- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.621
Ayy canim cok guzell cok sevindim benimde içime ikiz doguyor ama hayırlısı olur insallah cok sevindim senin adina canimkızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
Evet bi ilk zamanlar birde son zamanlar zor olurmus canımHaber verin kızlar bu dönemler sanırım en en Heyecanlı en gergin ve de en zor Dönemleri sanırım hamileliğin
Evet ilk 3 ay çok çok dikkatli olmak lazım kızlar ama calisinca bazen stresten sıkıntıdan karnıma ağrı giriyor korkuyorum yahuEvet bi ilk zamanlar birde son zamanlar zor olurmus canım
Senindemi bendede ayni sey var stresden yorgunlukdan benimde kasiklarim ağrıyorEvet ilk 3 ay çok çok dikkatli olmak lazım kızlar ama calisinca bazen stresten sıkıntıdan karnıma ağrı giriyor korkuyorum yahu
Evet özellikle yogun zamanlarda batiyo resmen sonra tuvalete filan gidiyorum kontrol ediyorum korkudan ya kanamam varsa diyeSenindemi bendede ayni sey var stresden yorgunlukdan benimde kasiklarim ağrıyor
Aaa bozma canim moralini hemen bu atlarilir insallah bak bebeginin kalp atislarini dinlemissin kendini stresden uzak tut yeter
Canım hayırlı olsun senin sat kac
Yok olmaz canim insallah normalmis asil olmazsa kötü kendisini belli ediyor bebisler şükürEvet özellikle yogun zamanlarda batiyo resmen sonra tuvalete filan gidiyorum kontrol ediyorum korkudan ya kanamam varsa diye
Çok şükür inşallah olmaz cnm da işte o durumlarda insan söyle uzanıp dinlenesi geliyo ama yokYok olmaz canim insallah normalmis asil olmazsa kötü kendisini belli ediyor bebisler şükür
canım alttan mı baktı doktorun? Dinlen canım fazla takma kafana ayaklarının altınayastık koy uzanırkenMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittik bizim ufakligin kalp atışını gördük ufacık minicik doktorumuz folic asit ve decavit verdi bi de iki tane igne yazdi hafif düşük tehlikesi gordu progestan verecekti ama gerek görmedi yerine igne yazdi ama bu durum canımı sıktı daha önce yaşamadım böyle bi durum moralim bozuk
Canım pekı bundan once ne zaman gitmiştin en son doktora kese boyun kactıBen zaten herseyi kafaya takan bi tip olarak nasıl stresten uzak dururum bilmem aslında kasik agrim da yok kanama zaten yok neden böyle dedi bilmiyorum neyse iğneleri yapalım da gerisi Allah kerim
Sat 31 temmuz canim
Calisiyorsan zor oluryor canim yaa helede isin ayakdaysaÇok şükür inşallah olmaz cnm da işte o durumlarda insan söyle uzanıp dinlenesi geliyo ama yok
Yok sabahtan aksama oturuyorum aksine :)Calisiyorsan zor oluryor canim yaa helede isin ayakdaysa
Desene benim gibisinYok sabahtan aksama oturuyorum aksine :)
kızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
Kızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim.. Ara ara kahverengi akıntılarım oluyor, doktora gittigim zaman söyledim olabilir normal dedi, ama internette okuduğumda genelde progestan falan verilmiş lekelemesi olanlara. Sizde oluyor mu böyle bir akıntı? Doktorunuza danıştınız mı?[/QUOT
gecmis olsun. benim ilk gebeligimde lekelenmem olmustu progeatan vajinal fitil kullandim. suan da ciddi kanama oldu cuma gunu hem ignesini hem hapini verdiler progestanin igne haftalik hap sabah aksam... bence bir doktora daha danisin ve muhakkak kullanin...
Kızlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz.
gecmis o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?