- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
yesa bat 17 nisan
Hayırlısı olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yesa bat 17 nisan
Bat 23 mart yani yarın göğüslerde hassasiyet, karında şişlik, kasıklarda sancılanma var her zamanki gibi yani bi değişiklik yok farklı bişey yok bi beklentim de yok bu ay, Allah hepimiz için hayırlısını versinKIZLARRRRRRRRRRRRRRRR 11 KİŞİ KALMIŞTIKKKKKKKKKKKKKK
mrveee28 ......................................20 mart
yesa ...............................................22 mart
boza ..................................................22 mart
@nisandeniz......................................23 mart
ebru190514 .....................................23 mart
Enise54 ............................................23 mart
A asyakrmn .......................................25 mart
aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@orkidekaramel (emiriminannesi)....27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart
3.5 yıllık evlilik ve bir boş gebelik yaşadım belki oluşur diye 2 ay boş keseyle gezdim bunlar yıpratıyo bu ay inşallah yüzümüz güler bizde sağlıkla anne oluruz.KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR 11 KİŞİ KALMIŞTIKKKKKKKKKKKKKK
mrveee28 ......................................20 mart
yesa ...............................................22 mart
boza ..................................................22 mart
@nisandeniz......................................23 mart
ebru190514 .....................................23 mart
Enise54 ............................................23 mart
A asyakrmn .......................................25 mart
aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@orkidekaramel (emiriminannesi)....27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart
3.5 yıllık evlilik ve bir boş gebelik yaşadım belki oluşur diye 2 ay boş keseyle gezdim bunlar yıpratıyo bu ay inşallah yüzümüz güler bizde sağlıkla anne oluruz.
çok sağol inşallah olur umut da var içimde bazı değişimleri görüyorum ama psikolojk de olabilir hayırlısı artıkAllah yardimci olsun canım inşallah bu ay bizim ayimiZ olur...
çok sağol inşallah olur umut da var içimde bazı değişimleri görüyorum ama psikolojk de olabilir hayırlısı artık
ilk defamı anne olcaksın bilmiyorum ama hamile olsan bile adet olacağın gün o sancıyı çekebiliyorsun ve sanki adet olacak gibi belirtiler olabiliyor. o yüzden sabredip beklemek gerekli ne olacağı belli olmuyor.İnşallah canım benim
Benim de bat bugün ayaklarim usuyor belim ve karnım ağrıyor ama birebir regl ağrısı bakalım.
Geçmiş olsun canim. Allah herkese saglikli bir hamilelik nasip etsin inşallah.Keske tek sorun hcg olsa canim. Bebegin yerine rahminde tumor buyuyo. Sen iki ay karninda bebegim var diye o tumore tutunuyosun
O seni icinden mahvederken. Sonra bebegini gormeye gidince de hayatinda ismini dahi duymadigin bir tokat geliyo suratina. Hemen kurtaj, sonrasi aylarca bekleyis. Her hafta kan testleri, tumor vucuduna yayilmasin diye. Atlattim ben cok sukur, ama kemoterapi goren arkadaslarimiz da oldu burda. O yuzden n'olurrrrrr cift cizgi gormeyince uzulmeyin. Bu guzel bekleyis onumuzdeki ay olsun da saglikli olsun. Dualarim sizinle, hep saglikli hamilelikler guzel bebekler diliyorum isteyen hepinize.
ilk defamı anne olcaksın bilmiyorum ama hamile olsan bile adet olacağın gün o sancıyı çekebiliyorsun ve sanki adet olacak gibi belirtiler olabiliyor. o yüzden sabredip beklemek gerekli ne olacağı belli olmuyor.
Benim hamileliğini öğrenelim 12gun oldu ogun bugündür adet sancisi cekeyorum.ilk defamı anne olcaksın bilmiyorum ama hamile olsan bile adet olacağın gün o sancıyı çekebiliyorsun ve sanki adet olacak gibi belirtiler olabiliyor. o yüzden sabredip beklemek gerekli ne olacağı belli olmuyor.
hadi hayırlısı güzel haberler alırız inşallahAynen canım ilk gebelik ilk deneme ilk ayimiZ yani
Dediğin gibi yarın test yapacağım inşallah bugün olmazsam
Az önce kan tahlili yaptırdım iki saat sonra belli olacak ama sanıyorum benim nisan ayına kaldı hatta şimdiden mayıs ayına kaldı regl olamıyorum çünkü...
evet bu gibi şeyler çok duydum adet olmasan bile o sancıyı çeken çok kişi var o yüzden anne olmayı bekleyenler canımızı sıkmayalım ya ne oluyorsa bu stresten aşırı kafaya takmaktan oluyoBenim hamileliğini öğrenelim 12gun oldu ogun bugündür adet sancisi cekeyorum.
Az önce kan tahlili yaptırdım iki saat sonra belli olacak ama sanıyorum benim nisan ayına kaldı hatta şimdiden mayıs ayına kaldı regl olamıyorum çünkü...
Ayy hadi hayırlısı bakalım:)
Hayırlısı olsun canım, nisana insallah :)Boza ben kırmızı kart yedim yaa @__atalente topigine gidiyorum :)