• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar benim normalde bugun adet gunum ama ben 6 gun once yaptıgımde silik işareti4 gun once yaptıgımda ise oldukça net iki çizgiyigördüm.
sizce ben erken mi döllendm yani doktora gıdersem kese fılan gorunur mu? eşim hemen gıtme bıraz bekle diyor kan testi filanda yaptırmadım

kahvaltı öncesi
1 s.bardağı ılık süt(yarım yağlı)+2 adet hurma veya2 adet kuru kayısı veya 2 adet kuru incir
kahvaltı
1 fincan ıhlamur
50 gram peynir
2 dilim ekmek(tam athıllı veya çavdar veya çok tahıllı)
domates
salatalık
1 adet yumurta
10 adet zytin
ara öğün
1s.b. ayran
4 tam ceviz veya 20 fındık veya 20 badem
öğlen
8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 didlim ekmek
1 kase yoğurt
ara öğün
1 fincan rezene çayı
1 çay bardağı leblebi kuru üzüm karışımı
saat 17.00 gibi
1 adet meyve
1 kase yoğurt
akşam yemeği
haftada 4 kez et 3kez sebze yemeği(sebze 8 yemek kaşığı,et 200 gram)
1 kase salata(üzerine 50 gram peynir veya lor peyniri)(zeytinyağı konulacak)
1 dilim ekmek
yemekten hemen sonra
1 fincan rezene çayı+1 tatlı kaşığı keçi boynuzu özü
ara öğün
2 porsiyon meyve
1 kase yoğurt
yatmadan önce(geç yatılıyorsa)
1s.b. kefir

anlaşılmayan birşey varsa gözümden kaçan falan lütfen sorun yine..
Liste süper kesinlikle aç kalınmaz :KK66:

Masumiyet Masumiyet beni de ekleyebilir misin
yaşım 26
boyum 1,62
kilom 62
boluda yaşıyorum
sat 13 ağustos
beklenen doğum tarihi 20.05.2016

kızlar birşey sorucam ben dr gittiğimde 5+4 dü dr keseyi gördük sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi o zaman kalp atışlarınıda dinleriz dedi şimdi bakıyorum sitede kalp atışını duyanlar var acaba benim dr çok geç bir süre mi verdi anlayamadım şu an 7 haftanın içindeyim dr randevusu 9 haftaya denk geliyor bayram öncesi gitsemmi sizce dr a

kızlar mrb allahım nasip ederse bende mayıs annesi olacağımm. dün tahlil yaptırdım beta hcg 570 çıktı. son adet tarihim 13 ağustos doktor henuz bakmadı sadece beta hcg ye baktı yarın tekrar kan vermeye gidicemm. benim hesaplamalarıma göre 5 haftalık bebeğim. beni de listeye alır mısınız.
boyum 1,62 kilom 62 yaşadığım yer bolu. yaşım da 26.
allahım hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahhhh.
Hayırlı olsun canım:anneadayı: Amin inşallahhhh:nazar:

kızlar birşey sorucam ben dr gittiğimde 5+4 dü dr keseyi gördük sonraki randevuyu 3 hafta sonraya verdi o zaman kalp atışlarınıda dinleriz dedi şimdi bakıyorum sitede kalp atışını duyanlar var acaba benim dr çok geç bir süre mi verdi anlayamadım şu an 7 haftanın içindeyim dr randevusu 9 haftaya denk geliyor bayram öncesi gitsemmi sizce dr a
belki garanti olsun diye demiştir. Benim kese yanında kanama vardı riskliydi o yüzden sık gittim ama çok şükür kanama geçmiş

selam kızlar biraz önce öğlen molasına çıktım ve yürüdüm yine ağrım oldu bir halsizlik kolumdaki çanta sanki 1 ton gibi geldi aynen geriye döndüm ve iş yerinde yarım saat gözlerimi dinlendirdim kendimi çok halsiz yorgun ve uykulu hissediyorum yatak olsa yatsam sabaha kadar uyanmadan yatabilirim

Kızlar galiba ben de geliyorum aranıza beni de Aranıza alırmısınız :) tam kesin değil ama bugün idrara sıkışık olmadığım halde yaptım önce çok belirgin ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı daha sonra daha da silikleşti ama var yani galiba resim atiyim mi
At canım bakalım :) adetin gecikti mi?

Kızlar galiba ben de geliyorum aranıza beni de Aranıza alırmısınız :) tam kesin değil ama bugün idrara sıkışık olmadığım halde yaptım önce çok belirgin ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı daha sonra daha da silikleşti ama var yani galiba resim atiyim mi
Bende bu şekilde öğrendim. İnşallah aramızda görürüz senide.

Tebrikler cnm büyük ihtimal hamilesindir. Resim at istersen beklenen adet tarihin be zamandı? Geçtiyse kan ver kesin çıkar

kızlar benim normalde bugun adet gunum ama ben 6 gun once yaptıgımde silik işareti4 gun once yaptıgımda ise oldukça net iki çizgiyigördüm.
sizce ben erken mi döllendm yani doktora gıdersem kese fılan gorunur mu? eşim hemen gıtme bıraz bekle diyor kan testi filanda yaptırmadım
Bende önce silik cizgi ile öğrendim. Sonra kanda baktırdım ama henüz dra görünmedim. Gitsekte kese görünmeyebilir. Sende biraz daha bekle istersen.

Kızlar testim :) ama bekledikten sonra silikleşti biraz bi de idrara sıkışık değildim hatta wc den çıktıktan 10 dk sonra felan yaptım testi belki Ondandır.
Adet günüm yarın. Internetten araştırdığıma göre 3+5 günlük oluyor sanırım. Tabi hamileysem :) yorumlarımızı bekliyorum canlar

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar testim :) ama bekledikten sonra silikleşti biraz bi de idrara sıkışık değildim hatta wc den çıktıktan 10 dk sonra felan yaptım testi belki Ondandır.
Adet günüm yarın. Internetten araştırdığıma göre 3+5 günlük oluyor sanırım. Tabi hamileysem :) yorumlarımızı bekliyorum canlar

Çizgi var gibi

Back