• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ben sanki erken sevindim ya nette bazı yazılarda okudumda benım bata 4 gun kala 10.49 cıktı bidaha bat gunu cuma Yaparım dedım ama içim içimi yiyo ya :KK61:

Kızlar aile hekimliğine gebeliğini bildirenler var mı? Ne tahlilleri yapılıyor? Nasıl bir yöntem izleniyor?
Bende bildirdim bugün.. Doktor yoktu hemşireyle görüştüm tansiyon kilo ölçtü tahlillerimide almıştım gösterdim artı birşey istemedi not aldı sadece.. Birde 20. Haftamda tetanoz aşısı için çağırdı.. Son olarak kalp atışını duyunca ara dedi:KK52:

Kızlar ben şimdiden bebeğim için defter tutmaya basladim... İleride okuması için erken biliyorum ama ilkin heyecanına verin ...bence çok güzel size de öneririm
Bende hergün kücük kücük yazilar yaxiyorum telefonumun takvim kismina☺️ Güzel bi deftere gecirecegim:)

Bende aile hekimime söyledim hemsirem her şeyi not etti ve 20. Haftada gel aşı için dedi. Yarın ac karina tahlil vereceğim orda. Özelde pahalı diye doktorum ordan yap dedi:KK8:

Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeyede bilir bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten :KK34::KK34::KK34:
yanı hıc ugrasma ılgıleneceklerı yok hıc bende hecen hafta gıtmıstım sadece kanda betahgc bakmıs ınsan bı rutun kan degerlerıme bakar bırde ben romotogod atrıd hastasıyım baksa destek ılaclara ıhtıyacım olabılır ona bıle yazmadı hıc ılgılenmedı prsenbe özelden randevu aldım bakalım ıns o ıyı cıkar

Beni de bugun saglık ocağından hemsıre aradı hastane bıldırmıs ben tam bebegı kalbini görmeden gelmek ıstemıyorm sonucta erken gıtmek saçma kadın tamam dedı

Canlar bi şey sorucam keseyi görenlere doktora ilk gittiğinizde hormona bakmaktan başka test istedi mi ??? Ve bu testlerin zamanı varmı ??

Hanimlar hic iyi degilim. Bir komsumuzu k8ramadigim icin onunla bayram alisverisine ciktik. Ama cok sancim var hic halim kalmadi cok yoruldum 2 saattde ya :(

hanımlar bişi soracağım ben sürekli araba kullanıyorum. sabah ve akşam gidiş dönüş işe kesin. onun dışında da gün içinde şirket arabası 6 7 kere cıktıgım oluyor. acaba zararı olabilirmi bebeğime bu konuda bişi duyan bilen varmı ?

Canlar bi şey sorucam keseyi görenlere doktora ilk gittiğinizde hormona bakmaktan başka test istedi mi ??? Ve bu testlerin zamanı varmı ??
Keseyi gordugum gun benden tahliller istedi. Tam kan sayimi idrar tahlili toksikoloji diye bi test tiroidle ilgili bi test bikac tahlil daha vardi ama tam hatirlayamadim. Zamani var demedi firsat bulunca baktir ama gecikme demisti

Back