Canım memleket geldim annemlere iznimvar bi kac gun testi yanımda getirmedim. burada da çarşıya çıkıp almak istemiyorum esim de gelmedi izni yok testim olsa bir dk durmam
Ama regl öncesi bel ağrım tipa tip ayni sanırım nisan a kaldım ben de...
yapmadım canım :) bu aksam eve giderken alır yarın yaparım gelmezse ama az önce bi ağrı girdi karnıma adet öncesi ağrıya benziyorduCanım yaptın mi çift çizgili foto var mı foto :)
Benim de göğüslerim hassaslaştı. Regl sanki. Hayırlısı :)
yapmadım canım :) bu aksam eve giderken alır yarın yaparım gelmezse ama az önce bi ağrı girdi karnıma adet öncesi ağrıya benziyordu
Olur:)Canım 5. Hamilemiz olarak listeye ekle bilir miyim lutfeeeeeeen:)
yaaaa kızlar 3 ümüz de kırmızı kart yemeyelim ya
Olur:)
Valla hayırlısı. Yarın sabaha kadar gelmezse sabah test yapsam mı diyorum.
Merhaba kizlar,
Ben de varim bu heyecanli bekleyiste
Bat 15 mart
Yumurtlama gunlerinde olmam lazim ama nerdeyse hic akinti olmuyor. Kafam karisti. Yumurta aki gibi bi akinti olurdu normalde.
Neyse hayirlisi
yap canım yap bence :)
15 mart geçti hamişmisin inşallah
Bu kadar çabuk da çıkmaz biliyorum ama iki gündür midem de bir garip bir şeyler yedikten sonra bulanıyor, rahatsız ediyor. Bu ay kendimi dinlemicem dedim ama bugüne kadar dayanabildim belirti aramadan :)
yok canım arkadaşımız nisan ayına kaldı
ilk mesajımda tüm bilgiler var hamile kalanlar, diğer aya kalanlar ve beklemede olanlar:)
Yok tatlim kirmizi karti yedim oturuyorum :/15 mart geçti hamişmisin inşallah
Sen ne durumdasın?üzüldüm hayırlısı olsun inşallah
Dayanamadım yaptım testi eve geldiğim gibi ama kocaman bir tek cizgi
Kızzzz yarın gelmezse kırmızılar yapmıcak mısın test???? Bizi merakta koyma sakın.Canım memleket geldim annemlere iznimvar bi kac gun testi yanımda getirmedim. burada da çarşıya çıkıp almak istemiyorum esim de gelmedi izni yok testim olsa bir dk durmam
Ama regl öncesi bel ağrım tipa tip ayni sanırım nisan a kaldım ben de...
Kızzzz yarın gelmezse kırmızılar yapmıcak mısın test???? Bizi merakta koyma sakın.
boza senden de aynı sekilde güzel haberler bekliyoruzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?