- 7 Nisan 2014
- 512
- 1.227
- 43
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.061
Yaptırsaydın keşke beta hcg 1500-2000 olduğunda kese görülebiliyo cnm. Ordan anlardık bnm 4+4te görüldü kesemkan testi yaptırmadım eşim yaptırıp aklını karıştırıp bulandırma bekle diyor ama bende 6 gun onceden ogrendıgım ıcın acaba erken oldu da kese ya da kalp duyulmu dıye merak edıyorum. bugun adet olmam lazımdı
Evet karından ilk defa göründü kese ve kalp atışını da duyduk çok şükür inşallah sen de duyarsın hemen
bende aynı şeyi düşünüyorum benimde bayramdan sonraya randevum.. Duyulmadı kalp atışı benden küçükler duymuşkızlar birşey sorucam ben dr gittiğimde 5+4 dü dr keseyi gördük sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi o zaman kalp atışlarınıda dinleriz dedi şimdi bakıyorum sitede kalp atışını duyanlar var acaba benim dr çok geç bir süre mi verdi anlayamadım şu an 7 haftanın içindeyim dr randevusu 9 haftaya denk geliyor bayram öncesi gitsemmi sizce dr a
bende aynı şeyi düşünüyorum benimde bayramdan sonraya randevum.. Duyulmadı kalp atışı benden küçükler duymuş
Bence hamilesin. TeBrik ederimKızlar testim :) ama bekledikten sonra silikleşti biraz bi de idrara sıkışık değildim hatta wc den çıktıktan 10 dk sonra felan yaptım testi belki Ondandır.
Adet günüm yarın. Internetten araştırdığıma göre 3+5 günlük oluyor sanırım. Tabi hamileysem :) yorumlarımızı bekliyorum canlar
ne sormustun cnm. Gözden kaçmıştır.Bana neden cevap verilmiyor
Ultrason cihazıda önemli cnm. Her makinanın kapasitesi aynı değil malesef.benimkinin duyulmasına daha var ama benim minik sizinkinden büyük niye duyulmadı acaba
Benim bir oğlum var bir oğlum daha olacakmış gibi hissediyorum. Sağlıklı olsunlar yeterki. Allah herkesin gönlüne göre versin.selamlar bayanlarr..
bebişlerinizin cinsiyetleri hakkında hissettiğiniz bişey var mı?
Ben kız olsun diye istyorum içimden erkek olacakmış gibi geliyo :))
Canim benimde erkek doguyo içime sağlıklı olsun erkek ki farketmez hep agzimdan oğlum diye çıkıyorselamlar bayanlarr..
Ayy bende sendenim valla ilk 9öncelik saglikli olmasi tabi ama gonlumden gecen bicir bicir bir kiz. Ama erkekmis gibi geliyor banadaselamlar bayanlarr..
Ben de kız kıyafetlerini gördükçe kız olsun istiyorum ama hissettigim bi cinsiyet yok henüzselamlar bayanlarr..
AynennnBenim içimede erkek doğuyorama kız kıyafetleri daha bıcır bıcır daha güzell
Yok daha neler. İlk defa duydum bunu. Drun beni görse doğmaz bu aldır der diye düşündüm biraNKizlar ben 64 kiloyum suanda doktorum normal doğum düşünüyorsan en fazla 4 kilo alman gerek dedi ama daha 2 ay bile olmadı kendime hic guvenemiyorum bu konuda ne yapabilirim bilmiyorumegzersiz de yapsam kilo Alırım gibi geliyor
Hamilelikten sonra yani 2 ayda 4 kilo almisimYok daha neler. İlk defa duydum bunu. Drun beni görse doğmaz bu aldır der diye düşündüm biraNhani 7 tamam derimde 4 nedirya. 3kilo bebek olsa 3 kilo su olsa. Ayy hesaplıyanadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?