• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Yok canim ya bat a 4 gün var hatta 3 mu desek ya yarını sayma hahahha

Folik asit içtim de geldim :)

Bende bekliyorum daha kırk kere gelme desem gelmez mi ki acaba :D eşimi teste gönderecektim nöbetçi uzakmış sabah kalkıncada gelmezse yapacaktım ilk şeyle işte ama olmadı yarında bi muallakda kalacaz bakalım

Ya kızlar bi de ben doymuyorum yiyorum yiyorum nerdeyse ağzıma kadar dolu hissediyorum ama hala yemek istiyorum belirti olarak açlık hissi diyorlar ya böyle mi ki yoksa benim boğazım mı büyüdü :) bişey daha var dün biri bana hamile misin sen falan dedi

umarim inş test pozitif çikar.. bende belirtilerim vardi gitti galiba dün doktorda kan verdim. 15 gün sora belli olucak bekliyorum.
Yok canım pozitif çıkmadı maalesef salı günü regl olmam lazım. Belki erken olduğu için,belki de hamile olmadığım için çıkmadı. Artık çok sıkıldım. Tüp bebeği araştırmaya başladım. En az üç kez ilaç tedavisi gerekiyormuş ücretsiz yaptırmak için galiba

Bat yarın benim ama ne gebelik belirtim var ne de adet :( dün ki negatifti testin adt gecikirse bekleyeceğim 2-3 gün moralim bozuluyor çünkü sadece ayaklarım çok üşüyor...

Selam kizlar haftasonu sakin oluyor ama yine de yazayım dedim

Nasıl gidiyor :)

Az önce geldi kırmızılar malesef nisanı bekleyeceğim bende kısmet napalım

Folikasitin ne faydası var ben daha hiç kullanmadım

Folik asit eksiliginde bebeğin beyni gelisemiyor ve anansefali hastalığı ortaya çıkıyor. Bu bebekler genellikle dusukle sonuclaniyor ama 9 ayı doldurabilenler de var. Onlar da doğduktan sonra kaybediliyor maalesef :( O sebeple folik asit çok önemli...

Back