- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
Ben de cok degıstrdın hastanedıkı bütün kadın dogumcuları demedım neredeyse degıstr canım bence ultrasonda bakmadan olur mu ya beta hcgn kac cıktıBen daha ultrasona bile girmedim doktor 2 hafta sonra gel ddi bu çarşamba gitcem artık sizi kalp atışına bile cagirmislar degistircem ben bu doktoru ya iyice koydum kafaya zaten doğru düzgün ilgilenmiyo bile aynı anda 3 hasta bakılır mi benimki bakiyo işte
dr kendı yaptı ılk kan sonucum dr pek hosuma gıtmedı haftaya baska dr gıdıcem sanırımBilmiyorum ki tekrar baktirmadim canim doktorda bakmadi. Sen kendin mi yaptirdim doktor mi yaptirdi
evet orda öyle diyo ama aslında 6+5 son sat 22 temmuz mesala 8inde yani bu salı gittim 6+1 yazıyoduSenın sat kkac canım yukarda 8 hafta yazıyor ya ondan demıştr doktr bos gebelık. Olup olmadıgı 8. Haftaya kadar anlaşılır artık hala bebek gorunmedı yukarıdaki tarihin mı yanlıs
Devlet ilgilenmiyor ya en iyisi ozel canim valla. Benimde kendi bakmıştı gecen haftadr kendı yaptı ılk kan sonucum dr pek hosuma gıtmedı haftaya baska dr gıdıcem sanırım
Anladım canım gec gören cok okumuştum burda bekle benceevet orda öyle diyo ama aslında 6+5 son sat 22 temmuz mesala 8inde yani bu salı gittim 6+1 yazıyodu
3 hafta önce 361 cikmistiBen de cok degıstrdın hastanedıkı bütün kadın dogumcuları demedım neredeyse degıstr canım bence ultrasonda bakmadan olur mu ya beta hcgn kac cıktı
Ben izmirdeyim devlete gidiyorum Buca kadin doğuma ama hiç memnun kalmadim hemen özele gitmek istemiyorum doğuma bi kaç ay kala gitmeyi dusunuyorum Eşrefpaşa hastanesinde ercan beye gitcem cok iyi olduğunu duydum bi arkadaştan daha önce özelde calisiyormuskızlar ızırde olan varmı aranızda hangı dr hangı hastaneye gıdıyorsunuz özelmı yoksa devletmı tercıh edıyosunuz
Sonra bır daha hıc gıtmedım mı canım anlamadım bana dıs gebelık falan olursa dıye 2 gunde bır kan testı yaptı doktr ne kadar yükselecek dıye yuksrldıgını görünce bıraktık 3 4 gun sonra gıttım kese oluşmuş kesenın görüntüsü verdi 2 hafta sonraya çağırdıİm
3 hafta önce 361 cikmisti
2 gün önce keseyi gördük Arefe günü de kalp atışını duyacagiz inşallah. .siz gördünüz muMerhaba doğum tarihlerimiz aynı gün siz ultrasonla muayene oldunuz mu gorebildiniz mi bebeginizi
Malesef öyle bi doktora gitmisim ki ultrasonla bakmayı bırak ilgilenmedi bile doğru düzgün daha önümüzdeki çarşamba ultrasona gel ddi2 gün önce keseyi gördük Arefe günü de kalp atışını duyacagiz inşallah. .siz gördünüz mu
Bana kimse hoş geldin dememiş ama
Önce 35 çıkmıştı sonra tekrar kan testi yaptırdım 361 çıktı ama testleri sağlık ocağında yapmıştım hastaneye gittim test sonuclarimla beraber guatr ve demir eksikliği de çıkmıştı bende dediği cümle şu demir eksikliğin önemli değil o kadarı bende de var folik asit veriyor vitamin vitamin bisey değil ddi eliyle gecistirir gbi işaret yaptı 2 hafta sonra ultrasona gel ddiSonra bır daha hıc gıtmedım mı canım anlamadım bana dıs gebelık falan olursa dıye 2 gunde bır kan testı yaptı doktr ne kadar yükselecek dıye yuksrldıgını görünce bıraktık 3 4 gun sonra gıttım kese oluşmuş kesenın görüntüsü verdi 2 hafta sonraya çağırdı
Çok teşekkür ederim hepimizinki hayırlı olsunHoşgeldin canımmhayırlısı olsun
Asıl dahiliye Dr çağırdı tekrar kan alacak önce degerimle karşılaştıracak verdiği ilaç ise yarıyor mu diye gitmisken bide ultrasona girerim artık yoksa hayatta gitmezdim orayaBence sen carsamba ona gıtme bıle bu arada Balıkesir'den olan varsa tavsiye beklerim ben devlete gıdıyrm ama özele gıtmeyı dusunuyrm
Aaaa cok saçma ya onların. Bızım heyecanımıza ortak olması lazım o bölümü. Okumuslar ama maalesef devletın cogu boyle burda da devlette 8 tane var ama 1 ı düzgün ıste düşünÖnce 35 çıkmıştı sonra tekrar kan testi yaptırdım 361 çıktı ama testleri sağlık ocağında yapmıştım hastaneye gittim test sonuclarimla beraber guatr ve demir eksikliği de çıkmıştı bende dediği cümle şu demir eksikliğin önemli değil o kadarı bende de var folik asit veriyor vitamin vitamin bisey değil ddi eliyle gecistirir gbi işaret yaptı 2 hafta sonra ultrasona gel ddi
Bi arkadaştan başka bi Dr ismi aldım bide ona gidicem bakalım o da istediğim gbi çıkmazsa özele giderim artık doğuma yakın gitmeyi düşünüyordum ama mecbur ediyorlar insanıAaaa cok saçma ya onların. Bızım heyecanımıza ortak olması lazım o bölümü. Okumuslar ama maalesef devletın cogu boyle burda da devlette 8 tane var ama 1 ı düzgün ıste düşün
bende dun dokuz eylule gıttım polıkılınıge fazla acıklayı olmadı 5 dakıka bıle surmedı konusmamız oradakı hocalardan alıcam randevu sanırım onlar daha ıyı ılgılenırBen izmirdeyim devlete gidiyorum Buca kadin doğuma ama hiç memnun kalmadim hemen özele gitmek istemiyorum doğuma bi kaç ay kala gitmeyi dusunuyorum Eşrefpaşa hastanesinde ercan beye gitcem cok iyi olduğunu duydum bi arkadaştan daha önce özelde calisiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?