyeceğim dedim sonra buyrun dedi ve bindim şaka gibi insanları anlamak çok zor bakalım inşallah hayırlısıyla atlatırız bu dönemleri
onu diyen erkekdir muhtemelenmaalesef anlayışsız insan çok. canım ya elinden geldiğince yer istemeye bak artık vermeyen utansın bugün sağlık ocagında bir saat bunaldım insanlar sıkıştırıyor ordan burdan nefes alamıyorum uzaklaşıyorum dibimde bitiyolar sanki çekiyorum yaa off o gerginlikle kırık sandalyeye oturmam m bi de çok gıcık oldum düşüyodum az daha sarsıldım..
annesinin karnında da şimdi ki gibi öküz haliyleymiş demekTabii ki erkek yani katıksız öküzcük çok eğitilmemiz lazım çokkk hamileyim deyince göbek arıyorlar :)
düşüncesiz hödükler işte .. azcık efendi olup hamileye yer verin yani nolacakYa bıde hastanede Eşleriyle gelen erkekler var tamam tabi ki geleceksin ama bir sürü kocaman Karnı çıkmış artık hamile kadın ayakta birde oturuverıyorlar eşlerinin yanına cogu hamile ayakta
Bu pazartesi mi gittin canım eğer öyleyse bir hafta geri olabilir dediğin gibi.. Ama sorun etme sağlıklı olsun bir hafta geri olsun..pazartesi günü görünür gibi dedi minik birsey var ama istersen vajinal bakalım dedi istersen takip edip cuma tekrar bakalım dedi ben de cuma tekrar bakalım dedim.. birde benim yumurtlamam bir hafta geç normalden o yüzden bir hafta küçük diye düşünüyorum
Yaa evet kesinlikle iskence geliyor artik sanki karnim burnumda da agirlasmisim gibiGünaydın kızlar. Ben çookk uykum olmasına rağmen uyuyamadım. Şimdi de öyle uykum varki. İşe gitmek işkence
Evet ebnde sakaryadayim adatipa gidiyorum remzi eren e cok memnunum doktorumdan tavsiye edebilirim cnmSakarya merkezde oturuyorum.. Bilge hastanesinde Sevgi hanıma gittim iki kere ama hiç memnun kalmadım. Devlet hastanesinde Tuba DÜZCAN var ona randevu almaya çalışıyorum bir haftadır çok meth ettiler..
Siz de mi Sakaryadansınız?
Bir satdaşım daha gelmiş. Hoşgeldin. Sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinmerhaba hanımlar kısmetse ben de mayıs annesi olacağım.
Ooo senin baya iyi değerin. Masallah. Benim dünkü tahlılımde 32 çıktı. Benım gec dollenme. Ama cuma öğrendim hamile olduğunmu.dün öğrendim hamile olduğumu beta-hcg değerim 794 çıktı iyi bi değer mi sizce. üç ay önce boş gebelik yaşadım malesef o yüzden çok korkuyorum inşallah bu kez herşey yolunda gider Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. sat 16 ağustos
KORKMA CANM BENde boş kese yaşadım ve büyük korkular duydum taa ki 6+4 te doktora gidene kadar bu sefer her şey yolundadır inş sağlıklı alırız kucaklarımıza ..dün öğrendim hamile olduğumu beta-hcg değerim 794 çıktı iyi bi değer mi sizce. üç ay önce boş gebelik yaşadım malesef o yüzden çok korkuyorum inşallah bu kez herşey yolunda gider Allah hepimize sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. sat 16 ağustos
Bu pazartesi mi gittin canım eğer öyleyse bir hafta geri olabilir dediğin gibi.. Ama sorun etme sağlıklı olsun bir hafta geri olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?