2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar 5 + 3 hamileyim bira önce ufaktan sagıbsolu toparladım banyoyu falan temizledim buğün biraz yoruldum sanki şimdi kasıklarım agrıyomince ince yattım hemen ama tedirgin oldum allah herkesin yawrusunu kucagında. Göstersin inşallah 3 düşük yaşamış biri olarak ister istemez rüzgardan nem kapar oluyo insan sizin agrılarınızın şiddeti nasıl acaba

benim sat 7 ağustosdu 9 eylülde kan testinde 1000 çıktı hcg değerim belki sen hemen adet sonrasında kalmışşsındır.
Benimde adet tarihim 5 ağustos benim değerim de 3 gün önce 1951 çıktı bende anlamadım ama doktorda kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimize hayırlı olsun şimdiden.

bende boş keseyı yaşadım canım allah kolaylık versin benim kürtajla alındı, hakkında hayırlısı şimdide korku var içimde hep
Korkma canım bunu iki kere yaşama ihtimalin yok gibi bişeymiş. Genelde bunu yaşayanlar bir dahaki sefere sağlıkla doğururmuş. Bide kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyolar ddoğru mu?

kızlar bu arada yolk sac nedir?

Yolc sac kesenin içinde oluşan bir yuvarlak kese, bebek görünmeden hemen önce görünüyor.eğer yolc sac göründüyse genelde bebek de sorunsuz görünüyor. Tam olarak ne işe yaradığı bilinmiyor.

Korkma canım bunu iki kere yaşama ihtimalin yok gibi bişeymiş. Genelde bunu yaşayanlar bir dahaki sefere sağlıkla doğururmuş. Bide kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyolar ddoğru mu?

Evet canım kürtajdan sonra çok çabuk hamile kalınıyor. Hatta ben düşüklerimden sonra bile çok çabuk hamile kaldım. Ayrıca eğer yumurtlama tarihlerin net değilse eczaneden alabileceğin yumurtlama takip testlerini kullanmanı öneririm. Predictor markanınkini kullanmıştım ilk denememde hamile kalmıştım.
Çok geçmiş olsun, yaşanan süreç zor ama allah daha büyük acılardan esirgesin. 37 haftalık bebeği karnında ölenler var. Onların yanında bizimkisi hiç bişey değil. Benim boş gebeliğim tekrarladı ama binde bir olan bir şey benim başıma gelmiş, inşallah sizlerindeki bir sonrasında tekrarlamaz. İhtimal olarak tekrarlaması çok zor.

canım benimde 5+1 di ayın 9 unda ben 4 haftalıkken keseyi gördüm 5+1 de kontrole gittim kese var fakat bebek vs bişi göremedik bizde ayın 21 ine randevu verdi ozaman görebiliriz dedi belki senin kaç haftalık?

Ay bende çok sık acıkıyorum ya şuanda karnım gurulduyo mesela Şimdiden kilo almasak iyi :))
evet bu gidişle baya kilo alacağız gibi. olsun doğumdan sonra veririz, onlar için değer. ben test yapmadan önce anladım hamile olduğumu bu yüzden çünkü normalde çok iştahlı değilimdir ama aşırı acıkmaya başlamıştım.

Kızlar gunaydın yeni hamileler merhaba yazılanları okudum ilk kese görülür içi boş olarak 2 haftaya da bir sorun yoksa bebek be kalp atışı kese neden boş diyenler olmuş kalp atışını 7. Haftada duyanlar bile var umarım biz erken duyarız bu arada doktorun verdigi kese fotoğrafında da sag tarafta kac mm oldugu yazar bu arada bügünde ben 5+5 im pazartesi gıdıcem tam 6 hafta oluyorum pazartesi bı ihtimal acaba kalp atışı duyulur mu diye cok korkuyorum boş gebelikten

Ben daha ultrasona bile girmedim doktor 2 hafta sonra gel ddi bu çarşamba gitcem artık sizi kalp atışına bile cagirmislar degistircem ben bu doktoru ya iyice koydum kafaya zaten doğru düzgün ilgilenmiyo bile aynı anda 3 hasta bakılır mi benimki bakiyo işte

Günaydın arkadaşlar
Dün kesemizi gördük. Son adet tarihim 7 ağustos
Doktor alttan bakmıyor anladığım kadarıyla karındam bakalım aöa gözükmez dedi ama göründü. Sanırım 4 mm . Doktor gelişimi iyi dedi ama küçük değil mi. 7 tüp kan ve idrar verdim 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim.

inşallah dediğin gibi olur benim kese boş diye direk dr. boş gebelik dedi 1 hafta şans verelim dedi bazı dr. çok soğuk kanlı hiç yatıştırıcı bir şey söylenmiyo.

Canım bende doktora 5+0 ken gitmiştim keseyi görmüştüm. Beta hçg 4+5 de 2767 5+0 da nerdeyse seninle aynıydı. İkiz olabilir demişti doktor. Şu anda tek bebek. Ödüm kopmuştu ikizse diye 2,5 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var çünkü şu anda. Kizimda da beta 4+3 de 1008 di. Şimdi bu da beta yüksek çıkmasına rağmen 5 gün geriden geliyor. Doktor beta yla belli olmaz dedi. Senden ilerde olduğum için hem de burdaki annelere fikir vermek için yazayım dedim. İns sağlıkla kucaginiza alırsınız bebislerinizi. Oopuyorum canlar

Canım madem sana da cevap yazayım benim 5+0 da 3,6 mm di karından. Ufak değil. Kalp atışını da ilk bebeğim hep bir hafta ileride idi 5+6 mucize gibi duymuştum. İkinci üç gun geride geliyordu hep 6+5 de bunda da 5 gün geriden geliyor 6+1 de duydum şükür.hepsinde de karından duydum.Ama kalp atisi için dayanabiliyorsaniz 7+0 a kadar dayanin derim. Ben dayanamadım hic

inşallah dediğin gibi olur benim kese boş diye direk dr. boş gebelik dedi 1 hafta şans verelim dedi bazı dr. çok soğuk kanlı hiç yatıştırıcı bir şey söylenmiyo.
Senın sat kkac canım yukarda 8 hafta yazıyor ya ondan demıştr doktr bos gebelık. Olup olmadıgı 8. Haftaya kadar anlaşılır artık hala bebek gorunmedı yukarıdaki tarihin mı yanlıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…