- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.983
- 598
- 35
5 kişi kaldi geriye.tamamdır canım iyi haber getir bizlere 7. hamileye ihtiyacımız var :) 6 ile kapatmayalım lütfen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 kişi kaldi geriye.tamamdır canım iyi haber getir bizlere 7. hamileye ihtiyacımız var :) 6 ile kapatmayalım lütfen :)
Selam kızlar beni de yazar misiniz bat 27 mart
Teşekkür ederim canım :) ne kadardır olmuyor kaçıncı deneme
Benimde bat 27 mart ama ben tedavi görüyorumbugünlerde çok erken uyuyorum..
yorgun halsiz düşüyorum alla alla ne oluyor bana dedim..
halsizlik bitkinlik oluştu bende...
şiddetli de karnim agriyor.
çok tuhaf bir haldeyim..
bilemedim kendimi bile..
stresten mi bilmiyorum off stres yapmak istemiyorum valla.
bat 27 mart 3 gün kaldi adet olucakmi olmuycakmi kendimi yiyp bitiremedim.
bu ay olmazsa nisana kaldi derim nisanda başilycaktim demişim iyiki martta başlamişim diyorum.
bakalım nereye kadar uğraşacak. belli de degil.
18 19 ay oldu canım olmuyorbizim ilk ayımız daha canım... olmadı, nisan ikinci ayımız olacak inşallah:)
sen de durumlar nedir?
18 19 ay oldu canım olmuyor
Benim de eşimin de görünür de bir sorunu yok ama bu zamana kadar hiç gebelik oluşmadi şuan klomen +catlatma tedavisi 2.deneme canımanladım canım benim tedavi dediğin nedir peki?
Benim de eşimin de görünür de bir sorunu yok ama bu zamana kadar hiç gebelik oluşmadi şuan klomen +catlatma tedavisi 2.deneme canım
İnşallah canım rabbim kimseyi bekletmeden nasib eder inşallah :)inşallah bu ay güzel haberi alır, paylaşırsın canım burada da :)
peki belirtilerin varmi?Benim de eşimin de görünür de bir sorunu yok ama bu zamana kadar hiç gebelik oluşmadi şuan klomen +catlatma tedavisi 2.deneme canım
Hic bir belirti yok sadece akıntı var biraz ama daha öncede oldu o 2 yumurta vardı sağda inşallah bu ay olmuşturpeki belirtilerin varmi?
inşallah bu ay olur. dua edelim olur Allahtan geliyor herşeyi
Hic bir belirti yok sadece akıntı var biraz ama daha öncede oldu o 2 yumurta vardı sağda inşallah bu ay olmuştur
Kırmızı kart yedim. Hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin napalımKIZLAR SON 7 KİŞİ KALDINIZ GÜZEL HABER GETİRİN :)
@mrveee28 ......................................20 mart
Enise54 ............................................23 mart
@asyakrmn.......................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
Melisaveannesi .......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
@hafsa nil............................................27 mart
Yok canım artık eskisi gibi stres olmuyor rahatım çok şükür Amin inşallah canım herseyin bir zamani varHadi hayırlısı canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler nasip etsin sana. Olmuyorsa da stres yapma. Rabbim en doğru zamanı bilir...
Kırmızı kart yedim. Hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin napalım
Öle tabi canım Rabbim en iyisini bilir. Ama tabi niye yalan söyleyeyim allahın bildiğini kuldan saklayamam insan üzülüyo hayal kırıklığına uğruyo inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısını versinArkadaslar sikmayin caninizi sakin kismet degilmis. Onunuzdeki ay size de nasip eder Rabbim insallah. Onemli olan hamilr kalabilmek degilki o hamileligi saglikla gecirmek. Sonraki hayal kirikliklari daha aci veriyo. Tatli bekleyis bunlar heyecaninizi umudunuzu hic yitirmeyin.
Canim ben bekliyorum bugun açık kahve leke geldi yerlesme mi yoksa adet baslangici mi göreceğiz bilmiyorumKIZLAR SON 7 KİŞİ KALDINIZ GÜZEL HABER GETİRİN :)
@mrveee28 ......................................20 mart
Enise54 ............................................23 mart
@asyakrmn.......................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
Melisaveannesi .......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
@hafsa nil............................................27 mart