2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy canim cok guzell cok sevindim benimde içime ikiz doguyor ama hayırlısı olur insallah cok sevindim senin adina canim

Aaa bozma canim moralini hemen bu atlarilir insallah bak bebeginin kalp atislarini dinlemissin kendini stresden uzak tut yeter

Ben zaten herseyi kafaya takan bi tip olarak nasıl stresten uzak dururum bilmem aslında kasik agrim da yok kanama zaten yok neden böyle dedi bilmiyorum neyse iğneleri yapalım da gerisi Allah kerim

Canım hayırlı olsun senin sat kac

Sat 31 temmuz canim

canım alttan mı baktı doktorun? Dinlen canım fazla takma kafana ayaklarının altınayastık koy uzanırken

Ben zaten herseyi kafaya takan bi tip olarak nasıl stresten uzak dururum bilmem aslında kasik agrim da yok kanama zaten yok neden böyle dedi bilmiyorum neyse iğneleri yapalım da gerisi Allah kerim

Sat 31 temmuz canim
Canım pekı bundan once ne zaman gitmiştin en son doktora kese boyun kactı

merhaba oncelikle gecmis olsun bebeklerinizi sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah.. bende kan degerlerimden dolayi cogul gebelikten supheleniyorum ama ortada henuz 2. bir kese yok :) yarin doktora gidecegim insallah hersey yolundadir...

Kızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim.. Ara ara kahverengi akıntılarım oluyor, doktora gittigim zaman söyledim olabilir normal dedi, ama internette okuduğumda genelde progestan falan verilmiş lekelemesi olanlara. Sizde oluyor mu böyle bir akıntı? Doktorunuza danıştınız mı?

gecmis o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…