2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayyy ikiz mi maaşallah
Ilk gebelikmiydi canim seninde ne guzel degisik bir seydir ya

Masumiyet tatlım şimdiden çok teşekkür ederim. Denizkiziii YAŞ 28 boy 185 kilo 79 sat 10.08.2015 bdt 16. 05.2016 yer Tekirdağ ikinci çocuk Birgül Güngör avcı çalışıyorum öğretmenim yarışmacı Arkadaşlara başarılar dilerim

Çok tebrik ederim, ne güzel bir çift kalp içinde pır pır. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

İyi Akşamlar arkadaşlar. Bana inanılnaz ateş basıyor çok bunalıyorum. Özellikle omuzlarıma kollarıma oluyor. Çok daralıyorum. Dolaşıyorum duş alıyorum ama garibim. Var mı böyle şeyler yaşayan aranızda...

Been ben varım. Kımıldamadam bile soğuk ter döküyorum. Ateş basıyor banada. Hadi evde neysede işte terlemek çok kötü oluyor. Bir bayılmazsam iyi.

kızlar 6haftalık olmama ragmen karnım 3-4 aylık gibi sizdende böyle olan varmı

Geçmiş olsun kardeş.Hayırlı olsun ayrıca :)inş sağlıcakla kucağına alırsın ikisinide:))

Ben çoğu zaman terlemiyorum. Bunaltı gibi. Sanki nefes slmak zorlaşıyor gibi. İlkinde hiç böyle değildi yada üstünden çok geçti hatırlamıyorum.
Been ben varım. Kımıldamadam bile soğuk ter döküyorum. Ateş basıyor banada. Hadi evde neysede işte terlemek çok kötü oluyor. Bir bayılmazsam iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…